reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@mamcia2014 z ćwiczeniami ok. Mimo ze co weekend na wyjeździe to dwa trzy razy na orbitrek po godzinie sie udało. Ten tydzień odpada bo muszę się za porządki zabrać ale to w pewien sposób też ruch. Czekam do soboty na @ jak przyjdzie to 2tygodnie dieta Dąbrowskiej a potem redukcyjna i ćwiczenia. Taki jest plan. Chociaż wolę aby @ nie przyszła

Dziewczyny ja ostatnie pare ladnych lat super dieta i cwiczenia a teraz juz lajtuje z dietami redykcyjnymi, wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem, zdrowe nawyki juz mam, nadwagi brak takze kibicuje wam w razie czego ;)zeby nie bylo ze leniuch jestem :pa cwiczyc to cwicze zawsze ze 3 razy w tyg;)

Hej Dziewczyny,
nie było mnie tu jakiś tydzień. Intensywne przygotowania do Świąt mnie pochłonęły. Chociaż duchowo jakiejś radości nie czuję,dałam się po prostu wciągnąć w ten wir, żeby nie siedzieć i nie myśleć.
Poza tym przedwczoraj przyszła pierwsza @ po zabiegu... zaczynam nowy cykl... pierwszy po stracie. Z jednej strony cieszę się, że organizm wraca na stare tory, bo im szybciej sie zregeneruje i wyreguluje,tym szybciej zaczniemy starania. A z drugiej strony jest mi okropnie przykro. Nie miałam miesiączki od września...
Napisze Wam coś jeszcze, co mi w głowie siedzi. W tym roku 1.01. dostałam okres. A mówi się,że jaki Nowy Rok, taki cały rok. i tak miałam w tyle głowy, że nie będzie to rok szczęśliwy. Nawet jak byłam w ciąży, to ten krwiak,ta myśl jak zaczął się nowy rok.. po prostu ciągle siedziało mi to w głowie... no i stało się. U mnie w domu zaś było wyznawane, że jaka wigilia taki cały rok. Babcia tak zawsze mówiła, Więc strasznie posmutniałam jak wszystkie kalendarzyki pokazywały,że właśnie w niedzielę dostanę @. A jednak... nie... dlatego wierzę,że 2018 będie lepszy. Musi być. Dla mnie i dla Was!

Ja szukalam winnych za moja strate, analizowalam co zrobilam nie tak, ale nie w tym rzecz. To moze zabrzmiec okrutnie, ale to sie zdarza. Zreszta, gdyby tak nie bylo, nie byloby tego forum. Nie szukam juz winy ani odpowiedzi na pytanie dlczego mnie to spotkalo. Byla to moja pierwsza ciaza, bardzo wyczekiwana, ale stalo sie tak, a nie inaczej. Teraz skupiam sie na doprawadzenii swojego organizmu to jak najlepszego stanu zebym mogla starac sie dalej.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dokładnie to samo. Pięknie napisane.

@mamcia2014 mnie też tam proszę wpisać. Będę potrzebować dużo kopniaków w d :p

Zbadałam dzisiaj witaminę d3. I 18.5przy normie od 30.... Także jutro do apteki po jakiś suplement. Jakieś propozycaje???

Ja tez bo jestem ze Szczecina. Jak bedziez sie wybierala do Nowego Swiata daj koniecznie znac. Mielismy w tym roku jechac do Kanady, ale padlo na Maroko i wcale nie zaluje. Marzy mi sie jeszczd ta Islandia i tereny niegdysiejszej Mezopotamii oraz Kenia

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

p.s. ja tez ze Szczecina :)

reklama
Do góry