reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@K28 ja chodakowska mecze już od września 2016 a raczej ona mnie lapie się na tym że gadam do telewizora;).
Np ona dasz radę walcz walcz a ja kobieto ile można hahaha albo chyba żartujesz że ja to zrobię np wczoraj jak robiłam brzuch z nowej płyty jej tak gadałam że chyba śni że ja to wykonam a jednak może nie tak idealnie jak ona ale zrobiłam.

Początki są trudne potem jakoś leci .
Tylko pod warunkiem że człowiek zdrowy jest np moja mama się porwała na jej zestaw a mówiłam jej ze lepiej nie bo ja bark czasami bolał i po ćwiczeniach u lekarza wylądowała. Leki jej trochę pomogly ale nadal ja boli teraz cały czas i bark i ręka.

reklama
@K28 super widze ze jestes gotowa do dzialania;) kurcze a ja sie juz nie umiem doczekac nastepnego roku troche sie obawiam zw znowu cp moze sie powtorzyc.
Mala glowa do gory. Ja tez sie boje nadchodzacego roku,ale co zrobic. Musimy byc silne. No staram sie nie zwariowac,dlatego wymyslam z tym odzywianiem ;) zobaczymy ile dam rade ;)

@K28 mam sprawe skomplikowaba bardzo chce dziecko a kestem na 3 roku studiow gdy zajde musze je zawiesic ze wzgledu na zajecia praktyczne ehh:/ ale tez mam swoje lata i jak tak sie zastanawiam co bym wybrala tobdziecko jednak szkoda tych studiow i wlozonej kasy:/

@K28 ja chodakowska mecze już od września 2016 a raczej ona mnie lapie się na tym że gadam do telewizora;).
Np ona dasz radę walcz walcz a ja kobieto ile można hahaha albo chyba żartujesz że ja to zrobię np wczoraj jak robiłam brzuch z nowej płyty jej tak gadałam że chyba śni że ja to wykonam a jednak może nie tak idealnie jak ona ale zrobiłam.

Początki są trudne potem jakoś leci .
Tylko pod warunkiem że człowiek zdrowy jest np moja mama się porwała na jej zestaw a mówiłam jej ze lepiej nie bo ja bark czasami bolał i po ćwiczeniach u lekarza wylądowała. Leki jej trochę pomogly ale nadal ja boli teraz cały czas i bark i ręka.
Hahah ale sie usmialam czytajac Twoj post,dobra jestes ;) gadaj jej tam gadaj :) smiech to zdrowie. Trzymam za Cb kciuki :)

Ta decyzje musisz sama podjac.Rozpatrz za i przeciw. Na studia.zawsze mozesz wrocic, ja tez bardzo pragne miec dziecko. Damy rade :)
@K28 mam sprawe skomplikowaba bardzo chce dziecko a kestem na 3 roku studiow gdy zajde musze je zawiesic ze wzgledu na zajecia praktyczne ehh:/ ale tez mam swoje lata i jak tak sie zastanawiam co bym wybrala tobdziecko jednak szkoda tych studiow i wlozonej kasy:/

Oj biedna, coz musisz byc silna. Mam nadzieje,ze to Ci szybko minie i bedziecie sie lepiej czuc. Pozdrawiam :)
@mamcia2014 i @witch84 jak ja Wam zazdroszczę, że Wam tyle dzieci śpią. Mój codziennie wstaje o 5! Nie ważne czy idzie spać o 20 czy 22. W ogóle młody bardzo źle śpi. Budzi się w nocy i ciągle kręci itp. dziś w nocy obudził się o 1:30 i poszedł spać o 3:40.

@K28 kurcze niby już było lepiej i 2 tygodnie nie wymiotowałam to wczoraj i dziś znowu tuliłam kibel. Generalnie jest lepiej ale nadal mam mdłości i ten okropny posmak w ustach, ble. Do tego rwa kulszowa i se w łeb strzelić. Czuję już ruchy i brzuch mam już bardzo duży bo w ciąży z synkiem rozeszły mi się mięśnie brzucha i teraz szybko mnie w wywaliło.

@AgaB33 zdrówka dla Małej:*

@Gosia0210 ja widzę i to wyraźnie. Gratuluję:)

@Gosia0210 no super! A bete robilas? Czytalam Twoja historie czy masz jakies leki wlaczone po zajściu w ciążę?
Ja dzis ogory kiszone i gulasz teściowej omnomnom no a przed pylek pszczeli bleh paskudztwo..ale potem gulasz omnomnom:):):)

[USER=120050]@OneMoreTime
witaj Kochana. Fajnie, że się odezwałaś :) u nas jeszcze smoczek do spania jest i jeszcze nie mam parcia na odstawienie. Nie dawno odpieluchowalam Misia to smoczek poczeka trochę. Misiu też jest ruchliwy ale nie wspina się nigdzie. Na łóżko czy krzesło i tyle. Bardzo dużo mówi i to zdaniami, ostatnio nawet śpiewa już i zaczęliśmy starania o rodzeństwo dla niego ale poroniłam w lipcu. A Wy jak? Mąż dalej za granicą? Kaja będzie mieć młodsze rodzeństwo czy tylko starszego brata?

Dziewczyny, które dziś tańcują na weselu, życzę udanej zabawy:)[/USER]

@Olasec Przykro mi, że kolejny raz musiałaś to przejść, ale widzę, że udało się i już I trymestr za Tobą :biggrin2:[B] GRATULUJĘ[/B] i życzę nudnej ciąży i zdrowej dzidzi :biggrin2::tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
My jeszcze w pieluchach... Kaja woła kupkę do nocnika i zawsze robi, ale siku woła tylko rano, jak chce nas z łóżka ściągnąć, bo wtedy zawsze wstaniemy lub wieczorem jak chce odwlec spanie :laugh2::-p Problem z zasypianiem zniknął, bo Kaja już nie chce spać w dzień, więc całkiem sprawnie zasypia wieczorem. Tyle, że któreś z nas musi się z nią położyć :rolleyes2: Ale o smoczku już zapomniała. Butli rano też już jej nie daję a jedynie na noc.
Kaja dopiero od jakiegoś miesiąca rozkręciła się z mową i każdego dnia zaskakuje nas czymś nowym, ale śpiewa tylko po swojemu :-D:-D:-p Uwielbia układać puzzle (nawet 15 elementowe daje radę) i budować wieże z klocków :blink: Kaja już rodzeństwa nie będzie miała (chyba, że nie planowane :-p).

[QUOTE="MisiaMonisia, post: 15602850, member: 119338"]Funia 20tc. ... gdzie Ty mieścisz to dziecię? :o :)
Ja także miałam ogromny brzuch.
Jak wejdę kiedyś na kompa to wstawię zdjęcie z 25tc :)

OneMoreTime w końcu się odezwałaś :)
Gdzie obstajesz....w Pl czy wyjechałas z mężem?
Ucaluj Kajusie :*
[/QUOTE]

Mąż wynajął samodzielne mieszkanie i już mieszkamy z nim. Niedawno rozpoczęłam kurs norweskiego i jakoś leci... chociaż pogoda nie rozpieszcza, Kaja trochę choruje i generalnie całymi dniami ostatnio siedzimy w domu :hmm::no2: Ale na odległość też lekko nie było, więc wybraliśmy mniejsze zło :rolleyes2:

Pozdrawiam Was wszystkie (te, które znam i których nie miałam okazji ;-) ) i trzymam kciuki za starania i brzuszki &&&&&&&&&&&&& :-) :)

reklama
@AgaB33 tak, pije rano i wieczorem ale już zwykłe krowie od 4 mcy.

@witch84 jeśli jego spanie jest genetyczne i ma to po tatusiu to niestety z jego spaniem będzie zawsze kiepsko. I tak jest lepiej niż było np pół roku temu bo budzi się, pokręci i śpi a wcześniej każdej nocy nie spał po 2-3 godziny. Większy problem jest ze mną bo mnie budzi nawet jego głośniejszy oddech. A śpi z nami więc...

@Frezja_1 jak się dokumam jak przez telefon wrzucić foto to wrzucę:)

@OneMoreTime super, że się odezwałaś :) bardzo dobra decyzja, że postanowiliście mieszkać razem, super:)

Do góry