reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

My planowalismy ochrzcic w boze narodzenie za rok. No ale to wtedy ewentualnie bede swiezo po porodzie jesli w 1cs sie by udalo albo bede z brzuchem. Albo bez brzucha. Sie okaze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Na pewno się uda.
NAM WSZYSTKIM SIĘ UDA :tak::tak:

reklama
@roki_1991 moim zdaniem 2tyś j.m to mało przy tych niedoborach. Jak boisz sie brać wiecej niż na opakowaniu to zacznij od 6 tyś. Producent tego dr jacobsa zaleca 4tyś dla dorosłych. To dwie kropelki dziennie. Także butelka starczy Ci na 200dni przy tej dawce :-)
Ja córci daję 5tyś j.m. na dobę. Po min 3 tyg badasz poziom wit d3 w organizmie. Jeśli jest zadowalający to utrzymujesz ta dawke. Jak nadal w organizmie jest za mało to zwiększasz przyjmowana ilość

Witam Was :)
Nadrobiłam w końcu tą dłuuugą lekturę ;)
Swoją drogą to uwielbiam Was czytać. :)

Przede wszystkim witam wszystkie nowe Aniołkowe mamusie, tulę i całuję :*
Strata boli i to bardzo. Z czasem człowiek się oswaja z tym co się stało, ale nigdy nie zapomni.
Ja poroniłam w zeszłym roku 23.12 ( poronienie samoistne ) - były to dla mnie najgorsze Święta jakie mogły być.
Tym bardziej, że Święta spędzamy co roku u rodziny M - nikt do dziś nie wie, że byłam w ciąży, więc oboje z M musieliśmy przybrać maski " szczęśliwych " - nie było łatwo. Cały dzień i całą noc przed Wigilią oboje przepłakaliśmy. Słuchanie życzeń które każdy składał " życzę Wam dzidziusia " bolały. Bardzo ciężko było mi się powstrzymać od płaczu, ale musiałam być silna.
Dziś jestem w 34t2d ciąży :)

@Funia90 kopnij no tego Twojego M w dupkę to może się ogarnie. ;)
Jak Ty się czujesz? Jak Asieńka?
Mam nadzieję, że już sobie odpuściłaś pracę?

@Frezja_1 odpocznij kochana, nabierz sił i wracaj do Nas zarażać pozytywną energią :)

@mamcia2014 ja Cię podziwiam za tą silną wolę i wytrwałość w tych ćwiczeniach. :)

@ivvonka hop hop ! Pokaż się w końcu. :)

@hona co to za ukrywanie się? :p siłą Cię trzeba przyciągać :D

@Destino jak się masz kochana?

Dziewczyny byłam dziś u ginekologa :)
Julka ma się super - waży 2286 gramów i wszystko jest super. Rośnie tak jak powinna :)
Ja od paru dni to wstaję z łóżka tylko jak muszę :D - taki leń mnie dopadł, że dziś spałam do 14:30 :D

Witam Was :)
Nadrobiłam w końcu tą dłuuugą lekturę ;)
Swoją drogą to uwielbiam Was czytać. :)

Przede wszystkim witam wszystkie nowe Aniołkowe mamusie, tulę i całuję :*
Strata boli i to bardzo. Z czasem człowiek się oswaja z tym co się stało, ale nigdy nie zapomni.
Ja poroniłam w zeszłym roku 23.12 ( poronienie samoistne ) - były to dla mnie najgorsze Święta jakie mogły być.
Tym bardziej, że Święta spędzamy co roku u rodziny M - nikt do dziś nie wie, że byłam w ciąży, więc oboje z M musieliśmy przybrać maski " szczęśliwych " - nie było łatwo. Cały dzień i całą noc przed Wigilią oboje przepłakaliśmy. Słuchanie życzeń które każdy składał " życzę Wam dzidziusia " bolały. Bardzo ciężko było mi się powstrzymać od płaczu, ale musiałam być silna.
Dziś jestem w 34t2d ciąży :)

@Funia90 kopnij no tego Twojego M w dupkę to może się ogarnie. ;)
Jak Ty się czujesz? Jak Asieńka?
Mam nadzieję, że już sobie odpuściłaś pracę?

@Frezja_1 odpocznij kochana, nabierz sił i wracaj do Nas zarażać pozytywną energią :)

@mamcia2014 ja Cię podziwiam za tą silną wolę i wytrwałość w tych ćwiczeniach. :)

@ivvonka hop hop ! Pokaż się w końcu. :)

@hona co to za ukrywanie się? :p siłą Cię trzeba przyciągać :D

@Destino jak się masz kochana?

Dziewczyny byłam dziś u ginekologa :)
Julka ma się super - waży 2286 gramów i wszystko jest super. Rośnie tak jak powinna :)
Ja od paru dni to wstaję z łóżka tylko jak muszę :D - taki leń mnie dopadł, że dziś spałam do 14:30 :D
Gratuluję i szczęśliwego rozwiązania :):*

@Calineczka24 no to super. To termin na luty? Teraz to już z górki :-)
Najgorzej to być w takiej sytuacji jak Wy, gdzie nawet spokojnie porozpaczac nie można. A Tobie coś wyszło z tych trombofilii? Czy nie jesteś nieszczęśliwa posiadaczką zmutowanych genów?

reklama
Do góry