reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczynki [emoji4] kiedy wizyty macie ? Która będzie testować? :) ja właśnie jade na krzywe bleh

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 bidulko, normalnie bym ich opierniczyła. Bo to każdy mówi, że jakoś będzie albo aaa tam, nic się nie stanie. Ja ostatnio na męża z tego powodu nakrzyczałam. :angry::realmad:Łazi i kaszle. Dopiero jak mu niespokojnym głosem zrobiłam wykład o lekach i kobietach w ciąży to się ruszył przynajmniej do apteki po syropy. I to on, który wie doskonale, że ciąża jest na podtrzymaniu. :crazy: Ręce opadają.
Wykrywacze chorych powinni dla przeszłych mam wymyślić, najlepiej takie, że jak podchodzi chora osoba z wirusami w prezencie to z kieszeni wyskakuje taka łapa, łapie żartownisia, później z drugiej kieszeni wyskakuje noga i robi porządek zwiększając dystans.;)

Bo jak ktoś nie jest w skórze kobiety w ciąży to o tym nawet nie myśli , nie zwraca uwagi tak samo jest z ustapieniem miejsca siedzącego ludzie mają w nosie tyle ze to jest bardziej po złości

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jadę na 11na to usg. Póki co olej u mechanika wymieniam. Tak mnoe M urządził.

@Totois30 a jaki antybiotyk bierzesz?? Jaka substancja aktywna znaczy sie.

Powiem Wam że te wczorajsze specyfiki dały radę. Katar nadal mam ale nie lamie mnie po kościach. Z rana kolejna mikstura. Po poludniu kurację powtórzę. Gorzej córcia bo z samego kataru rozkręca się na kaszel.

@roki_1991 widzę że masz juz całkiem wszystkiego dosyć. Ale przecież kiedyś musi wyjść słońce i musi być dobrze. Ja w to wierzę.

reklama
Do góry