reklama
roxie123
Fanka BB :)
D
Deleted member 170039
Gość
roxie123
@zosiak ja też chodzę do dentysty ... 5tego idę rwac 8semke , ale juz na fundusz bo stwierdzilam ze nie będę płacić już tyle , a jest super dentystka więc jakos przetrwam
Wiesz z facetami tak jest tam są lepsze pieniądze jednak i to wciąga , chociaz często tęsknota wygrywa i wracają szybciej niz planują
Wiesz z facetami tak jest tam są lepsze pieniądze jednak i to wciąga , chociaz często tęsknota wygrywa i wracają szybciej niz planują
Olasec
D
Deleted member 170039
Gość
@roxie123 tez zastanawialam sie nad nfz ale juz tyle nacierpialam sie z tymi zebami ze mam serdecznie dosc.
A z nowosci to walnelam sobie moje pazury na kolor sexi red
a tak jeszcze poszalalam przed praktykami
kochane uciekam spac meza odwoze o godZ 4 rano na lotnisko wiec baj baj milego wieczoru
A z nowosci to walnelam sobie moje pazury na kolor sexi red
ivvonka
@agula26 witaj. Też już niejedno przeszłaś. Bardzo Ci współczuję. Każda strata maleństwa boli. I tego, które miało być pierwsze i tego, które miałoby rodzeństwo. Domyślam się, że się boisz. Mi czasem pomagało myślenie o tym, że za dzień, dwa wyjdę, to najgorsze będzie za mną, będę w domu, wśród bliskich, że nie będę wiecznie w tym miejscu. Było trochę lżej. Jejku, trzymaj się jakoś.
reklama
anja93
@membaris aaaa kiepsko jakos, tzn nastawienie takie jakies dziwnr, bo nadal objawow jakos brak. (cycki tylko wieksze) ogolnie to sie boje jutrzejszej wizyty. Bardziej niz tej 2 tyg temu.mam na 16 No ale co ma byc to bedzie
milo ze pytasz. A u Ciebie jak tam? Objawy dalej męczą? Ty wizytujesz w czwartek nie??
@agula26 rowniez Cie witam i jednoczesnie przykro ze musisz przechodzic przez to co kazda z nas musiala..
@agula26 rowniez Cie witam i jednoczesnie przykro ze musisz przechodzic przez to co kazda z nas musiala..
Ostatnia edycja: