reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@olaa90 Zakhyntos bylismy tam we wrzesniu jest pieknie polecam wynajac quada i samemu wyspe zwiedzic tylko jak bedziecie sie zastanawiac nad moca to ta wieksza wezcie, mysmy tez mieli wyzywienie we wlasnym zakresie i nie zalujemy;) wlasnie jeszcze sie zastanawiamy nad kierunkiem narazie pracuje nad sylwetka haha;) Dobranoc :*

@gosia100 eee objawów brak, na pt termin i wtedy zatestuje chyba, nie chce tu wiadomo wywolywac malpy no ale czuje ze zonk ale obawiam sie ze przeciwciala mi teraz hulaja, w marcu szpital moze cos sie dowiem a jak nie to magik specjalista w wakacje :) @anja93 kciukasy sa:) bedzie pieknie:)

Ostatnia edycja:
@anja93 zgadzam się z @ivvonka mówisz ze nie mas objawów a biust sam się nie powiększył. Mam tak samo ze się boję ale już niedługo skończymy ten najtrudniejszy okres :) zobaczysz że maluszek urósł i rozwija sie tak jak trzeba. A u mnie hmmm miałam dwa dni lepsze bez mdłości no i niestety znowu wrocily. Teraz jest 4 nad ranem i zamiast spać to mnie właśnie obudzily mdlosci tak silne ze nie mogę nawet kręcić głową :/

Dzieki dziewczyny :) i od razu humor lepszy! Bo oczywiscie znowu obudzil mnie strach i oczy szeroko otwarte ;P
@membaris wspolczuje ze tak sie meczysz. Ale to dobry znak :*
@Calineczka24 oooo to chyba sie zaczyna? :D mam nadzieje ze jeszcze dzis zobaczymy zdjecie Julii :D

@Calineczka24 ja przyjechalam do szpitala z czwrtku na piatek ze skurczami co 5 min ,kazdy ooo poeknie porod w powietrzu i tak sie bujam.
Codziwnnuw mowia ,ze zraz urodze,wczoraj mialam dostac kroplowke ale mialam rano ladne regularne i lekarz powiedzial ,ze oxy mi niepotrzebna bo skurcze poekne co 7 min ,w ciagu dnia co 5 ,pozniwj co 10 i sie rozeszly.
Tylko ja wykonczona tym calym dniem.
U mnie jest alcja skurczowa ale szyjka jest niegotowa.
Bo rozwarcie ledwo 2 cm a jak tu przyjechalam to szyjka miala prawie 3 cm dlugosci.

Zobaczymy co bedzie ale jestem zmeczona[emoji17]
Do domu mnie nie puszcza bo ze wzgeldh na ilosc wod moze wypsc pepowina.
Mam ich tak duzo.
No i tak sobie tu siedze:/
Laze po schodach .

Tobie zycze szubkiego rozkrecenia

A wszytskich przepraszam ,ze nue nadrobiw ale to zmeczenie jest paskudne:/
Buziaki i pamietajcie ,ze na spokojnie bo to moze potrwac jeszcze kilka dni a jak Asia sie urodzi to na pewno sie dowiecie[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry