reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 czasami jest zaburzenie cyklu , macica potrafi dochodzić do siebie nawet do pół roku także spokojnie ... obserwuj zapisuj sobie ile dni masz @ . Pisz jaki dlugi cykl . Często się pierdzieli po poronieniu ta z jest super raz nie . Że żywa krew to dobrze ja w tym miesiącu tak mam . I dziwię się bo dziewczyny piszą o plamieniach a ja idę do wc a tu @ jedyne objawy krzyż i brzuch ogólne rozbicie. Miałam super cykle 27 28 dni teraz 32 ... Ale regularne. Będę miała symulację i znowu się zmieni . Taki zywot hehe . Po @ zrób usg [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Totois30, spokojnie kochana. Ten śluz ciągnący, przed okresem najczęściej zwiastuje właśnie okres. Nie jest to śluz płodny. Tak czasem bywa. Nic tam złego się nie dzieje. Gdzieś czytałam, że poziom estrogenów za niego odpowiada. Ja kilka razy też zdziwiłam się jak udało mi się go wyczuć, ale zaraz po nim właśnie był okres. I nie było tam poronienia, jeden raz byłam na becie, bo miałam dwa dni spóźnienia a test domowy był negatywny.
Temperaturom już nie ufam, nie są u mnie miarodajne. Wystarczą: nerwy, zawalona noc, impreza, wyjazd i już wykres zaczyna żyć swoim życiem.

Hej dziewczyny, dawno sie nie odzywałam, ale dopiero niedawno uporaliśmy sie z moja przeprowadzka i remont mamy na finiszu, w przyszłym tygodniu będzie koniec, także przed samymi narodzinami małego:) @Funia90 @Calineczka24 jak tam u Was? Jeszcze w dwupaku? ;-) ja mam prawdopodobnie 15/16 stawić sie w szpitalu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Totois30, eee...tam... kwiatki to dopiero na wiosnę wyjdą. U mnie różnie też z obserwacjami bywało, ale myślę że większość kobiet starających się skupia się najbardziej na okresie okołoowulacyjnym, bo głównie to nas interesuje, a później jeszcze bardziej głównie nas interesuje czy będzie @ czy nie. ;) Reasumując: w normie się mieścisz. :)

@Katarina91 witamy po przerwie ;) fajnie ze juz na swoim i że ciąża już na finiszu. Już niedługo będziesz tulic swojego królewicza ;) dziewczyny coś ostatnio pisały, że RMF będzie rozdawał wózki dzieciom urodzonym 15.01 :p

@AgaB33 ja nie wiem co Ci doradzić w sprawie tej bety, ja dostałam takie zalecenie że mam zrobić bo w poprzedniej ciąży był u mnie z tym problem. Może faktycznie poczekaj do wizyty albo skonsultuj się przez tel czy robić.
@anja93 czekamy razem na wyniki ;) aa mam pytanko do Ciebie jaką masz normę na wynikach bety?

@membaris
4 tydz: 9.5-750
5 tydz: 217-7138
6tydz: 158-31759
7 tydz: 3697-163563
Takie mam napisane normy. A moglabys mi kochana powiedziec z jakiej bety Ty startowalas? Albo w ktorym dniu cyklu jaką mialas?:)

@anja93 to masz jeszcze inne te normy niż ja. Pierwszą betę zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki czyli 28 grudnia wyszła 238,5 a drugą 30 grudnia wyszła 784,7. A dziś jest mój 36 dc i czekam na wynik kolejnej :) Ania jesteś dwa lub trzy dni przeze mną :)

reklama
@membaris Jestem dwa dni przed Toba bo mam dzisiaj 38dc ostatnią @ mialam 29.11 a Ty chyba 1 grudnia, nie?:) czekam na Twą piekną bete! Ja jeszcze nie odebralam swojej. Ja w 35dc mialam bete 1459,ciekawa jestem czy cos przyroslo u mnie, znowu zaczynam panikowac
Odczuwasz jakies sygnaly ciazy juz? Ja totalnie nie

Do góry