Calineczka24
Fanka BB :)
To teraz działajcie !Jest owu jest!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To teraz działajcie !Jest owu jest!
Mam na myśli właśnie podstawowe badania hormonalne, ale też histeroskopia i hsg i badania M. Ale masz rację, zrobię je ponownie,żeby mieć pewność,że wszystko nadal jest w normie. Zdaję sobie sprawę,że jest tego więcej , dużo więcej. Ale mam nadzieję,że nie będę musiała poznawać tych zaawansowanych badań. Póki co wierzę,że hsg udrożniło trwale jajowody i już nie będzie problemu z zajsciem. Jeśli po 3-4 miesiącach się nie uda, wybierzemy się do kliniki leczenia niepłodności.@kropkikreski4 nie wiem co masz na mysli piszac diagnostyka nieplodnosci. My zrobilismy prawie cala, a badan jest masa. Powychodzily rozne rzeczy. To jednak nieistotne. Czasem trudno zajsc, bo glowa sie spina i trzeba odpuscic, a to bardzo trudne. Poza tym hormony w ciele sie zmieniaja i to co dzialalo pol roku temu niekoniecznie teraz dziala lub odwrotnie, to co niedzialalo moze zaczac dzialac jak u mnie. Wiem jedno...trzeba byc wytrwalym
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom