paulabraczo12
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję i szczęśliwego rozwiązania :*Witam Was
Nadrobiłam w końcu tą dłuuugą lekturę
Swoją drogą to uwielbiam Was czytać.
Przede wszystkim witam wszystkie nowe Aniołkowe mamusie, tulę i całuję :*
Strata boli i to bardzo. Z czasem człowiek się oswaja z tym co się stało, ale nigdy nie zapomni.
Ja poroniłam w zeszłym roku 23.12 ( poronienie samoistne ) - były to dla mnie najgorsze Święta jakie mogły być.
Tym bardziej, że Święta spędzamy co roku u rodziny M - nikt do dziś nie wie, że byłam w ciąży, więc oboje z M musieliśmy przybrać maski " szczęśliwych " - nie było łatwo. Cały dzień i całą noc przed Wigilią oboje przepłakaliśmy. Słuchanie życzeń które każdy składał " życzę Wam dzidziusia " bolały. Bardzo ciężko było mi się powstrzymać od płaczu, ale musiałam być silna.
Dziś jestem w 34t2d ciąży
@Funia90 kopnij no tego Twojego M w dupkę to może się ogarnie.
Jak Ty się czujesz? Jak Asieńka?
Mam nadzieję, że już sobie odpuściłaś pracę?
@Frezja_1 odpocznij kochana, nabierz sił i wracaj do Nas zarażać pozytywną energią
@mamcia2014 ja Cię podziwiam za tą silną wolę i wytrwałość w tych ćwiczeniach.
@ivvonka hop hop ! Pokaż się w końcu.
@hona co to za ukrywanie się? siłą Cię trzeba przyciągać
@Destino jak się masz kochana?
Dziewczyny byłam dziś u ginekologa
Julka ma się super - waży 2286 gramów i wszystko jest super. Rośnie tak jak powinna
Ja od paru dni to wstaję z łóżka tylko jak muszę - taki leń mnie dopadł, że dziś spałam do 14:30
Gratuluję i szczęśliwego rozwiązania :*
Mam nadzieję, że też tego doczekam :*Dla Ciebie też wyjdzie słońce, też będziesz chodziła z brzuszkiem i cieszyła się tym stanem z całego serca Ci tego życzę :*
Nie, nie. Jakos stronie od tego szpitala. Chodzę prywatnie do kliniki Hahs i leczyłam się w Policach w szpitalu. kiedy wyjechałaś ?Chodzisz tam do gina? Ja jako nastolatka leczylam sie tam w poradni... potem moja siostra chodzila tam na patologie z druga ciaza.
Ja jestem z Pogodna.