reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 niech cie m masuje codziennie to pomaga. Przy gestozie sprawdza sie cisnienie, proby watrobowe i bialko w moczu. A plan porodu mam na arkuszu ze szpitala. Sa na necie kreatory planu porodu. Rzuc sobie okiem i bedziesz wiedziala co napisac. Tam pytaja o krocze czy ciac, czy zgadzasz sie na oksytocyne, przebicie pecherza, znieczulenie farmakologiczne i zoo, czy rodzisz z mezem, czy chcesz chodzic w pierwszej fazie i takie tam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana pełno tego w internecie..
Widziałam chyba na stronie szpitala w którym chcę rodzić plan porodu, ale te plany nie które to są tak rozszerzone, że jak to czytałam to w szoku byłam :errr:

reklama
@roxie123 wiem że trochę jednak też robię sobie nadal nadzieję. Fakt że owu mogła być późno bo w 14dc zaczęła wybarwiac się kreska na owu, w 15dc była ciemniejsza ale nie taka jak testowa no i brakło mi testów :-) zobaczymy czy Mikołaj przyniesie mi upragniony prezent pod choinkę :-) bo @ wypada właściwie w sobotę lub niedzielę. Nie wiem po tej luteinie od kiedy liczyć.

@Calineczka24 @Destino @Funia90 Wasza obecność tutaj daje nadzieję na przyszłość. Jesteście już prawie na finishu. Fajnie że tu z nami jesteście.
Pewnie funkcje po Was obejmie @Olasec i @Marika92 :-)

@AgaB33 nigdy nie sugeruj się do konca testami one zazwyczaj pokazują hormon , a owulacja moze wystapic w ciagu 2 3 dni podobno nie jestem pewna ile godzin na necie poszukaj :) zawsze ta iskierka musi byc...lepiej być miło zaskoczoną :) powodzenia :*

@AgaB33 nigdy nie sugeruj się do konca testami one zazwyczaj pokazują hormon , a owulacja moze wystapic w ciagu 2 3 dni podobno nie jestem pewna ile godzin na necie poszukaj :) zawsze ta iskierka musi byc...lepiej być miło zaskoczoną :) powodzenia :*

Na teście napisane jest ze w ciągu 24-36h czyli mogło to być nawet 17-18dc. No zobaczymy. Nadzieja umiera ostatnia :-)

@AgaB33 to ja caly czas mam nadzieje z Toba:):* zdecydowanie czekamy jeszcze:) a w ogole ja tez jestem w kropce po tej luteinie. Owulke powinam miec jutro starym torem a nowym w nd.bo teraz @dostalam w nd ale tak naprawde brzuch bolal juz na pt tylko czerwono sie zrobilo w nd.wiec dzis dopiero 12dc wg nowego toru a ja poczulam owulke:( i na teście juz blada kreska a wczoraj byla prawie silna jak testowa ale nie az tak silna myslalam ze dzis taka bedzie a dzis juz nie bylo prawie wcale bladzioch ze nie wiem.starym torem ok bo to by byl 14 dc ale nowym 12 dc to wczesnie.kurde zawsze mam co 28 dni nawet po stracie mi wrocilo tak ze w pt zaczynalam cykl ,owulki w pt.no nie wiem co to u mnje w tym cyklu:/

reklama
Dziewczyny z lipcóweczek kolejna dzirwczyna odpadła...to straszne co się teraz dzieje :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry