muza_ton
Fanka BB :)
@Calineczka24 gratulacje ogromne. Zatem na ten moment czekamy na info od @Funia90. @...Margotka9022... Chyba się jeszcze nie wybiera??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myslalam o zmianie lekarza, ale nie wiem, czy jest sens. W poprzednia ciaze zaszlam od razu. Stracilam dzidziusia przez bakterie. Mialam pozniej wymazy porobione, niestety za późno. Hormony u mnie w porzadku. Biore tylko eutyrox. Tak naprawdę to po stracie staralismy sie z 6 razy chyba, to w moim wieku mialo prawo nie wyjsc, tym bardziej ze m w delegacji i chyba nie zawsze zdążył na czas. Wedlug monitoringu owulka jest. A i jeszcze te mutacje mi wyszly, choc w poprzednich ciazach nic na to nie bralam, to teraz jak zaczne starania to wlacze acard. Moze ja mysle zle. A co Ty radzisz? Do kogo jechac? Czego sie czepic? Co moge poprawiać. Biore prenatal uno, koenzym Q10, magnez i cos jeszcze bralam, ale zapomniałam. Teraz oboje jesteśmy na antybiotyku. A pije soki wyciskane z burakiem i innymi warzywami i owocami.
Przepraszam za chaotycznego posta.
Ps. Wierzę, ze u Ciebie szybciutko sie uda.
Gratulacje ogromne!! Ale kruszynka ta Twoja Julcia :-)Dziewczyny Julka już z nami
Urodziła się 30.01 o godzinie 2:55
Waga 2440g i 51 cm - wrzucę zdjęcie później bo młoda jest cały czas w inkubatorze. Muszą ja nagrzewać bo była wychłodzona.
Mnie brzuch boli nie mam siły, padam na pysk.
@Funia90 kochanie jak tam? Nie czytam postów bo nie mam na to siły. Być może wiadomo już co u Was a ja nie przeczytałam. Wybacz..
Nie doczytalam mea culpa@Aggs Funia od rana na oxy także licze , że cos się zadzieje i już rodzi czy nawet urodziła , czekam na wieści na razie musimy uzbroic się w cierpliwość