reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Olasec nie ,ostatnio na prenatalnych 3 bylo w porzadku.
Tlumaczyli mi ,ze powinno byc tak ,ze wod ubywa a moich poprostu nie obylo.
Wiesz ja wole nie czytac w internecie co to moze byc bo wujek google lubi roznie podpowiadac[emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 bidulo Ty nasza. Asieńka uparta.
ASIAAAAA tu e-ciocia - wychodź maleńka, my tu wszyscy na Ciebie czekamy :)
Wytrwałości kochana :*
A mówili coś o cesarce ?

Cieszę się, że są skurcze bo przynajmniej mam tą świadomość, że coś się zaczęło dziać a to już zawsze coś :)

Kurde dziewczyny Wy już nie śpicie? :szok:
Wczoraj podjechałam na szpital, żeby mi ktg zrobili to usłyszałam, że żeby mi mogły zrobić ktg to muszą mnie przyjąć na oddział :surprised:

Witaj, @agula26. U mnie podobna sytuacja jak u Ciebie. Ciąża zatrzymana w 6tyd5d, poronienie w 11 tyg. Też czwarte dzieciątko [emoji22] przytulam cię mocno. A ile masz lat?

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj, @agula26. U mnie podobna sytuacja jak u Ciebie. Ciąża zatrzymana w 6tyd5d, poronienie w 11 tyg. Też czwarte dzieciątko [emoji22] przytulam cię mocno. A ile masz lat?

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

W maju skończę 35 lat... Udało Ci się samoczynnie poronić?
Mi lekarz powiedział że pecherzyk jest za duży aby sam się usunął i dlatego gdy zacznę krwawić mam jechać do szpitala aby zrobili zabieg. Od wczoraj mam straszne bóle w krzyżu, w nocy miałam zawroty głowy... Najchętniej jechalabym na IP sprawdzić jak wygląda sytuacja. Boję się, że zaslabnę i wystraszę dzieci - dwójka najstarszych ma obecnie ferie wiec jestem w domu z całą trójką...

@Calineczka24 ja właśnie w drodze po wiadomości kiedy możemy się starać więc szczęśliwego rozwiązania bo wiesz... [emoji16][emoji8]
@Funia90 moja biedna [emoji8] w końcu Asia się urodzi po prostu jej tam dobrze ciepło [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak macie już wakacyjny kierunek wybrany? My w maju na Zakhyntos, już się nie mogę doczekać [emoji5]️
Ale super!, Zakynthos jest piękny [emoji7] pierwszy raz lecicie do Grecji? My ostatnio zakochaliśmy się w kanarach, rok temu Teneryfa, a za miesiąc ruszamy na Gran Canarie :)) wykupiłam ubezpieczenie od rezygnacji ,gdyby w razie ten cykl był tym szczęśliwym, ale jakoś wierzyć mi się nie chce ;)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Mi lekarz powiedział że pecherzyk jest za duży aby sam się usunął i dlatego gdy zacznę krwawić mam jechać do szpitala aby zrobili zabieg.
Jeśli lekarz tak uznał to czasem warto wziąć pod uwagę jego zadanie.
A masz jakieś wsparcie jakby co? Ktoś może posiedzieć z dzieciaczkami w domu?

@kropkikreski4 wierzyć trzeba [emoji4] nie myśl o tym i już... uda sie

Kocham podróże byliśmy na Majorce Teneryfie w UK zwiedziliśmy Kornwalie i wiele pięknych miejsc . Kolejny cel Grecja właśnie ale to nie prędko teraz nas nie stać po prostu :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry