reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 trzymanie nóg do góry nie tylko działa na omdlenia ;) na zawroty głowy też ;)
Ale rozumiem jak się czujesz, bo ja ostatnio też mam ciśnienie 110/60 co dla mnie już jest niskie, a puls 94,96 a ostatnio nawet 103.... Także no :(

@roki_1991 wien wiem nie raz kopyta do góry mnie podratowaly [emoji23] Pogoda też dziś masakra...
@ivvonka ja też mam 1/4 raz na tydzień ale pierwszy raz i ciśnienie itd i tak mi śmiesznie...
Miałam dziś dużo planów to będzie dzień lenia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 jak masz kogoś to niech do Ciebie przyjedzie. Proszę nie bądź sama. Ja też wzięłam na noc a jazda dopiero ok 9 drugiego dnia. Nie to że straszę ale lepiej huhać na zimne.

@roki_1991 tak jeszcze dziś i dwa dni. Fajnie jakby Ci wrócił cykl do normy.

Przepraszam że nic noe piszę ale właśnie te ostatnie dni w pracy intensywne. W domu dziecko chore i mnie też zaraziła

@AgaB33 kochana juz jest ok w miarę [emoji4] jak wstalam było ciekawie ale juz spoko mama była teraz siostra przyszła [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 to dobrze :)
@AgaB33 kuruj się, bo wiesz ze nie możesz dać się chorobie :* jeszcze kilka dni i wolne będziesz mieć :) a w pracy już wiedzą??
A ja zaraz idę do pracy. A dziś przyszła ekipa i będą kuc ścianę, bo zalało nam sklep. Super opcja - kucie ścian i sprzedaż chleba, no ale cóż... Będę mieć chociaż co robić, bo pewnie będzie trzeba sprzątać co chwile.... Blee....

reklama
Dziękuję @roki_1991, ze pamietasz o mnie. Ja tez ciagle Wam kibicuję, a zwlaszcza naszej starej gwardii, ktora wciaz walczy o ciążę. Oczywiście, wszystkim nowym dziewczynom tez kibicuje, ale wiekszosc juz zafasolkowana a pozostałe napewno niebawem, a ja troche sfrustrowana bo jednak kilka miesięcy staran i nic... teraz ta laparoskopia mnie czeka i strasznie sie boje, ze sie nie obudze. Poza tym, po tej narkozie mialam stany depresyjne kilka lat temu i ciagle buczalam z byle powodu. Ale musi byc dobrze, chyba.
@Funia90 @Calineczka24 jestem myslami przy was.
@roxie123 bardzo sie cieszę, ze wracasz do gry i zycze Ci bys szybciutko dotarla na mete. Czyli u Ciebie jest problem, ze organizm odrzuca zarodek?
Wszystkie zafasolkowane dziewczyny trzymam kciuki za spokojne ciaze. Wyslijcie mi troszke fluidkow ciazowych.
@mamcia2014 co u Ciebie?
Ja mam dzisiaj dzien lenia, leżę w lozku i czytam Zmierzch :).
Buziaczki

Do góry