reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@gosia100 ja mam córcie 5,5letnią. 7sierpnia poronilam samoistnie w 36dniu cyklu. Jednak po tym poronieniu powychodzily jeszcze inne problemy w naszej rodzinie i tak w związku z tym za dużo wiem. Starania rozpoczęte dopiero miesiąc temu.

Ale te problemy w rodzinie są związane z poronieniem? Czy po prostu stres związany z problemami Cię blokuje? Ty tak jak ja masz już córcię, jednak spotkała nas smutna historia, mam nadzieję, że to był przypadek, wierzę szczerze w to, że teraz będzie dobrze, bo przecież jedną ciąże już donosiłam. @AgaB33 szczerze trzymam za Ciebie kciuki :) żeby się udało, żeby niebawem pojawiły sie 2 kreski a ciąża była zdrowa i donoszona :)

@gosia100 przy okazji badań po poronieniu córka tez miała robione badania bo nawet jej grupy krwi nie znałam i niewiadomo było czy czasem nie konflikt. Jak już była kluta to przy okazji zrobiliśmy więcej badań no i tak wyszły zastanawiające rzeczy i niepewność. Jak już w miarę uwierzyłam że nic jej nie jest - do tej pory ja obserwuje - to wyszły cyrki u M i tu.niestety jest już problem, który wyleczyc sie nie da póki co a leczenie prywatne, które jest dość drogie. A żyłam sobie w blogiej nieświadomości

No umówiłam się do Prokocimia na badania 14go grudnia się udało także krok do przodu za wizyte pójde z wynikami i od razu działamy z nowym planem ...
Jakoś po tylu razach czuje sie silniejsza mimo , że mi przykro

@Olasec gratuluje drugiego syncia[emoji8]

@witch84 dziekuje ,ze pytasz[emoji4]wyniki krzepliwosci nie sa powalajace ale na dnie normy[emoji4]

@roxie123 ciesze sie ,ze mimo wszytsko jestes taka silna [emoji5]mocno tule i caluje[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 jestem pod wrażeniem,że masz w sobie tyle siły kobiety to jednak niezniszczalne bestie

@Frezja_1 dziękuję, to ja pytałam o ziółka. Zamówiłam właśnie zestaw o.klimuszki na zrosty i drożność jajowodów. Skoro udało się zajść po HSG to może coś jest na rzeczy... Ale zostawiam je sobie na późniejszy okres starań. Z bakteriami też odbyliśmy walkę na początku naszych starań. Dobrze dobrany antybiotyk i szybko będzie po sprawie trzymam kciuki!

Jutro idę na kontrolne badanie po drugim łyżeczkowaniu... Zobaczymy, czy wszystko już w porządku. (Nie zakładam innej opcji, bo po raz trzeci dobrowolnie nie poddam się tej narkozie, lekom, zabiegowi...)

@roxie123 jestes bardzo silna kobieta. Powinnas byc przykladem dla innych:) akurat wiem o jakich badaniach myslicie. Macie dobry plan. Bede trzymac kciuki za powodzenie. Aby wszystko szlo w dobrym kierunku :*

☆ Walczyć o marzenia ☆

Dzięki :) wszystkie musicie być silne... obecnie prowadze konwersację z moim obecnym doktorem śmiechu warte haha takze ewidentnie widać ze musze isc sie leczyc gdzie indziej ale trzymam go jak juz zajde w ta ciaze ;p
W końcu się dzisiaj bzykne... tyle dobrego w tym całym nieszczesciu xD

reklama
Do góry