reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@olaa90 Zakhyntos bylismy tam we wrzesniu jest pieknie polecam wynajac quada i samemu wyspe zwiedzic tylko jak bedziecie sie zastanawiac nad moca to ta wieksza wezcie, mysmy tez mieli wyzywienie we wlasnym zakresie i nie zalujemy wlasnie jeszcze sie zastanawiamy nad kierunkiem narazie pracuje nad sylwetka haha Dobranoc :*
Totois30
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
membaris
@anja93 zgadzam się z @ivvonka mówisz ze nie mas objawów a biust sam się nie powiększył. Mam tak samo ze się boję ale już niedługo skończymy ten najtrudniejszy okres zobaczysz że maluszek urósł i rozwija sie tak jak trzeba. A u mnie hmmm miałam dwa dni lepsze bez mdłości no i niestety znowu wrocily. Teraz jest 4 nad ranem i zamiast spać to mnie właśnie obudzily mdlosci tak silne ze nie mogę nawet kręcić głową :/
Calineczka24
Cześć dziewczyny
Mnie skurcze obudziły przed 4
Teraz są co 10 minut, więc jeszcze długa droga do pokonania
Boooli, ale ogarnę to
Mnie skurcze obudziły przed 4
Teraz są co 10 minut, więc jeszcze długa droga do pokonania
Boooli, ale ogarnę to
membaris
@Calineczka24 czyli się zaczęło trzymam za Was kciuki
anja93
Dzieki dziewczyny i od razu humor lepszy! Bo oczywiscie znowu obudzil mnie strach i oczy szeroko otwarte ;P
@membaris wspolczuje ze tak sie meczysz. Ale to dobry znak :*
@Calineczka24 oooo to chyba sie zaczyna? mam nadzieje ze jeszcze dzis zobaczymy zdjecie Julii
@membaris wspolczuje ze tak sie meczysz. Ale to dobry znak :*
@Calineczka24 oooo to chyba sie zaczyna? mam nadzieje ze jeszcze dzis zobaczymy zdjecie Julii
Funia90
@Calineczka24 ja przyjechalam do szpitala z czwrtku na piatek ze skurczami co 5 min ,kazdy ooo poeknie porod w powietrzu i tak sie bujam.
Codziwnnuw mowia ,ze zraz urodze,wczoraj mialam dostac kroplowke ale mialam rano ladne regularne i lekarz powiedzial ,ze oxy mi niepotrzebna bo skurcze poekne co 7 min ,w ciagu dnia co 5 ,pozniwj co 10 i sie rozeszly.
Tylko ja wykonczona tym calym dniem.
U mnie jest alcja skurczowa ale szyjka jest niegotowa.
Bo rozwarcie ledwo 2 cm a jak tu przyjechalam to szyjka miala prawie 3 cm dlugosci.
Zobaczymy co bedzie ale jestem zmeczona[emoji17]
Do domu mnie nie puszcza bo ze wzgeldh na ilosc wod moze wypsc pepowina.
Mam ich tak duzo.
No i tak sobie tu siedze:/
Laze po schodach .
Tobie zycze szubkiego rozkrecenia
A wszytskich przepraszam ,ze nue nadrobiw ale to zmeczenie jest paskudne:/
Buziaki i pamietajcie ,ze na spokojnie bo to moze potrwac jeszcze kilka dni a jak Asia sie urodzi to na pewno sie dowiecie[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Codziwnnuw mowia ,ze zraz urodze,wczoraj mialam dostac kroplowke ale mialam rano ladne regularne i lekarz powiedzial ,ze oxy mi niepotrzebna bo skurcze poekne co 7 min ,w ciagu dnia co 5 ,pozniwj co 10 i sie rozeszly.
Tylko ja wykonczona tym calym dniem.
U mnie jest alcja skurczowa ale szyjka jest niegotowa.
Bo rozwarcie ledwo 2 cm a jak tu przyjechalam to szyjka miala prawie 3 cm dlugosci.
Zobaczymy co bedzie ale jestem zmeczona[emoji17]
Do domu mnie nie puszcza bo ze wzgeldh na ilosc wod moze wypsc pepowina.
Mam ich tak duzo.
No i tak sobie tu siedze:/
Laze po schodach .
Tobie zycze szubkiego rozkrecenia
A wszytskich przepraszam ,ze nue nadrobiw ale to zmeczenie jest paskudne:/
Buziaki i pamietajcie ,ze na spokojnie bo to moze potrwac jeszcze kilka dni a jak Asia sie urodzi to na pewno sie dowiecie[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Olasec
@Calineczka24 to chyba się zaczęło życzę szybkiego rozwiązania
@Funia90 oby się nie skończyło CC a skoro masz dużo wód płodowych to nie sprawdzali nerek u Asi?
@Funia90 oby się nie skończyło CC a skoro masz dużo wód płodowych to nie sprawdzali nerek u Asi?