reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 vitrumd3 2000 w kapsulkach. Nie najtanszy a dobry, bo nie suplement. Choc przyznam, ze czasem zwykly biore. Staraj sie jednak wybierac kapsulki, a nie tabletki. I dawka nie mniej niz 2000

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roki_1991 krople dr jacobs forte - 2000j.m. w kropli. Buteleczka ma 600kropli także starcza na długo. Ja biorę 15000j.m. i dobrze jest do tego brać k2 m-7. Jest tez z dr jacobsa 2w1 ale w tym jest w kropli 800j.m. d3.
Ja teraz kupiłam z healthy originals to są tabletki w otoczce olejowych i właśnie w jednej jest 10tyś j.m. dlatego sie przestawilam ale te kropelki nadal córci daje. Wcześniej brałam 10tyś j.m to w miesiac wzrosło z 30,5 na 39 także biorę więcej. Niestety jak nie ma słońca to trzeba dobrać dawkę do siebie, kontrolując co jakiś czas poziom, i brać cały czas.

Może w tym samym czasie będziemy niedługo chodzić z brzuszkami :tak::)
Moze nawet sie spotkamy kiedys.....często bywasz w Poznaniu?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
No super gratuluję my mieliśmy brać ślub razem ze chrzcinami tak to trzeba będzie zrobić osobno
My planowalismy ochrzcic w boze narodzenie za rok. No ale to wtedy ewentualnie bede swiezo po porodzie jesli w 1cs sie by udalo albo bede z brzuchem. Albo bez brzucha. Sie okaze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry