reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Totois30 ja za Ciebie i wszystkie dziewczyny i staraczki trzymam mocno kciuki i z każdych Waszych dwóch kresek cieszę się jak dziecko z lizaka :) może czasem się nie odzywam, może mało piszę, czasem coś niechcący pyknę ;) ale zadomowiłam się i przywiązałam do forum że żal by było opuszczać :) :*

Dziewczyy mam pytanie jak wyglądały wasze @? Moja pierwsza po zabiegu wzorowa, przyszła dokladnie tak jak miałam przed zajściem w ciążę co do minuty. Teraz druga @ też przyszła w terminie, ale jest inna, zamiast krwawienia mam brązowe plamienie! Nie wiem co się dzieje. Jak to wyglądało u Was?
u mnie 2 @ była poźniej o 1 dzień i zaczeła sie od plamienia potem 5 dni obfite i 7 dzień plamienie 3 @ też zaczeła sie od plamienia o 1 dzień później niż zawsze ale potem juz tak jak zwykle a 4@ mam nadzieje że juz nie przyjdzie ;) ogólnie te @ mam inne niż przed zabiegiem.

@martakratka moj ostatni wpis nieedytowany mowi ze za tydz w czw:)
[QUOTE="Totois30, post: 16555041, member: 1773 na razie cycki bola caly czas, czesto mi niedobrze, kluja jajniki i brzuch pobolewa wiec jakos leci, ale za tydz w czw na wizycie chyba zemdleje przed badaniem.[/QUOTE]

reklama
Do góry