reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Olasec super brzusio ;) niech tam mały królewicz ładnie rośnie :)
@K28 może to i dobrze że w pracy nie mówią na twój temat. Można dzięki temu uniknąć głupich i przykrych sytuacji. Dobrze ze wróciłaś do pracy i gratuluję samozaparcia w kwestii jedzenia i ruchu. Tak samo reszcie z was. @mamcia2014 ty tu chyba najbardziej wytrwała w tym temacie jesteś ;) trzymam za wszystkie kciuki. Też by mi się przydało do was dołączyć, bo kurcze coś ostatnio mnie więcej, ale wcale nie jem więcej, ruchu może trochę mało, ale na chwilę obecną dla mnie za szybko żeby ćwiczyć... Może od nowego roku do was dołączę, zależy też co powie endo.
A właśnie, wizyta u endo 20.12 więc liczę na dobre wieści :)

@Totois30 jak jesz ten pyłek pszczeli ja robie herbate potem czekam az wystygnie potem dodaje lyzeczke pylku lub piegrzy i odstawiam na 3 h pylek musi byc rozpuszczony wtedy ma najlepsze dzialanie ale paskudstwo mi nie smakuje i dodaje cytryny wyciskan
@Olasec na kiedy masz termin brzusio piekny ;) i kapelusz niczego sobie:p

Zobacz media 718704
Taka ja w 15 tygodniu:) na ogólnym chce być bardziej anonimowa:)
Nie mogę zobaczyć zdjęcia :( buuuu

p19u3e3k6hgq3yyx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@zosiak robie jak napisane na sloiczku czyli 2 lyzeczki zalewam 1/3 szklanka ostudzonej wody ja akurat zostawiam na wiecej godzin bo robie przed wyjściem i pije wieczorem.no i mieszam zatykam nos pije i popijam cola..troche oddycham tylko ustami pozniej dopiero przez nos no a potem kolacja to jakos smak ucieka..ale bleh jest ze nie wiem..

reklama
Do góry