reklama
roki_1991
Fanka BB :)
roxie123
@roki_1991 wien wiem nie raz kopyta do góry mnie podratowaly [emoji23] Pogoda też dziś masakra...
@ivvonka ja też mam 1/4 raz na tydzień ale pierwszy raz i ciśnienie itd i tak mi śmiesznie...
Miałam dziś dużo planów to będzie dzień lenia
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@ivvonka ja też mam 1/4 raz na tydzień ale pierwszy raz i ciśnienie itd i tak mi śmiesznie...
Miałam dziś dużo planów to będzie dzień lenia
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
muza_ton
@roxie123 jak masz kogoś to niech do Ciebie przyjedzie. Proszę nie bądź sama. Ja też wzięłam na noc a jazda dopiero ok 9 drugiego dnia. Nie to że straszę ale lepiej huhać na zimne.
@roki_1991 tak jeszcze dziś i dwa dni. Fajnie jakby Ci wrócił cykl do normy.
Przepraszam że nic noe piszę ale właśnie te ostatnie dni w pracy intensywne. W domu dziecko chore i mnie też zaraziła
@roki_1991 tak jeszcze dziś i dwa dni. Fajnie jakby Ci wrócił cykl do normy.
Przepraszam że nic noe piszę ale właśnie te ostatnie dni w pracy intensywne. W domu dziecko chore i mnie też zaraziła
roki_1991
@roxie123 to dobrze
@AgaB33 kuruj się, bo wiesz ze nie możesz dać się chorobie :* jeszcze kilka dni i wolne będziesz mieć a w pracy już wiedzą??
A ja zaraz idę do pracy. A dziś przyszła ekipa i będą kuc ścianę, bo zalało nam sklep. Super opcja - kucie ścian i sprzedaż chleba, no ale cóż... Będę mieć chociaż co robić, bo pewnie będzie trzeba sprzątać co chwile.... Blee....
@AgaB33 kuruj się, bo wiesz ze nie możesz dać się chorobie :* jeszcze kilka dni i wolne będziesz mieć a w pracy już wiedzą??
A ja zaraz idę do pracy. A dziś przyszła ekipa i będą kuc ścianę, bo zalało nam sklep. Super opcja - kucie ścian i sprzedaż chleba, no ale cóż... Będę mieć chociaż co robić, bo pewnie będzie trzeba sprzątać co chwile.... Blee....
reklama
Frezja_1
Dziękuję @roki_1991, ze pamietasz o mnie. Ja tez ciagle Wam kibicuję, a zwlaszcza naszej starej gwardii, ktora wciaz walczy o ciążę. Oczywiście, wszystkim nowym dziewczynom tez kibicuje, ale wiekszosc juz zafasolkowana a pozostałe napewno niebawem, a ja troche sfrustrowana bo jednak kilka miesięcy staran i nic... teraz ta laparoskopia mnie czeka i strasznie sie boje, ze sie nie obudze. Poza tym, po tej narkozie mialam stany depresyjne kilka lat temu i ciagle buczalam z byle powodu. Ale musi byc dobrze, chyba.
@Funia90 @Calineczka24 jestem myslami przy was.
@roxie123 bardzo sie cieszę, ze wracasz do gry i zycze Ci bys szybciutko dotarla na mete. Czyli u Ciebie jest problem, ze organizm odrzuca zarodek?
Wszystkie zafasolkowane dziewczyny trzymam kciuki za spokojne ciaze. Wyslijcie mi troszke fluidkow ciazowych.
@mamcia2014 co u Ciebie?
Ja mam dzisiaj dzien lenia, leżę w lozku i czytam Zmierzch .
Buziaczki
@Funia90 @Calineczka24 jestem myslami przy was.
@roxie123 bardzo sie cieszę, ze wracasz do gry i zycze Ci bys szybciutko dotarla na mete. Czyli u Ciebie jest problem, ze organizm odrzuca zarodek?
Wszystkie zafasolkowane dziewczyny trzymam kciuki za spokojne ciaze. Wyslijcie mi troszke fluidkow ciazowych.
@mamcia2014 co u Ciebie?
Ja mam dzisiaj dzien lenia, leżę w lozku i czytam Zmierzch .
Buziaczki