Czesc dziewczynki. No u mnie bez zmian. Ogolnie czuje sie dobrze, zadnych dolegliwosci nic totalnie. Chociaz chcialabym na prawde chcialabym poczuc chociaz na minute jakies mdlosci zeby czuc sie spokojna..
Nie
@membaris nie mialam dzis wizyty, lekarz przelozyl mi dopiero na 15 stycznia w poniedzialek na 17. Strasznie sie boje. Ogolnie to wg moich obliczen bedzie to juz 6tc5dn czyli teoretycznie mogloby byc juz serduszko, a jak go nie bedzie to normalnie juz mam czarne mysli.. Eh. Ale panikuje. Wezcie mna wstrzasnijcie
aaaa no i ta beta byla silniejsza ode mnie. Bylam dzisiaj... Jutro wynik ale nie bedw powtarzac za 48h. Zrobilam ja tylko z czystej ciekawowci czy chociaz wynik jest adekwatny do tygodnia ciazy. Masakra ale ze mnie panikara. Ale chyba sie mi nie dziwicie. Kto jak nie wy
Aaaa ludzi w labie tyle ze wyszlam chyba po poltorej godziny. No kosmos.. A tak to staram sie duzo odpoczywac
Dziewuszki te chore zakatarzone i przeziebione. Co was tak wzielo? Te miksturki z czosnkiem sa podobno najlepsze... Albo herbatka z RUMEM
@AgaB33 udawaj ze tego nie czytalas
Groszkowi tylko miodu trzeba
@martakratka ja jestem z malopolski, ale czesto bywam w Swietochlowicach u znajomych
@roki_1991 a co do Twojej wypowiedzi odnosnie tego ze cieszysz sie ze sa tutaj szczesliwe przypadki ciąz ktore "pokrzepiaja" ale mimo wszystko jest Ci zle ze Ty poki co nie mozesz cieszyc sie ciązą.. Powiem ci tak
glowka do gory! Tak jak juz tutaj kiedys pisalam, za najbardziej kretymi drogami sa najpiekniejsze widoki ;*
A swoja droga calkowicie Cie rozumiem. Mialam to samo.. Zreszta jestem w ciazy, ale tez nie mam pewnosci czy wszystko jest okej, czy zabije serduszko itp kazdy dzien to 90% mysli o dziecku, czy tym razem sie uda, czy dane mi bedzie sie nim cieszyc..eh ten strach nigdy nie minie.... I Ty tez bedziesz miala swoje szczescie. Moze to nie byl ten czas, moze ten czas jest za pare miesiecy? Na pewno bedzie dobrze, wazne ze masz cel! I pragniesz go osiagnac, a przeciez GO OSIAGNIESZ. Ja to wiem! I to samo tyczy sie tez
@roxie123 czy
@zosiak. Najwazniejsze to pozytywne nastawienie.
A staraczki (totois30, gosia100 i kazda kazda kazda) ktore celują w ten cykl: BEDZIE WASZ! ❤❤❤