anja93
Fanka BB :)
@Gosia0210 na moje oko tez widac drugą kreseczke, takze powoli gratulacje..ale wiadomo beta prawde Ci powie a przyblizysz nam swoja historie? Znasz przyczyne poronien?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie Pierwszy raz mialam puste jajo plodowe, a drugi raz serduszko przestalo bic w 7tygodniu wyniki ogolnie mam dobre, takie podostawowe, choruje jedynie na niedoczynnosc tarczycy, hashimoto i tezyczke, lekarz powiedzial, ze jeszcze raz mam sprobowac, bo pustego jaja plodowego nie liczy sie niby jako poronienie.. takze tak sie staramy, statamy i moze sie w koncu uda bez zadnych rozczarowan@Gosia0210 na moje oko tez widac drugą kreseczke, takze powoli gratulacje..ale wiadomo beta prawde Ci powie a przyblizysz nam swoja historie? Znasz przyczyne poronien?
No to pieknie! Mimo tej pizzy to wow,podziwiam ze zdecydowalas sie na chodakowska Ja poki co tylko rower musze przyznac,ze balam sie ze nie dam rady,a tak naprawde nie odczulam tej 5cio.tygodniowej przerwy w jezdzie dzisiaj wiec jupi Nie jest ze mna tak zle A ja dzis z tycj wrazen,ze do pracy wracam nie jadlam duzo. Sniadanie o 11:45 bulka z kurczakiem na zimno z papryka stostowane. I tyle. No a z drinkow: woda,1 kawa rozpuszczalna,1herbata z cytryna (dzis bylo brrr mrozno i wietrznie na rowerze) i maly sok zurawinowy. Wiec nie jest ze mna tak zle a obiad zawsze mamy na kolacje,bo moj M wraca o 19stej z pracy. Dzis w menu kurczak i frytki beztluszczowe i korniszony. Haha wiem wiem rozpieszczam sie tu ale co zrobic,nie chce sie glodzic ale troche zdrowiej odzywiac. Nie zamykam dzialu z "normalnym" jedzeniem Prawdziwe zdrowe odzywianie bedzie od soboty, kiedy beda zakupy robione a teraz maly trening Trzymam kciuki za Cb @mamcia2014 i za reszte dziewczyn :-)@K28 no dietę rozpoczęłam od rana jogurt z siemieniem lnianym potem obiad i po obiedzie zgrzeszylam bo mnie młody na pizzę namówił także jestem w plecy .Teraz chodakowska i do przodu .
Trzeba to spalić i wiecej nie grzeszyc. Słodyczy dziś nie ruszyłam chociaż tyle .
Jutro będzie już konkretniej mam nadzieję.