reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@zosiak chetnie bym dolaczyla do takiego odpoczynku. Do tego jakis drineczek[emoji484] [emoji484] z parasolka.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@gosia100 no to mi tez sie taki marzy a moj maz przyjechal do mnie z Anglii na weekend jutro juz niestety jedzie ale braklo nam czasu bo sie przytulalismy i stwierdzilismy ze nast razem wyskoczymy... teraz biedak spi ostatnio ciagle pracowal.

@zosiak jeszcze troche i zjedzie na dobre :)

Nie mówcie o wczasach i wypadach bo ja bym tak gdzieś wyskoczyła a tu hajsu brak... ten rok nas wyiskał ile wlazło , a ciągle dalsze wydatki będą , na wizyty leki itd , ale to akurat już głupota w porównaniu do tych wszystkich badań

@roxie123 no wlasnie licze ze wroci chociaz maz chce pobyt przedluzyc bardzo mnie to boli bo tesknie bardzo ale znowu za miesiac przyjedzie. O wydatkach nie tylko Ty tak masz we wtorek znowu dentysta zas mnie naciagnie... A wszystko co mozliwe bylo juz mi sie popsulo:/

@zosiak ja też chodzę do dentysty ... 5tego idę rwac 8semke , ale juz na fundusz bo stwierdzilam ze nie będę płacić już tyle , a jest super dentystka więc jakos przetrwam
Wiesz z facetami tak jest tam są lepsze pieniądze jednak i to wciąga , chociaz często tęsknota wygrywa i wracają szybciej niz planują :)

@zosiak tak drugi synek i tak się cieszę z tego powodu, że szok. Mam nadzieję, że będzie też taki przytulasek jak Misiu:)

Ps. Ja lubię się zabezpieczać. Naprawdę. U nas jak nie ma starań to gumeczka zawsze jest. Mąż też tak woli. Tzn nie przeszkadza mu zabezpieczenie :)

@roxie123 tez zastanawialam sie nad nfz ale juz tyle nacierpialam sie z tymi zebami ze mam serdecznie dosc.
A z nowosci to walnelam sobie moje pazury na kolor sexi red :D a tak jeszcze poszalalam przed praktykami ;) kochane uciekam spac meza odwoze o godZ 4 rano na lotnisko wiec baj baj milego wieczoru;)

@agula26 witaj. Też już niejedno przeszłaś. Bardzo Ci współczuję. Każda strata maleństwa boli. I tego, które miało być pierwsze i tego, które miałoby rodzeństwo. Domyślam się, że się boisz. Mi czasem pomagało myślenie o tym, że za dzień, dwa wyjdę, to najgorsze będzie za mną, będę w domu, wśród bliskich, że nie będę wiecznie w tym miejscu. Było trochę lżej. Jejku, trzymaj się jakoś.

reklama
@membaris aaaa kiepsko jakos, tzn nastawienie takie jakies dziwnr, bo nadal objawow jakos brak. (cycki tylko wieksze) ogolnie to sie boje jutrzejszej wizyty. Bardziej niz tej 2 tyg temu.mam na 16 No ale co ma byc to bedzie :) milo ze pytasz. A u Ciebie jak tam? Objawy dalej męczą? Ty wizytujesz w czwartek nie??:)
@agula26 rowniez Cie witam i jednoczesnie przykro ze musisz przechodzic przez to co kazda z nas musiala..

Ostatnia edycja:
Do góry