reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 spokojnie, poczekaj. Z samochodem to nie zazdroszczę. Nic miłego, dobrze, że ojcowskie wsparcie było w pogotowiu. Aga, kto ma kasę teraz i nie tylko teraz?Ja zastanawiam się kiedy np. nam pompa do wody trzaśnie i tak obstawiam, że może jak dwa lata temu - w mróz. Wtedy została zreanimowana, teraz może być klops. Tak więc Ty śmigasz pieszo a ja niedomyta. Ty wzmocnisz nogi a ja bede miała full miejsca dookola siebie.

Ostatnia edycja:
reklama
@AgaB33 my zmienilismy auto w wakacja bo teraz bym pewnie przybila piatke z problemami z autem.teraz oszczedzam wlasnie na badania w razie w i leki czy cus wiec niech nic sie nie psuje;) pewnie sie zepsuje potem jak zaczne wydawac:) najgorzej to z dobrym mechanikiem. Ja jezdze 70 km do swojego ale zaoszczedzilam z nim krocie. A Wy macie jakiegos dobrego? Niech dobry uczynek na swieta zrobi j wam zreanimuje autko:) zaraz 2018 jupi:) teraz wszystko bedzie sie udawac:)

Dziękuję @ivvonka dziękuję za poprawę humoru. Ty jak coś napiszesz to boki zrywać :-)
Wczoraj wydalam 1200zł na leki M :-(
Czemu ja w ogóle płacę na ten nfz
Kochana zebys mogla pojsc do lekarza rodzinnego juz piatek rejestrujac sie w poniedzialek. Dostaniesz tam recepte na leki od firmy, od ktorej lekarz ma kase. Dostaniesz tez skierowanie do slepcjalisty, do ktorego na wizyte czekac bedziesz tylko kilka miesiecy...
A najgorsze jest to, ze ten caly smieszny nfz i zus sa obowiazkowe. Dlatego wyjechalam z Polszy [emoji28]

@Aggs ale u mnie dopiero pierwszy cykl po zabiegu :p nie wiem czy to teraz co mam faktycznie traktować jak @ poczekam jak się sytuacja rozwinie :) a dieta i witaminy mi się przydadzą przed ciąża, zwłaszcza witamina D która jest na kosmicznym poziomie.....18.5.....
@ivvonka no z grubsza tak by wychodziło, tylko nic nie zmieniaj w tym temacie :p
@AgaB33 współczuję Ci z tym autem... Biedna ty...

@Aggs ale u mnie dopiero pierwszy cykl po zabiegu [emoji14] nie wiem czy to teraz co mam faktycznie traktować jak @ poczekam jak się sytuacja rozwinie :) a dieta i witaminy mi się przydadzą przed ciąża, zwłaszcza witamina D która jest na kosmicznym poziomie.....18.5.....
@ivvonka no z grubsza tak by wychodziło, tylko nic nie zmieniaj w tym temacie [emoji14]
@AgaB33 współczuję Ci z tym autem... Biedna ty...
A to zmienia postac rzeczy... [emoji4]
Ja sama nie umialam czekac. Mialam zaczac dopiero w styczniu (poronilam samoistnie 7.12) ale nie wytrzymalam... moze to zle, sama nie wiem. Po opowiesciach o donoszonych ciazach powstalych od razu po poronieniu stwierdzilam, ze jak nie sprobuje to bede zalowala... a noz sie uda

@AgaB33 też się zastanawiałam nad tym jak robiłam rano badania i jak dzis płaciłam w aptece. No, ale u Ciebie to kosmos nie wydatek. No, matko kochana.:eek:

Co do farszu. Indyczka Iwonka na święta będzie faszerowana: Encortonem, Luteiną dowcipną, Duphastonem, Acardem, Nospą, Prenatalem uno i zastrzykami pt.Fraxiparine

Ostatnia edycja:
No to i tak w promocji bo rabat 20% zaoszczędzilam 300zł. Eh szkoda gadać. Moja strzała to osiągnęła pełnoletnośc w tym roku. Także ma prawo no ale mogłaby wstrzymać się z rok. Albo fasolka mogłaby się zagniezdzic to na min 2lata auto nie byłoby mi niezbędne :-) o i to jest.myśl. prośba do Mikołaja wysłana już dawno ale to jest kolejna motywacja :-)

Kochane Mamusie (aktualne i przyszłe) z okazji zbliżających się Świat życzę wam niegasnącej nadziei i wiary w swoje największe pragnienia i marzenia <3 dla Nas wszystkich był to trudny rok, ale wierzę,że nadchodzący będzie dla Nas łaskawy!! ;* myślałam,że już nic dobrego w nim nie odkryje...ale myliłam się - znalazłam to forum i Was na nim!! :* Wesołych Świat!!

reklama
Do góry