reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczynki [emoji4] kiedy wizyty macie ? Która będzie testować? :) ja właśnie jade na krzywe bleh

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 bidulko, normalnie bym ich opierniczyła. Bo to każdy mówi, że jakoś będzie albo aaa tam, nic się nie stanie. Ja ostatnio na męża z tego powodu nakrzyczałam. :angry::realmad:Łazi i kaszle. Dopiero jak mu niespokojnym głosem zrobiłam wykład o lekach i kobietach w ciąży to się ruszył przynajmniej do apteki po syropy. I to on, który wie doskonale, że ciąża jest na podtrzymaniu. :crazy: Ręce opadają.
Wykrywacze chorych powinni dla przeszłych mam wymyślić, najlepiej takie, że jak podchodzi chora osoba z wirusami w prezencie to z kieszeni wyskakuje taka łapa, łapie żartownisia, później z drugiej kieszeni wyskakuje noga i robi porządek zwiększając dystans.;)

Bo jak ktoś nie jest w skórze kobiety w ciąży to o tym nawet nie myśli , nie zwraca uwagi tak samo jest z ustapieniem miejsca siedzącego ludzie mają w nosie tyle ze to jest bardziej po złości

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jadę na 11na to usg. Póki co olej u mechanika wymieniam. Tak mnoe M urządził.

@Totois30 a jaki antybiotyk bierzesz?? Jaka substancja aktywna znaczy sie.

Powiem Wam że te wczorajsze specyfiki dały radę. Katar nadal mam ale nie lamie mnie po kościach. Z rana kolejna mikstura. Po poludniu kurację powtórzę. Gorzej córcia bo z samego kataru rozkręca się na kaszel.

@roki_1991 widzę że masz juz całkiem wszystkiego dosyć. Ale przecież kiedyś musi wyjść słońce i musi być dobrze. Ja w to wierzę.

reklama
Do góry