reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kropkikreski4 byłam na Krecie kochana w podróży poślubnej- wzięliśmy suknie i garnitur wiec mamy piękna sesje bo tam cudownie, na Teneryfie tez byłam, na Gran Canarie tez bym chciała poleciec :D w sumie to wszędzie bym mogła oprócz miejsc gdzie zatrzęsienie uchodźców... w zeszłym roku byłam w Barcelonie dzień przed tym zamachem, dokładnie w tym miejscu gdzie był zamach bo moja ciocia z wujkiem tam mieszkają wiec można powiedzieć,ze otarliśmy się o... dobry pomysł z tym wykupieniem, my tez zawsze bierzemy bo różnie to może być i już nie chodzi tylko o || na teście ale różne wypadki losowe :) nie nastawiaj się na nie,bo wiesz ze czasem przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie :D

reklama
@roxie123 też muszę być ciągle w podróży. Mój M się śmieje,że humor zawsze poprawia mi tylko spakowana walizka :)
Nie tracę nadziei, pójdę w tym tygodniu na monitoring sprawdzić,czy owulacja była. Przypada na wczoraj,ew. dzisiaj a może nawet jutro, jeszcze nie czułam,więc mniemam,że owu jeszcze przede mną :) po prostu o pierwszą ciążę staraliśmy się ponad rok,więc nie wiem co musiałoby się stać,żebym nagle zaszla w pierwszym cyklu...

@olaa90 tak! Nasza podróż poślubna to tez Kreta [emoji173] nie nastawiam się na nie, staram się myśleć realnie, ale skoro wykupuje to ubezpieczenie to chyba w tyle głowy liczę na to, a nadzieję mam, muszę mieć :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli lekarz tak uznał to czasem warto wziąć pod uwagę jego zadanie.
A masz jakieś wsparcie jakby co? Ktoś może posiedzieć z dzieciaczkami w domu?

Z dziećmi może zostać mąż ale tylko gdy zacznie się coś dziać i będę musiała iść do szpitala. Nie może teraz wziąść urlopu tylko po to żeby ze mną siedzieć w domu...

W maju skończę 35 lat... Udało Ci się samoczynnie poronić?
Mi lekarz powiedział że pecherzyk jest za duży aby sam się usunął i dlatego gdy zacznę krwawić mam jechać do szpitala aby zrobili zabieg. Od wczoraj mam straszne bóle w krzyżu, w nocy miałam zawroty głowy... Najchętniej jechalabym na IP sprawdzić jak wygląda sytuacja. Boję się, że zaslabnę i wystraszę dzieci - dwójka najstarszych ma obecnie ferie wiec jestem w domu z całą trójką...
Mam 40 lat, tak ja poronilam sama. Pojechałam do szpitala z krwawieniem, na badaniu od razu dużo krwi. To bylo wieczorem, przez noc lekkie krwawienie, koło 11 następnego dnia dostałam tabletki i poronilam gdzieś po 4 godzinach. Bólu strasznego nie było aż byłam zdziwiona, takie trochę mocniejsze jak na miesiączkę. U nas w szpitalu raczej nie robią zabiegu chyba że bardzo trzeba. Mnie trzymali trzy dni, przez to cztery razu miałam podawane tabletki żeby jak najwięcej samo zeszło, a reszta w domu. Najgorsze jest to czekanie kiedy się zacznie... I strach przed pójściem do toalety... Jak masz możliwość to może lepiej na zabieg się zdecyduj? Psychicznie myślę że to jednak łatwiejsze.... O ile może być...

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

Z dziećmi może zostać mąż ale tylko gdy zacznie się coś dziać i będę musiała iść do szpitala. Nie może teraz wziąść urlopu tylko po to żeby ze mną siedzieć w domu...
To może faktycznie zdecyduj się na zabieg... Rano pójdziesz a wieczorem lub po południu będziesz już w domu....

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a ja mam pytanie o tsh. W ostatniej ciąży mialam w normie. Chociaz przy normie 0.350-4.940 bylo to 0.450
A teraz mam chyba lekką nadczynnosc bo wynik pokazuje 0.233. Miala tak ktoras? :(

reklama
Czasami ten pierwszy porod sie tak ciągnie wydaje się ze już a nie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry