Kari bardzo współczuję. Ciesz się tym co masz i znajdź pocieszenie w dzieciach. Dla mnie to nieogarnięte ze ledwo dostajesz diagnozę a na następny dzień już po wszystkimNie potrafie zyc dziewczyny nie portafie. Nie potrafie sie z tym.zmierzyc. zostawili mnie z moim martwym malenstwem na conajmniej kilka dni a w najgorszym wypadku tydzien. Jak mam zyc , udawac ze nie jestem w ciazy z martwym spelnieniem marzen.
reklama
martakratka
Fanka BB :)
Tak jest Jak bede mie wyniki badan na ktorych jestem to bede do Ciebie pisac w sprawie analizyNiska? Kobieto jest bardzo dobrze. Ja Ci to mówię a przypominam że ja też sugerował że to ciąża chociaż Ty zaprzeczalas. Więc proszę się mnie słuchać [emoji23] Gratuluję kolejnego kroku :-* :-) Światełko dla Twojego Aniołka... Bardzo mi przykro (*)
martakratka
Dziewczyny, robiła któraś z Was badania na (p-ciała) różyczkę? Robi się w ciąży IgG czy IgM? Bo zgubiłąm gdzieś kartkę z zapisanym badaniami od mojej gin i nie wiem czy dobrze w labo powiedziałam....
martakratka
Całym sercem jestem z Tobą i mocno Cię tulę... Wiem, że to nie pomoże. Wypłacz się i wykrzycz. Pamiętaj o swoich chłopakach - jesteś dla nich najważniejsza.Nie potrafie zyc dziewczyny nie portafie. Nie potrafie sie z tym.zmierzyc. zostawili mnie z moim martwym malenstwem na conajmniej kilka dni a w najgorszym wypadku tydzien. Jak mam zyc , udawac ze nie jestem w ciazy z martwym spelnieniem marzen.
Ostatnia edycja:
membaris
@martakratkaDziewczyny, robiła któraś z Was badania na (p-ciała) różyczkę? Robi się w ciąży IgG czy IgM? Bo zgubiłąm gdzieś kartkę z zapisanym badaniami od mojej gin i nie wiem czy dobrze w labo powiedziałam....
Ostatnia edycja:
Totois30
@martakratka i to jedyne badani na przeciwciala ktore ma wyjsc dodatnie jesli chodzi o przeciwciala. Ty robisz? A cos jeszcze robisz? Ja robilam 4 mce temu na szczescie ok.
Ostatnia edycja:
@martakratka ja robilam obydwa igm i igg. Wazniejsze igm bo mowi czy masz infekcje, a to niebezpieczne dla maluszka. Igg mowi czy masz przeciwciala
martakratka
Mialam zrobic wczesniej ale nie dalam rady z kasą bo zmienialismy mieszkanie, remont, itp. Zrobilam toxoplazmoze igg igm, tsh, progesteron, bete i rozyczke ale tylko igg. Bede musiala zrobic jeszczecta igm bo oczywiscie pochrzanilam....@martakratka i to jedyne badani na przeciwciala ktore ma wyjsc dodatnie jesli chodzi o przeciwciala. Ty robisz? A cos jeszcze robisz? Ja robilam 4 mce temu na szczescie ok.
reklama
martakratka
Ale ze mnie ciapa... postaram sie zrobic jutro.Dokładnie, igm trzeba zrobić.