reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@hona nam się gdzieś zaszyła i trzyma nas w niepewności.

@Frezja_1 to miłego wspólnego pieczenia. Fajna ta tradycja. Moja wstała o 7 nie wiadomo po co. Na tygodniu ciężko jej wstać do szkoły o 6.45 a weekend nie da pospac łobuz. My jedziemy dziś na imprezę do rodzinki. Powrót jutro. Ale M miał wczoraj wigilie w pracy i odsypia jeszcze. Trochę nim wiało jak wrócił po 2 ale nie było najgorzej.

@ivvonka co u Ciebie?

@zosiak jak tam zdrówko?

reklama
@anja93 chwile słabości są i będą, to jest normalne po tym co nas spotkało. Szczególnie że nie minęło dużo od twojej straty. Ja się boję co będzie jak zobaczę za kilka miesięcy koleżanki które są na podobnym etapie co ja byłam. Ale jakoś będzie.
@Frezja_1 fajna historia z córką. Nie ma spania w weekend :D
@hona gdzieś ty się schowala!!!?? Dawaj tu pozytywa :D
@ivvonka czemu cie nie ma tak długo? :(

Dziewczyny a ile tego acardu. (@roki_1991 )???
@Frezja_1 ja podejrzewam że Ty chcesz tak jaki i M i córcia tylko po prostu masz dosyć. Bo każdy miesiąc oczekiwania a potem niepowodzenia dobija. I ja to całkiem rozumiem. Tylko musisz się zastanowić raczej czy masz jeszcze siły i chęci by próbować. Ale myślę że masz :-) Będziemy Cię wspierać w próbach :-) a M sie zregeneruje

@K28 współczuję i też mi przykro że musiałaś tyle przejść. Robisz jakieś badania po tych poronieniach?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ze wzgledu na to,ze mieszkam w Irlandii,na badania musze leciec do Pl,jest po prostu o wiele taniej. Po nowym roku bedziemy to organizowac. Najpierw musimy dojsc do siebie. Ja poronilam 22.11,dwa dni, po Tobie. <3

Ja Ci nie ucieknę za szybko. Podejrzewam,że z obecnej ekipy do wakacji to tylko ja tu zostanę w jednopaku :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Dziewczyny,ja tez tu zostaje. Bedziemy sie wspierac. :-)

Hej laski
Jak tam ?
Ja już ubralam choinkę zostało podłogi umyć i przetrzeć kurze przed świętami.
Myślę że jak czas pozwoli to pykne trening ostatnio jestem z tym na bakier a święta idą to trzeba formę złapać.

Ogólnie to u nas wszyscy zdrowi .

Pozdrawiam dziewczyny .

@Frezja_1 kochana,glowa do gory! Nie poddawaj sie!wiek to tylko liczba! A w Twoim wypadku,jeszcze masz zapas na staranka! Ja mialam probowac do 3razy,jak sie nie uda to odpuszczam(bo myslalam ze nie dam rady sie pozbierac)jestem po 3cim poronieniu i wiem,ze nadal bede walczyc. Tez musisz znalezc w sobie wewnetrzna sile! A jak nie,to przesylam swoja,juz mam zapas(chyba) :)
@mamcia2014 pochlonely Cie swiateczne porzadki widze :) my dopiero dzis ystalamy co i jak ze swietami :) Nie spieszno nam heh
@Aggs moj M tez duzo pali,nie chce rzucic. A jak wit w niego wciskam to ble... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem dobrym przykładem na to. W tym cyklu w którym nam się udało, postanowilam spbie że natrętnie nie będe o ciąży myśleć, a nawet nie będę rozpaczała, jeśli się nie uda bo akurat w okresie okołoowulacyjnym miałam grypę. No i tak wyszło że dwa tygodnie później małpisko nie przyszło. Jakto się skończyło, wszyscy wiemy. Ale fakt jest taki że głowa i myślenie mają tu bardzo duże znaczenie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Mi też udało się kiedy odpuściłam i na spontanie przyjechał mój chłopak z Norwegii wcześniej i masz :D a wcześniej ni cholery

p19u3e3kn839n8v6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry