reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@olaa90 Zakhyntos bylismy tam we wrzesniu jest pieknie polecam wynajac quada i samemu wyspe zwiedzic tylko jak bedziecie sie zastanawiac nad moca to ta wieksza wezcie, mysmy tez mieli wyzywienie we wlasnym zakresie i nie zalujemy;) wlasnie jeszcze sie zastanawiamy nad kierunkiem narazie pracuje nad sylwetka haha;) Dobranoc :*

@gosia100 eee objawów brak, na pt termin i wtedy zatestuje chyba, nie chce tu wiadomo wywolywac malpy no ale czuje ze zonk ale obawiam sie ze przeciwciala mi teraz hulaja, w marcu szpital moze cos sie dowiem a jak nie to magik specjalista w wakacje :) @anja93 kciukasy sa:) bedzie pieknie:)

Ostatnia edycja:
@anja93 zgadzam się z @ivvonka mówisz ze nie mas objawów a biust sam się nie powiększył. Mam tak samo ze się boję ale już niedługo skończymy ten najtrudniejszy okres :) zobaczysz że maluszek urósł i rozwija sie tak jak trzeba. A u mnie hmmm miałam dwa dni lepsze bez mdłości no i niestety znowu wrocily. Teraz jest 4 nad ranem i zamiast spać to mnie właśnie obudzily mdlosci tak silne ze nie mogę nawet kręcić głową :/

Dzieki dziewczyny :) i od razu humor lepszy! Bo oczywiscie znowu obudzil mnie strach i oczy szeroko otwarte ;P
@membaris wspolczuje ze tak sie meczysz. Ale to dobry znak :*
@Calineczka24 oooo to chyba sie zaczyna? :D mam nadzieje ze jeszcze dzis zobaczymy zdjecie Julii :D

@Calineczka24 ja przyjechalam do szpitala z czwrtku na piatek ze skurczami co 5 min ,kazdy ooo poeknie porod w powietrzu i tak sie bujam.
Codziwnnuw mowia ,ze zraz urodze,wczoraj mialam dostac kroplowke ale mialam rano ladne regularne i lekarz powiedzial ,ze oxy mi niepotrzebna bo skurcze poekne co 7 min ,w ciagu dnia co 5 ,pozniwj co 10 i sie rozeszly.
Tylko ja wykonczona tym calym dniem.
U mnie jest alcja skurczowa ale szyjka jest niegotowa.
Bo rozwarcie ledwo 2 cm a jak tu przyjechalam to szyjka miala prawie 3 cm dlugosci.

Zobaczymy co bedzie ale jestem zmeczona[emoji17]
Do domu mnie nie puszcza bo ze wzgeldh na ilosc wod moze wypsc pepowina.
Mam ich tak duzo.
No i tak sobie tu siedze:/
Laze po schodach .

Tobie zycze szubkiego rozkrecenia

A wszytskich przepraszam ,ze nue nadrobiw ale to zmeczenie jest paskudne:/
Buziaki i pamietajcie ,ze na spokojnie bo to moze potrwac jeszcze kilka dni a jak Asia sie urodzi to na pewno sie dowiecie[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry