reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wczoraj poronilam... wien dokładnie kiedy...nie bede tego opowiadac...na szczęście mam mozliwosc zrobienia bety czy spada prawidłowo...a i udalo mi sie skontaktować z moim pl gin który przyjmie mnie na badanie teraz w weekend czy wszystko samo sie oczyści...jestem dzieki temu spokojniejsza...bo bede wiedziała na czyn stoję i przy okazji podpytam o badania ..

@AgaB33 bedzie dobrze ..musi byc :) a jesli sie okaże ze cos nie tak to przynjamniej bd juz wiedzieć co dalej z tym robic by kolejny raz sie udalo bezkonfliktowo ...czego z całego serduszka Ci zycze

@AgaB33 to od razu proszę nam pisać co i jak ;)
@Destino, dziękuję. Są takie momenty że wydaje mi się że będzie okej, a przychodzą też chwilę zwątpienia, zwłaszcza przy bólach pleców a nie cycków :p
@zosiak to nie jest wcale śmieszne :p ale i tak macam :p
Powiem wam że do tego wszystkiego coraz mniej chce mi się chodzić do pracy. Mam już jej dość i tego co się tu wyrabia. Ale muszę wytrzymać do końca miesiąca, bo szkoda mi premii za kilka dni l4. Szkoda mi też dziewczyn, bo nie ma kto za bardzo przyjść tu za mnie do pracy, a nikt tu jeszcze nie wie o ciąży. Gdybym się dobrze czuła to do świąt bym chętnie popracowała, ale męczy mnie to już i nie zamierzam dłużej się narażać. Chociaż nie robię tu nic ciężkiego, bo dziewczyny mi pomagają, ale jednak sam fakt że muszę wstać jest ciężki

@roki_1991 ja to praktycznie od razu na L4 planuje iść jeśliby się udało. W tamtej straconej ciąży to miałam tyle stresu w pracy że szok. A i z córcia sobie pobede. Tak mi szkoda tego czasu który mi przez palce przelatuje. Głównie ze względu na małą. Brakuje mi czasu na wszystko co byn chciała z nia robić.

@angie współczuję z całego serca. Przytulam Cie mocno.

@roki_1990 niestety strach bedzie, raz mniejszy, raz wiekszy. Ok 10-12tc czlowiek powoli zaczyna czesciej byc spokojny i bardziej sie cieszy. Ta wiec po malu do przodu. A i jeszcze wizyty na ktorych zlana potem jedno co bedziesz chciala wiedziec, to czy malenstwo zyje, a potem moga sobie badac co chco. Niestety takie te nasze ciaze. Obiecuje ci jednak, ze jeszcze bedziesz sie nia cieszyc.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 l4 dostaniesz 100 procent ja bym poszla pamietaj ze Tobie wydaje sie ze nie maja osob i ze jestes nie zastapiona ale teraz numerem 1 powinna byc ciaza tym bardziej ze juz stracilas ciaze ja Cie nie namawiam ale trzeba przeanalizowac warunki pracy jakie pkusy i minusy jesli masz stres to w zyciu bym sie na to nie pisala to samo mowilam @Marika92 a apropo objawow to one sie pojawiaja i znikaja bo co by bylo gdyby cycki caly czas rosly jaki mialabys rozmiar?? hehe albo jskby wymioty ciagle byly....

Dziewczyny a tak z innej beczki. Wyniki badania histopatologicznego po poronieniu przyszly Wam do domu czy odbiera sie je w szpitalu? I po jakim czasie juz sa?

W szpitalu najlepiej przedzwonic i sie zapytac by nie jezdzic daremnie tylko to juz bylo tak dawno ze juz nie pamietam po jakim czasie to bylo.

reklama
@roki_1991 l4 dostaniesz 100 procent ja bym poszla pamietaj ze Tobie wydaje sie ze nie maja osob i ze jestes nie zastapiona ale teraz numerem 1 powinna byc ciaza tym bardziej ze juz stracilas ciaze ja Cie nie namawiam ale trzeba przeanalizowac warunki pracy jakie pkusy i minusy jesli masz stres to w zyciu bym sie na to nie pisala to samo mowilam @Marika92 a apropo objawow to one sie pojawiaja i znikaja bo co by bylo gdyby cycki caly czas rosly jaki mialabys rozmiar?? hehe albo jskby wymioty ciagle byly....
Co do cycków się nie martwię :D przy B na razie ani drgnęły hehe

3jgx43r8r15qhp88.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry