reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 bo nie mialam za bardzo co pisac:p i dalej nie mam zero postepow... Wyrywalam we wtorek zeba a w srode sie rozchorowalam jakies przeziebienie :/ jak tam sie czujesz? Widac juz brzuszek?

@martakratka kciukasy, wiem jak jest;) ja do malpy zawsze sie ludze i mimo wszystko lubie to uczucie:p no ciekawe co tam bedzie ze mna wkrótce chyba w tym tyg zapisze sie do pasnika i za 2 miesiace by byla wizyta. Tak zrobie. @Irenaa z racji wieku polecam celowac prosto do magika w Krakowie dr Przybycienia albo Lodz dr Pasnik. Mam kolezanke 42 urodzila drugie dziecko takze spoko loko ale warto juz byc pod okiem najlepszych zeby nie tracić czasu i zdrowia, bardzo kibicuje:*

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie u lekarza i wyszła ciąża biochemiczna.Tyle dobrego,że ominie mnie szpital,już dziś po USG było widać,że zaczyna się krwawienie.
Doktor jest zdania,że trzeba próbować dalej tylko wcześniej przebadać mojego samca:cool:.
Ten zestaw leków co mi zaproponował to wszystko co mogę dostać.Wg najnowszych badań podobno już sterydów nie stosuje się. Po @ mam z wynikiem morfologi i CRP i TSH się pokazać i pewnie będziemy próbować dalej jak z nasieniem będzie ok.
O heparynę muszę się dopytać na następnej wizycie.
Wyniki hormonów i immunologię miałam ok.
Słyszałyście coś o Folianie 0,4 z firmy Solgar?
A tak poza tym to brzuch zaczyna boleć..
Z tego wszystkiego to tyle dobrego,że męża mam wspaniłego

Do góry