reklama
ivvonka
Fanka BB :)
@Funia90 bidulko, normalnie bym ich opierniczyła. Bo to każdy mówi, że jakoś będzie albo aaa tam, nic się nie stanie. Ja ostatnio na męża z tego powodu nakrzyczałam. Łazi i kaszle. Dopiero jak mu niespokojnym głosem zrobiłam wykład o lekach i kobietach w ciąży to się ruszył przynajmniej do apteki po syropy. I to on, który wie doskonale, że ciąża jest na podtrzymaniu. Ręce opadają.
Wykrywacze chorych powinni dla przeszłych mam wymyślić, najlepiej takie, że jak podchodzi chora osoba z wirusami w prezencie to z kieszeni wyskakuje taka łapa, łapie żartownisia, później z drugiej kieszeni wyskakuje noga i robi porządek zwiększając dystans.
Wykrywacze chorych powinni dla przeszłych mam wymyślić, najlepiej takie, że jak podchodzi chora osoba z wirusami w prezencie to z kieszeni wyskakuje taka łapa, łapie żartownisia, później z drugiej kieszeni wyskakuje noga i robi porządek zwiększając dystans.
roxie123
Bo jak ktoś nie jest w skórze kobiety w ciąży to o tym nawet nie myśli , nie zwraca uwagi tak samo jest z ustapieniem miejsca siedzącego ludzie mają w nosie tyle ze to jest bardziej po złości
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
ivvonka
jak ktoś nie ma łóżeczka...
Link do: Ikea przygotowała reklamę, na którą trzeba... nasikać - Marketing przy Kawie
Link do: Ikea przygotowała reklamę, na którą trzeba... nasikać - Marketing przy Kawie
muza_ton
Ja jadę na 11na to usg. Póki co olej u mechanika wymieniam. Tak mnoe M urządził.
@Totois30 a jaki antybiotyk bierzesz?? Jaka substancja aktywna znaczy sie.
Powiem Wam że te wczorajsze specyfiki dały radę. Katar nadal mam ale nie lamie mnie po kościach. Z rana kolejna mikstura. Po poludniu kurację powtórzę. Gorzej córcia bo z samego kataru rozkręca się na kaszel.
@roki_1991 widzę że masz juz całkiem wszystkiego dosyć. Ale przecież kiedyś musi wyjść słońce i musi być dobrze. Ja w to wierzę.
@Totois30 a jaki antybiotyk bierzesz?? Jaka substancja aktywna znaczy sie.
Powiem Wam że te wczorajsze specyfiki dały radę. Katar nadal mam ale nie lamie mnie po kościach. Z rana kolejna mikstura. Po poludniu kurację powtórzę. Gorzej córcia bo z samego kataru rozkręca się na kaszel.
@roki_1991 widzę że masz juz całkiem wszystkiego dosyć. Ale przecież kiedyś musi wyjść słońce i musi być dobrze. Ja w to wierzę.
jak ktoś nie ma łóżeczka...
hahah ciekawe jaką ma czułość ten "test" można zabrać parę katalogów i używać zamiast tradycyjnych testów ciążowych
reklama