monia_l
Wrześniowe mamy'07
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Absolutnie nie przeszkadzacie! Dajecie nadzieję,a to nam, starającym się, jest bardzo potrzebne! Nie próbujcie nawet uciekać. To był mój pierwszy wątek na tym forum, przyjęłyscie mnie bardzo serdecznie i jestem Wam mega wdzięczna za to. Pamiętam dopiero co Wasze dwie kreseczki,więc tym bardziej mega radość ,że idziecie jak burza, a dzieciaczki rosną i rosną [emoji4]@Destino skoro tam mocno ulewa to mogło faktycznie się przytrafić że po prostu nie wyszło na zewnątrz. W sumie nie ma na to rady. Ja próbowałam wszystkiego co tylko Internet proponuje. Musi przyjść wiek i samo się wykształcić. Jedyne co wydaje mi się pomagało to gdy leżała z głową wyżej. Ksiazki podlozylam pod nogi łóżeczka z tej strony co główka i tak leżała. A broń Boże zagęszczacze do mleka gdy byście na butelkę przeszli. Zaparcia i bóli brzucha takiego dostała że aż się na IP znaleźliśmy.
@ivvonka @anja93 @membaris bardzo się cieszę że nam to tak równo i bez komplikacji wszystkim idzie. Oby tak dalej. Mam nadzieję że nie przeszkadzamy reszcie dziewczyn?? Jeśli tak to piszcie i z góry przepraszam ale uwierzcie nie wyobrażam sobie aby nie być tutaj tylko gdzieś indziej tak się z Wami związałam emocjonalnie :-)
@Destino skoro tam mocno ulewa to mogło faktycznie się przytrafić że po prostu nie wyszło na zewnątrz. W sumie nie ma na to rady. Ja próbowałam wszystkiego co tylko Internet proponuje. Musi przyjść wiek i samo się wykształcić. Jedyne co wydaje mi się pomagało to gdy leżała z głową wyżej. Ksiazki podlozylam pod nogi łóżeczka z tej strony co główka i tak leżała. A broń Boże zagęszczacze do mleka gdy byście na butelkę przeszli. Zaparcia i bóli brzucha takiego dostała że aż się na IP znaleźliśmy.
@ivvonka @anja93 @membaris bardzo się cieszę że nam to tak równo i bez komplikacji wszystkim idzie. Oby tak dalej. Mam nadzieję że nie przeszkadzamy reszcie dziewczyn?? Jeśli tak to piszcie i z góry przepraszam ale uwierzcie nie wyobrażam sobie aby nie być tutaj tylko gdzieś indziej tak się z Wami związałam emocjonalnie :-)
1 rodzą się fajne dzieciaki Ja jestem z 1 wrześniaJa mam termin na 1 września. Myślę już że @nafoczka można mnie wpisać na listę :-)
@martakratka pewnie że będziesz przeżywać razem z nami. Razem z @roki_1991 @Frezja_1 @raz_dwa_trzy @kb.karola90 @zosiak @Totois30 i kto tam jeszcze aktualnie się stara a pominęłam (przepraszam z góry) to przychodzi z znienacka i zawsze jest mega niespodzianką
Irenaa witaj wśród nas. Bardzo mi przykro że tyle już za Tobą. Światełko dla Twoich Aniołków(*) powiedz masz już jakieś ziemskie dzieciątko? Miałaś robione jakieś badania w kierunku poronien nawykowych?Witajcie!
Jestem Irena od kilku dnia zaglądam do Was.Widzę,że jesteście głęboko w temacie poronień i chciałabym do Was dołączyć.Straciła już trzy ciąże(wszystkie ok 7 tyg.).Tydzień temu znowu okazało się ,że jestem w ciąży ale beta spada więc to pewnie ciąża biochemiczna.Jutro idę do lekarza i zobaczymy co dalej.Oby tylko nie ciąża pozamaciczna bo mam tylko jeden jajnik.
To taki mały wstęp.Ogólnie jest do kitu ale będziemy jeszcze walczyć tylko muszę zmienić drogę.
Leczę się w Lublinie i czy jest może ktoś z okolicy