reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@kari21 ciesze sie ze troszke lepiej u Ciebie pamoetam Twoja historie depresja to paskudna cboroba z ktorej ciezko wyjsc zycze Ci abys stanela na nogi calkowicie i cieszyla sie z tego co jest.
@Totois30 praktyki teraz sa beznadziejne niczego sie nie naucze a kolezanki po fachu nie chca za bardzo dzielic sie wiedza swoja i doswiadczeniem niestety jedynie opiekun praktyk jest Ci w stanie pkkazac duzo rzeczy ale teraz na pediatrii go brak i sie platamy tak. Bede miala jeszcze na sorze noworodkach i ogolnej pediatrii po jednym dniu dzisiaj przez to dziecko male duzo mysli balam sie do niej w ogole podejsc mialam dziwne uczucie po stracie oj a co bedzie na noworodkach az sie boje bedziemy mierzyc i wazyc dzieciaczki kurde makabra a ja sie boje dotknac pediatria to nie moja dzialka zdecydowanie i to po stratach.
Dziewczyny uzupelnilam stopke jesli chcecie tez mozecie klikajac w swoj profil i ustawiajac sygnature .
@Totois30 praktyki teraz sa beznadziejne niczego sie nie naucze a kolezanki po fachu nie chca za bardzo dzielic sie wiedza swoja i doswiadczeniem niestety jedynie opiekun praktyk jest Ci w stanie pkkazac duzo rzeczy ale teraz na pediatrii go brak i sie platamy tak. Bede miala jeszcze na sorze noworodkach i ogolnej pediatrii po jednym dniu dzisiaj przez to dziecko male duzo mysli balam sie do niej w ogole podejsc mialam dziwne uczucie po stracie oj a co bedzie na noworodkach az sie boje bedziemy mierzyc i wazyc dzieciaczki kurde makabra a ja sie boje dotknac pediatria to nie moja dzialka zdecydowanie i to po stratach.
Dziewczyny uzupelnilam stopke jesli chcecie tez mozecie klikajac w swoj profil i ustawiajac sygnature .
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Totois30 to moja w sumie 4 strata, pierwsza byla w pazdzierniku 9 lat temu, potem urodzilam 2 dzieci, kolejna strata w pazdzierniku 2 lata temu, potem lipiec tego roku i teraz znow pazdziernik.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
@gosia100 na jakim teraz etapie jestes ?
Dzisiaj 5 dc (końcówka miesiączki). Byłam u gina, bo miałam plamienia w okolicy owulacji, umowil mnie na usg w 13 dc żeby sprawdzic czy szykuje sie owulacja, ale dodatkowych badan nie zlecił, mówi że czasem przy owulacji tak sie zdarza. Do tego dostalam clotrimazolum globulki bo przy ostatnich dwóch miesiaczkach od zabiegu mam jakies swędzenie. No nic, zobaczymy co czas przyniesie
ivvonka
Fanka BB :)
@kari21 miło Cię widzieć. Bardzo się cieszę, że w lepszym stanie i z paroma kilogramami na plusie. Dobierz ich jeszcze troszeczkę, dobierz. Im mocniejszy organizm, tym większa szansa na sprostanie potrzebom rozwijającego się maleństwa. Zresztą co ja Ci tu będę gadać i gadać - sama wiesz
@Totois30 Ty tu nic nie wywołuj. No no no.
@Totois30 Ty tu nic nie wywołuj. No no no.
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
reklama
@ivvonka trzeba do tego na spokojnie podejac. Ja cala ciaze mialam skurcze, ktore nawet nospa nie dawaly sie wyciszac. Bralam ja tylko jak juz musialam. Magnez fajnie dziala. Jak juz sie cialo nasyci to naprawde dobrze dziala. Magne b6 jest lekiem i sie sprawdza. Mozna nawet 3x2 brac. Dostalam tez aspargin to magnez z potasem, bo potas mi spadal na dolna granice ciagle. Tez moglam 3x2 brac. Nawet teraz na mocne skurcze przedporodowe magnez fajnie dzialal. Brzuch przestawal tak mocno bolec. I nie mialam dzieki temu zadnych przykurczow miesni lydek czy nog, co sie w ciazy ciagle zdarza
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom