reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@zosiak chetnie bym dolaczyla do takiego odpoczynku. Do tego jakis drineczek[emoji484] [emoji484] z parasolka.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@gosia100 no to mi tez sie taki marzy a moj maz przyjechal do mnie z Anglii na weekend jutro juz niestety jedzie ale braklo nam czasu bo sie przytulalismy i stwierdzilismy ze nast razem wyskoczymy... teraz biedak spi ostatnio ciagle pracowal.

@zosiak jeszcze troche i zjedzie na dobre :)

Nie mówcie o wczasach i wypadach bo ja bym tak gdzieś wyskoczyła a tu hajsu brak... ten rok nas wyiskał ile wlazło , a ciągle dalsze wydatki będą , na wizyty leki itd , ale to akurat już głupota w porównaniu do tych wszystkich badań

@roxie123 no wlasnie licze ze wroci chociaz maz chce pobyt przedluzyc bardzo mnie to boli bo tesknie bardzo ale znowu za miesiac przyjedzie. O wydatkach nie tylko Ty tak masz we wtorek znowu dentysta zas mnie naciagnie... A wszystko co mozliwe bylo juz mi sie popsulo:/

@zosiak ja też chodzę do dentysty ... 5tego idę rwac 8semke , ale juz na fundusz bo stwierdzilam ze nie będę płacić już tyle , a jest super dentystka więc jakos przetrwam
Wiesz z facetami tak jest tam są lepsze pieniądze jednak i to wciąga , chociaz często tęsknota wygrywa i wracają szybciej niz planują :)

@zosiak tak drugi synek i tak się cieszę z tego powodu, że szok. Mam nadzieję, że będzie też taki przytulasek jak Misiu:)

Ps. Ja lubię się zabezpieczać. Naprawdę. U nas jak nie ma starań to gumeczka zawsze jest. Mąż też tak woli. Tzn nie przeszkadza mu zabezpieczenie :)

@roxie123 tez zastanawialam sie nad nfz ale juz tyle nacierpialam sie z tymi zebami ze mam serdecznie dosc.
A z nowosci to walnelam sobie moje pazury na kolor sexi red :D a tak jeszcze poszalalam przed praktykami ;) kochane uciekam spac meza odwoze o godZ 4 rano na lotnisko wiec baj baj milego wieczoru;)

@agula26 witaj. Też już niejedno przeszłaś. Bardzo Ci współczuję. Każda strata maleństwa boli. I tego, które miało być pierwsze i tego, które miałoby rodzeństwo. Domyślam się, że się boisz. Mi czasem pomagało myślenie o tym, że za dzień, dwa wyjdę, to najgorsze będzie za mną, będę w domu, wśród bliskich, że nie będę wiecznie w tym miejscu. Było trochę lżej. Jejku, trzymaj się jakoś.

reklama
@membaris aaaa kiepsko jakos, tzn nastawienie takie jakies dziwnr, bo nadal objawow jakos brak. (cycki tylko wieksze) ogolnie to sie boje jutrzejszej wizyty. Bardziej niz tej 2 tyg temu.mam na 16 No ale co ma byc to bedzie :) milo ze pytasz. A u Ciebie jak tam? Objawy dalej męczą? Ty wizytujesz w czwartek nie??:)
@agula26 rowniez Cie witam i jednoczesnie przykro ze musisz przechodzic przez to co kazda z nas musiala..

Ostatnia edycja:
Do góry