reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Destino skoro tam mocno ulewa to mogło faktycznie się przytrafić że po prostu nie wyszło na zewnątrz. W sumie nie ma na to rady. Ja próbowałam wszystkiego co tylko Internet proponuje. Musi przyjść wiek i samo się wykształcić. Jedyne co wydaje mi się pomagało to gdy leżała z głową wyżej. Ksiazki podlozylam pod nogi łóżeczka z tej strony co główka i tak leżała. A broń Boże zagęszczacze do mleka gdy byście na butelkę przeszli. Zaparcia i bóli brzucha takiego dostała że aż się na IP znaleźliśmy.

@ivvonka @anja93 @membaris bardzo się cieszę że nam to tak równo i bez komplikacji wszystkim idzie. Oby tak dalej. Mam nadzieję że nie przeszkadzamy reszcie dziewczyn?? Jeśli tak to piszcie i z góry przepraszam ale uwierzcie nie wyobrażam sobie aby nie być tutaj tylko gdzieś indziej tak się z Wami związałam emocjonalnie :-)
Absolutnie nie przeszkadzacie! Dajecie nadzieję,a to nam, starającym się, jest bardzo potrzebne! Nie próbujcie nawet uciekać. To był mój pierwszy wątek na tym forum, przyjęłyscie mnie bardzo serdecznie i jestem Wam mega wdzięczna za to. Pamiętam dopiero co Wasze dwie kreseczki,więc tym bardziej mega radość ,że idziecie jak burza, a dzieciaczki rosną i rosną [emoji4]

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie!
Jestem Irena od kilku dnia zaglądam do Was.Widzę,że jesteście głęboko w temacie poronień i chciałabym do Was dołączyć.Straciła już trzy ciąże(wszystkie ok 7 tyg.).Tydzień temu znowu okazało się ,że jestem w ciąży ale beta spada więc to pewnie ciąża biochemiczna.Jutro idę do lekarza i zobaczymy co dalej.Oby tylko nie ciąża pozamaciczna bo mam tylko jeden jajnik.
To taki mały wstęp.Ogólnie jest do kitu ale będziemy jeszcze walczyć tylko muszę zmienić drogę.
Leczę się w Lublinie i czy jest może ktoś z okolicy

@AgaB33 mamy poduszke klin. A na sztuczne nie moge przejsc, wiec i zageszczacze nie. Radzimy sobie calkiem niezle

@martakratka ja wierze, ze kazdej sie uda zajsc w dobra zdrowa ciaze, donosic i urodzic dziecko. Mnie lekarze mowili, ze nie bede miec dzieci. Trzeba wierzyc i sie nie poddawac. Jeszcze bedziesz uczestniczyla w mamowych pogaduchach

@monia_I madrze mowisz [emoji8]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witaj @Irenaa ja jestem z Twoich okolic. Faktycznie masz za sobą spory bagaż doświadczeń. Liczę jednak że na najbliższej wizycie okaże się wszytsko w porządku. A możesz napisać gdzie i u kogo się leczysz?

Witaj @Irenaa, zapraszamy. Bardzo współczuję strat. Sama jestem po czterech. W moim przypadku najbardziej to chyba pomogła zmiana lekarza, który pokierował diagnozą i przepisał odpowiednie leki podtrzymujące. Teraz płacę dość sporo za wizyty, ale warto.
Niestety, ja z okolic W-wy jestem i kompletnie nie znam żadnego lekarza z Lublina.
Jeśli beta spada lub stoi w miejscu to niestety, masz rację, nie jest dobrze i trzeba konsultować z lekarzem.
Daj nam znać co powie. I co by to nie było - walcz dalej.

@membaris, nie bardzo wiem, ale mam nadzieję, że z kari i z maleństwem jest dobrze.

aaa... miałam napisać: co do wieku tego mojego człowieczka to według daty o.m. to wychodzi ok.16 tydzień. Według usg i bejbika to 14. Może jak pójdę za dwa tygodnie coś mi się przesunie. Jak ja będę rodzić, jak nie wiem kiedy. ;) Najpierw była data 24.08 (i w końcu taka została w karcie z dopiskiem o.m.) Na opisie usg jest 05.09. A ja przez to nawet sobie wyliczyć nie umiem co ja jestem. Grrr... Na pewno 2 trymestr. Hehe.

reklama
@Destino skoro tam mocno ulewa to mogło faktycznie się przytrafić że po prostu nie wyszło na zewnątrz. W sumie nie ma na to rady. Ja próbowałam wszystkiego co tylko Internet proponuje. Musi przyjść wiek i samo się wykształcić. Jedyne co wydaje mi się pomagało to gdy leżała z głową wyżej. Ksiazki podlozylam pod nogi łóżeczka z tej strony co główka i tak leżała. A broń Boże zagęszczacze do mleka gdy byście na butelkę przeszli. Zaparcia i bóli brzucha takiego dostała że aż się na IP znaleźliśmy.

@ivvonka @anja93 @membaris bardzo się cieszę że nam to tak równo i bez komplikacji wszystkim idzie. Oby tak dalej. Mam nadzieję że nie przeszkadzamy reszcie dziewczyn?? Jeśli tak to piszcie i z góry przepraszam ale uwierzcie nie wyobrażam sobie aby nie być tutaj tylko gdzieś indziej tak się z Wami związałam emocjonalnie :-)

Absolutnie nie przeszkadzacie!!! W końcu to temat o ciąża czyli o wszystkim z nimi związane :-D od starań przez ciążę, poród i uroki macierzyństwa też :-)

Ja mam termin na 1 września. Myślę już że @nafoczka można mnie wpisać na listę :-)

@martakratka pewnie że będziesz przeżywać razem z nami. Razem z @roki_1991 @Frezja_1 @raz_dwa_trzy @kb.karola90 @zosiak @Totois30 i kto tam jeszcze aktualnie się stara a pominęłam (przepraszam z góry) to przychodzi z znienacka i zawsze jest mega niespodzianką
1 rodzą się fajne dzieciaki :-D Ja jestem z 1 września :-p
Witajcie!
Jestem Irena od kilku dnia zaglądam do Was.Widzę,że jesteście głęboko w temacie poronień i chciałabym do Was dołączyć.Straciła już trzy ciąże(wszystkie ok 7 tyg.).Tydzień temu znowu okazało się ,że jestem w ciąży ale beta spada więc to pewnie ciąża biochemiczna.Jutro idę do lekarza i zobaczymy co dalej.Oby tylko nie ciąża pozamaciczna bo mam tylko jeden jajnik.
To taki mały wstęp.Ogólnie jest do kitu ale będziemy jeszcze walczyć tylko muszę zmienić drogę.
Leczę się w Lublinie i czy jest może ktoś z okolicy
Irenaa witaj wśród nas. Bardzo mi przykro że tyle już za Tobą. Światełko dla Twoich Aniołków(*) powiedz masz już jakieś ziemskie dzieciątko? Miałaś robione jakieś badania w kierunku poronien nawykowych?

Dziewczyny ile tutaj szykuje się wrzesniowych Bobasow :-) czekam na nie z sentymentem bo moja Miśka też wrześniowa :-) ale życzę Wam żeby Wasze dzieciaczki były mniej uparte niż moje dziecko i urodziły się w terminach a nie w 41 tygodniu i to po wywolywaniu :-*

Czytam Was cały czas, tylko czasu brak... Skok plus żeby równa się armagedon....

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry