anja93
Fanka BB :)
Dzieki dziewczynki, w takim razie bede zazywala te podjezykowe jak zalecil lekarz najwyzej zawsze mozna zmienic. ...przesune sobie tylko o jeden dzien cyklu bo wtedy kiedy mam niby wziac pierwszy raz wydaje mi sie ze mam owolulacje.bo zazwyczaj mam w miare regularne cykle. A to ze dwa dni po powinno sie, tak? I jesli @ nie przychodzi branie luteiny sie kontynuuje jesli np mysli sie ze jest sie w ciazy? Czy juz trzeba isc do lekarza i on zadecyduje ? Sorki ze tak pytam, ale troche zielona jestem w tych sprawach, dopieto po stracie dzieciatka zaczelam sie w to wglebiac :-)
@AgaB33 ja jednak wierze ze Ci sie udalo !! Trzymam kciuki, i kibicuje z calego serca! A jak nie tym razem to moze zaskoczymy razem w kolejnym cyklu i moze @gosia100 tez ! bo tak jak pisalam tez trzy @ powinnam czekac ale po 2@ dzialamy, ostatnio zaszlam w drugim cyklu wiec tez cos nie wierze ze uda mi sie od razu..:-) a listopad jest spoko, wlasnie ostatnio mąz mial urodziny i listopad to bardzo fajny czas na swietowanie wiec dla mnie miesiac juz tez nie gra roli.. :-) :-)
@AgaB33 ja jednak wierze ze Ci sie udalo !! Trzymam kciuki, i kibicuje z calego serca! A jak nie tym razem to moze zaskoczymy razem w kolejnym cyklu i moze @gosia100 tez ! bo tak jak pisalam tez trzy @ powinnam czekac ale po 2@ dzialamy, ostatnio zaszlam w drugim cyklu wiec tez cos nie wierze ze uda mi sie od razu..:-) a listopad jest spoko, wlasnie ostatnio mąz mial urodziny i listopad to bardzo fajny czas na swietowanie wiec dla mnie miesiac juz tez nie gra roli.. :-) :-)