reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 niczym się nie martw :) w pracy poradzą sobie bez ciebie na pewno :) myśl o sobie i maluszku :) a jak się męczysz to tym bardziej... Nie na co się narażać, teraz masz odpoczywać, patrzeć przede wszystkim na siebie, swoje i maluszka dobro :) kiedy odpoczniesz jak nie teraz??? Ja już jestem na l4, też myslakam że sobie nie poradzą beze mnie i miałam wyrzuty, ale niepotrzebnie :) świetnie żłobek funkcjonuje a i ja jestem spokojniejsza ;) a przede wszystkim odpoczywam sporo :)

3jgx43r8r15qhp88.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@AgaB33 w tamtej ciąży poszłam od 8 tygodnia. I tak nic to nie dało. Pracy nie mam ciężkiej w sumie, tylko ludzie działają mi powoli na nerwy :p czekam na twoje wyniki :)
@Destino oj tak, dokładnie to czuję przed wizytą. Najgorsze jest to że nawet jak na usg jest okej,to nie uspokoi to na długo...
@zosiak pracuje w piekarni,nie jest to ciężka praca. Są ludzie to podchodzę, nie ma to siedzę. Nie muszę nic ciężkiego nosić. Jedyne co to ma koniec dnia myje podłogę. Takżew sumie spoko. Jedyne co to niechęć do klientów coraz większą :p
@membaris wyniki musisz odebrać w szpitalu. Powinny być do 3 tyg

@roki_1991 decyzja zawsze nalezy do Ciebie jednak zapewniam Cie ze i bez Ciebie sobie poradza tez tak myslalam a jak orzyszlo mi isc do szpitala to od marca do maja mnoe nie bylo i co dali rade zmienilam podejscie do zycia i wiecej patrze na swoje zdrowie. a jeszcze nie dawno z goraczka bym poszla do pracy a teraz watpie.
@membaris przy odbiorze nie zpomnij o wypisie ze szpitala.przypomnialo mi sie.

A to ja wiem ze nie jestem niezastąpiona :) poradzą sobie beze mnie, miałam przykład po ostatnim razie. Od tego czasu sama mam inne podejście do nich. Moja sytuacja jest też taka że jak pójdę na l4 to od razu rodzice się dowiedzą i teściowie, a póki co też nie chce mówić. Poczekam do końca miesiąca ;) no chyba że lekarka coś powie w czwartek, czego się mega boję....
Ej, zjadłam właśnie małe ciasteczko, nigdy nie czułam w mil alkoholu, a teraz chyba jednak ma.... Blee, ale mam niedobry smak w buzi....

@roki_1991 homocysteina w piątek dopiero. Wrrr... b12 coś ponad 500 a kwas ok 19. Na szybko M przez telefomn i podal. Ale wszystko jest nizej niz ostatnio nie na czczo i po lekach takze może ta homocysteina też będzie dobrze. Okaże się w piątek.
Ps. O 15 kończę pracę a 35km drogi. Dopiero usiadłam w domu. Głowa mnie coś rozbolala. Może kawka pomoże.

@AgaB33 oj ty biedulko moja :* no kwas foliowy masz niewiele przekroczony. I masz połowę tego co ja :p nie znam norm Wit b12 więc tu nie powiem. Szkoda tylko że na tą homocysteine musisz tak długo czekać...

@Marika92 cieszę się bardzo ,że wszystko dobrze.

@gosia100 ja poronilam 10 listopada serduszko przestało bić. U mnie były tylko tabletki, i jak byłam teraz na kontroli już praktycznie wszystko wraca do normy, mam zrobić jeszcze USG po pierwszej miesiączce. Lekarz też powiedział,że mogę po tej miesiączce się już starać,ale jeszcze sama nie wiem.
@angie przykro mi

Ja mam córeczkę z sierpnia. I teraz termin miałam na 13 czerwca i tez się bardzo cieszyłam ,że cieplutko jak urodzę,ale wyszło inaczej... Teraz gdybym zaczęła się od razu starać to II połówka sierpnia,ale boje się przed miesiączką i co więcej nie wiem czy spróbujemy w sierpniu,ale teraz to też mi obojetne jaki miesiąc .
Dziewczyny czekam na same dobre informacje.

Ostatnia edycja:
@membaris z tego co dobrze kojarzę, to juz dawno masz te przezycia z utratą maluszka za sobą, wiec jeszcze nie masz wynikow histpat? Zazwyczaj sa po 3 tyg, a wydaje mi sie ze w Twoim przypadku minal juz miesiac ponad??

reklama
@roki_1991 ja w czwartek na 10.45 [emoji4]

@Olasec to dobrze,ze lepiej u Was[emoji5]ja rodze w styczniu to akurat jak dojedziemy do siebie to powoli moze wiosna sie zacznie robic[emoji4]

@Marika92 super[emoji5]gratulacje[emoji8]

@AgaB33 zatestuj[emoji4]

@angie. witaj ,przykro mi[emoji17]

Dziewczyny malo mnie bo mnostwo na glowie ostatnio .
Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry