reklama
Funia90
Fanka BB :)
Calineczka24
@Funia90 bidulo Ty nasza. Asieńka uparta.
ASIAAAAA tu e-ciocia - wychodź maleńka, my tu wszyscy na Ciebie czekamy
Wytrwałości kochana :*
A mówili coś o cesarce ?
Cieszę się, że są skurcze bo przynajmniej mam tą świadomość, że coś się zaczęło dziać a to już zawsze coś
Kurde dziewczyny Wy już nie śpicie?
Wczoraj podjechałam na szpital, żeby mi ktg zrobili to usłyszałam, że żeby mi mogły zrobić ktg to muszą mnie przyjąć na oddział
ASIAAAAA tu e-ciocia - wychodź maleńka, my tu wszyscy na Ciebie czekamy
Wytrwałości kochana :*
A mówili coś o cesarce ?
Cieszę się, że są skurcze bo przynajmniej mam tą świadomość, że coś się zaczęło dziać a to już zawsze coś
Kurde dziewczyny Wy już nie śpicie?
Wczoraj podjechałam na szpital, żeby mi ktg zrobili to usłyszałam, że żeby mi mogły zrobić ktg to muszą mnie przyjąć na oddział
Witaj, @agula26. U mnie podobna sytuacja jak u Ciebie. Ciąża zatrzymana w 6tyd5d, poronienie w 11 tyg. Też czwarte dzieciątko [emoji22] przytulam cię mocno. A ile masz lat?
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj, @agula26. U mnie podobna sytuacja jak u Ciebie. Ciąża zatrzymana w 6tyd5d, poronienie w 11 tyg. Też czwarte dzieciątko [emoji22] przytulam cię mocno. A ile masz lat?
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
W maju skończę 35 lat... Udało Ci się samoczynnie poronić?
Mi lekarz powiedział że pecherzyk jest za duży aby sam się usunął i dlatego gdy zacznę krwawić mam jechać do szpitala aby zrobili zabieg. Od wczoraj mam straszne bóle w krzyżu, w nocy miałam zawroty głowy... Najchętniej jechalabym na IP sprawdzić jak wygląda sytuacja. Boję się, że zaslabnę i wystraszę dzieci - dwójka najstarszych ma obecnie ferie wiec jestem w domu z całą trójką...
nie @Calineczka24, rodzimy z tobą no i z @Funia90
ja jak rodziłam to pół forum ze mną
@agula26 @Aganiak
witam nowe koleżanki oraz wszystkie co mnie nie znają
tak sobie tu troche moderuje, troche sprzątam a troche wyciągam informacji, które maja wam pomóc
może cos odnajdziecie tu :
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
ja jak rodziłam to pół forum ze mną
@agula26 @Aganiak
witam nowe koleżanki oraz wszystkie co mnie nie znają
tak sobie tu troche moderuje, troche sprzątam a troche wyciągam informacji, które maja wam pomóc
może cos odnajdziecie tu :
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
roxie123
@Calineczka24 ja właśnie w drodze po wiadomości kiedy możemy się starać więc szczęśliwego rozwiązania bo wiesz... [emoji16][emoji8]
@Funia90 moja biedna [emoji8] w końcu Asia się urodzi po prostu jej tam dobrze ciepło [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@Funia90 moja biedna [emoji8] w końcu Asia się urodzi po prostu jej tam dobrze ciepło [emoji4]
raz_dwa_trzy
Ale super!, Zakynthos jest piękny [emoji7] pierwszy raz lecicie do Grecji? My ostatnio zakochaliśmy się w kanarach, rok temu Teneryfa, a za miesiąc ruszamy na Gran Canarie ) wykupiłam ubezpieczenie od rezygnacji ,gdyby w razie ten cykl był tym szczęśliwym, ale jakoś wierzyć mi się nie chce@zosiak macie już wakacyjny kierunek wybrany? My w maju na Zakhyntos, już się nie mogę doczekać [emoji5]️
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
ivvonka
Jeśli lekarz tak uznał to czasem warto wziąć pod uwagę jego zadanie.Mi lekarz powiedział że pecherzyk jest za duży aby sam się usunął i dlatego gdy zacznę krwawić mam jechać do szpitala aby zrobili zabieg.
A masz jakieś wsparcie jakby co? Ktoś może posiedzieć z dzieciaczkami w domu?
roxie123
@kropkikreski4 wierzyć trzeba [emoji4] nie myśl o tym i już... uda sie
Kocham podróże byliśmy na Majorce Teneryfie w UK zwiedziliśmy Kornwalie i wiele pięknych miejsc . Kolejny cel Grecja właśnie ale to nie prędko teraz nas nie stać po prostu :/
Kocham podróże byliśmy na Majorce Teneryfie w UK zwiedziliśmy Kornwalie i wiele pięknych miejsc . Kolejny cel Grecja właśnie ale to nie prędko teraz nas nie stać po prostu :/
reklama
ivvonka