reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja po wizycie, pecherzyk 22 mm czyli lada dzień owulacja (prawdopodobnie), ale jakos nie nastawiam sie na ten cykl :( a w lutym czeka mnie impezka karnawalowa, to bedzie mozna podrinkowac ;)

@AgaB33 , @roki_1991 , @Totois30 dużo zdrówka! Kurujcie sie :) czosnek naturalny antybiotyk, do kanapek, do syropow wlasnej roboty zresztą do wszystkiego ;)

@membaris a jak Ty sie czujesz?

Ja ciągle czekam na pierwsze fotki z usg @AgaB33, @ivvonka, @membaris no i @anja93 ;)

reklama
Czesc dziewczynki. No u mnie bez zmian. Ogolnie czuje sie dobrze, zadnych dolegliwosci nic totalnie. Chociaz chcialabym na prawde chcialabym poczuc chociaz na minute jakies mdlosci zeby czuc sie spokojna..
Nie @membaris nie mialam dzis wizyty, lekarz przelozyl mi dopiero na 15 stycznia w poniedzialek na 17. Strasznie sie boje. Ogolnie to wg moich obliczen bedzie to juz 6tc5dn czyli teoretycznie mogloby byc juz serduszko, a jak go nie bedzie to normalnie juz mam czarne mysli.. Eh. Ale panikuje. Wezcie mna wstrzasnijcie :D aaaa no i ta beta byla silniejsza ode mnie. Bylam dzisiaj... Jutro wynik ale nie bedw powtarzac za 48h. Zrobilam ja tylko z czystej ciekawowci czy chociaz wynik jest adekwatny do tygodnia ciazy. Masakra ale ze mnie panikara. Ale chyba sie mi nie dziwicie. Kto jak nie wy :)
Aaaa ludzi w labie tyle ze wyszlam chyba po poltorej godziny. No kosmos.. A tak to staram sie duzo odpoczywac :)

Dziewuszki te chore zakatarzone i przeziebione. Co was tak wzielo? Te miksturki z czosnkiem sa podobno najlepsze... Albo herbatka z RUMEM :D :D
@AgaB33 udawaj ze tego nie czytalas :D
Groszkowi tylko miodu trzeba :p

@martakratka ja jestem z malopolski, ale czesto bywam w Swietochlowicach u znajomych :)

@roki_1991 a co do Twojej wypowiedzi odnosnie tego ze cieszysz sie ze sa tutaj szczesliwe przypadki ciąz ktore "pokrzepiaja" ale mimo wszystko jest Ci zle ze Ty poki co nie mozesz cieszyc sie ciązą.. Powiem ci tak :) glowka do gory! Tak jak juz tutaj kiedys pisalam, za najbardziej kretymi drogami sa najpiekniejsze widoki ;*
A swoja droga calkowicie Cie rozumiem. Mialam to samo.. Zreszta jestem w ciazy, ale tez nie mam pewnosci czy wszystko jest okej, czy zabije serduszko itp kazdy dzien to 90% mysli o dziecku, czy tym razem sie uda, czy dane mi bedzie sie nim cieszyc..eh ten strach nigdy nie minie.... I Ty tez bedziesz miala swoje szczescie. Moze to nie byl ten czas, moze ten czas jest za pare miesiecy? Na pewno bedzie dobrze, wazne ze masz cel! I pragniesz go osiagnac, a przeciez GO OSIAGNIESZ. Ja to wiem! I to samo tyczy sie tez @roxie123 czy @zosiak. Najwazniejsze to pozytywne nastawienie.

A staraczki (totois30, gosia100 i kazda kazda kazda) ktore celują w ten cykl: BEDZIE WASZ! ❤❤❤

@membaris @anja93 ma przelozona wizyte na pon:) @AgaB33 antybiotyk do wtorku, kaszel jest w weekend wyleze mam nadzieje ze sie uda ale jest dosc lekki kaszel ale wciaz mi sie odrywa tam i odkaszlowywuje;)
ciekawostka, jak biore antybiotyk to mniej mnie bola kolana..ciekawe czy dziala troche tak jak steryd, w koncu oslabia organizm to moze i przeciwciala oslabia..intresting..buziaki wam

@anja93 wiesz co troche mi sie nie chce;) za tydz mam wizyte u gin to powie czy jest czy byla czy bedzie, M ma tez tez gorszy czas, szuka pracy i nie wiem czy tak bede go ganiac, troche nie mamy nastroju ani humoru:/ nie wiem czy wyjda staranka, no zobaczymy:)

@membaris dzięki. Jest ok.
Dzisiaj akurat miałam próbę, więc wesoło było. Był też tort i szampan (którego nie piłam - bo biorę leki, jak to zgrabnie zespołowi wyjaśniłam) Na razie tak, bo znają moją historię, zaraz by było: nic nie rób, siedź tylko i mów co mamy robić, zostaw to, nie dźwigaj tej torby (waży aż kilogram).

@gosia100, na usg to jeszcze tydzień. Kawał czasu i chętnie bym to odwlekła jeszcze z tydzień.

@anja93 pamiętaj to jest b.wczesna ciąża.Czasem serduszko może być niewidoczne jeszcze. Grunt, żeby było pełne jajeczko.

@AgaB33 może weź trochę tego zwolnienia. Odpoczniesz.

@Totois30, @roki_1991 zdrowia dziewczynki. Nie chorujcie. Misie pandy i bałbanki (jak to nazywa mój siostrzeniec) nie chorują.

Dziewczyny zdrowka zycze[emoji5]ja tez znow mam chore gardlo:/
3 raz choruje od Swiat ale co sie dziwic jak kazdy ma gdzies to ,ze jestem w ciazy i nie uprzedza mnie o chorboie przed spotkaniem.
Ja nie wiem skad ci ludzie sie biora.
W dodoatku zaczyna meczyc mnie jakis kaszel.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ivvonka ale trafilas zoba na moja pyjamke:)

Załączniki

• 20171228_230333-1.jpg
    20171228_230333-1.jpg
    423,7 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry