reklama
muza_ton
Fanka BB :)
Ale te problemy w rodzinie są związane z poronieniem? Czy po prostu stres związany z problemami Cię blokuje? Ty tak jak ja masz już córcię, jednak spotkała nas smutna historia, mam nadzieję, że to był przypadek, wierzę szczerze w to, że teraz będzie dobrze, bo przecież jedną ciąże już donosiłam. @AgaB33 szczerze trzymam za Ciebie kciuki żeby się udało, żeby niebawem pojawiły sie 2 kreski a ciąża była zdrowa i donoszona
muza_ton
@gosia100 przy okazji badań po poronieniu córka tez miała robione badania bo nawet jej grupy krwi nie znałam i niewiadomo było czy czasem nie konflikt. Jak już była kluta to przy okazji zrobiliśmy więcej badań no i tak wyszły zastanawiające rzeczy i niepewność. Jak już w miarę uwierzyłam że nic jej nie jest - do tej pory ja obserwuje - to wyszły cyrki u M i tu.niestety jest już problem, który wyleczyc sie nie da póki co a leczenie prywatne, które jest dość drogie. A żyłam sobie w blogiej nieświadomości
Funia90
raz_dwa_trzy
@roxie123 jestem pod wrażeniem,że masz w sobie tyle siły kobiety to jednak niezniszczalne bestie
@Frezja_1 dziękuję, to ja pytałam o ziółka. Zamówiłam właśnie zestaw o.klimuszki na zrosty i drożność jajowodów. Skoro udało się zajść po HSG to może coś jest na rzeczy... Ale zostawiam je sobie na późniejszy okres starań. Z bakteriami też odbyliśmy walkę na początku naszych starań. Dobrze dobrany antybiotyk i szybko będzie po sprawie trzymam kciuki!
Jutro idę na kontrolne badanie po drugim łyżeczkowaniu... Zobaczymy, czy wszystko już w porządku. (Nie zakładam innej opcji, bo po raz trzeci dobrowolnie nie poddam się tej narkozie, lekom, zabiegowi...)
@Frezja_1 dziękuję, to ja pytałam o ziółka. Zamówiłam właśnie zestaw o.klimuszki na zrosty i drożność jajowodów. Skoro udało się zajść po HSG to może coś jest na rzeczy... Ale zostawiam je sobie na późniejszy okres starań. Z bakteriami też odbyliśmy walkę na początku naszych starań. Dobrze dobrany antybiotyk i szybko będzie po sprawie trzymam kciuki!
Jutro idę na kontrolne badanie po drugim łyżeczkowaniu... Zobaczymy, czy wszystko już w porządku. (Nie zakładam innej opcji, bo po raz trzeci dobrowolnie nie poddam się tej narkozie, lekom, zabiegowi...)
roxie123
Dzięki wszystkie musicie być silne... obecnie prowadze konwersację z moim obecnym doktorem śmiechu warte haha takze ewidentnie widać ze musze isc sie leczyc gdzie indziej ale trzymam go jak juz zajde w ta ciaze ;p
W końcu się dzisiaj bzykne... tyle dobrego w tym całym nieszczesciu xD
W końcu się dzisiaj bzykne... tyle dobrego w tym całym nieszczesciu xD
reklama