reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny normy poszczególnych badań zależą od laboratorium, dlatego trzeba je interpretować wg tego,co macie na wyniki

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
no ja się z Tobą zgadzam tylko czemu jak była mowa o tarczycy to lekarz mi powiedział nie widząc normy z lab ze jest do 2,5 ?
Edit; @anja93 nie ma co się stresować na zapas wszystkiego się dowiesz na wizycie. całe szczęście ze masz ja dzisiaj :) będziesz miała też robione usg ?

reklama
No ja po wizycie [emoji4] jestem tak ucieszona ze wyjde siebie M nie wiedział co się dzieje jak wyszłam z gabinetu [emoji23]
Ogólnie muszę mu odpalić nawigację bo tel mu padł więc caly plan opiszę w domu [emoji4]
Powiem tak owulka wypadnie w Walentynki ... mamy sobie nie żałować [emoji23] i mam odwiedzić doktorka... no a co z czym do czego to powiem później bo właśnie nas zatrzymały psy i dostaliśmy mandat bo M przejechał stopa... o xD i kolejny wydatek...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 tak się cieszę, że wszystko dobrze ! :*
To teraz nic tylko się tulić lulić i od Calineczki brzuszek przejmować :)

@membaris masz rację z normą tsh - w ciąży jest do 2,5 :)

@anja93 wszystko będzie dobrze no bo jak ma być? ;)
Za te czarne myśli to resztkami swoich sił zleję Cię po gołej rzici :p
Pozytywne myślenie włączyć i to już, teraz, natychmiast :tak:

Ostatnia edycja:
@roxie123 super wiesci! u mnie owulka 12 to mniej wiecej będziemy razem testowac ;) cieszę sie że bede miala kompana do staran ;) ale oby tylko w tym miesiącu (bo przeciez ten zly czas musi sie odczarować i bedziemy w koncu zafasolkowane) :)

@Calineczka24 powodzenia :) obys dzisiaj mogla juz tulic dzieciątko :)

@Funia90 Ty rowniez :)

Zostaną 2 brzuszki do przejęcia ;) ciekawe ktora sie zalapie ;)

Dziewczyny właśnie wróciłam od swojego gina i nie mam nawet rozwarcia na 1 pełny palec :surprised: chyba poczekamy sobie jeszcze. Pytałam kiedy jechać na szpital to mi powiedział, że jak skurcze będą co 10 minut i będą utrzymywały się co najmniej przez godzinę. Jak do jutra nie urodzę to idę do niego prywatnie, więc pewnie pokieruje co dalej robić. ;-) ;)

@roxie123 Ty kochana miałaś nam opisać co tam na tej wizycie nie? :p
Dużo tego mandatu?

@Funia90 kochana jak tam?

reklama
Dzieki za wsparcie, aaaaaaa serduszko bije!!! Pobeczalam sie ze szczescia bo moglam go juz posluchac. Nadgonilo trzy dni i zamiast 8+2 ma juz 8+5. Ostatnio akcja serca zatrzymala sie w 8+3 takze tak jakby jestem dwa dni do przodu i jest dobrze. Powiedzialam tez troche zmartwiona ze nie mam zadnych mdlosci itp to gin: powinna sie pani cieszyc :) chociaz @membaris chcialabym chociaz ciut przejac Twoich mdlosci (na prawde) :)
Eh dzisiaj bede spala spokojnie. Tsh musze powtorzyc i ft4 i mocz ale wynikami ogolnie mam sie nie niepokoic.
Teraz czekamy na wizyte @ivvonka tak? Bo Ty sroda? I @membaris !! To nie pozostaje mi juz nic innego jak zacisnac kciuki za Was! Ale tez nie moze byc inaczej :* zreszta takie piekne mdlosci o niczym innym nie swiadcza! ❤ ja mam wizyte 12 lutego
@Calineczka24 to wypinam swą rzić :D prosze dzialaj :D :D chyba ze juz bidulko nie masz sily. Ogolnie to nie moge sie doczekac zdjec Waszych malenstw (Funi tez)
@Totois30 niedlugo testowanko! Rowniez kciuki zacisniete !!! I to tak mocno ze juz sil mi brak :)

Do góry