reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzieki dziewczynki, w takim razie bede zazywala te podjezykowe jak zalecil lekarz najwyzej zawsze mozna zmienic. ...przesune sobie tylko o jeden dzien cyklu bo wtedy kiedy mam niby wziac pierwszy raz wydaje mi sie ze mam owolulacje.bo zazwyczaj mam w miare regularne cykle. A to ze dwa dni po powinno sie, tak? I jesli @ nie przychodzi branie luteiny sie kontynuuje jesli np mysli sie ze jest sie w ciazy? Czy juz trzeba isc do lekarza i on zadecyduje ? Sorki ze tak pytam, ale troche zielona jestem w tych sprawach, dopieto po stracie dzieciatka zaczelam sie w to wglebiac :-)
@AgaB33 ja jednak wierze ze Ci sie udalo !! Trzymam kciuki, i kibicuje z calego serca! A jak nie tym razem to moze zaskoczymy razem w kolejnym cyklu :-D i moze @gosia100 tez ! :-D bo tak jak pisalam tez trzy @ powinnam czekac ale po 2@ dzialamy, ostatnio zaszlam w drugim cyklu wiec tez cos nie wierze ze uda mi sie od razu..:-) a listopad jest spoko, wlasnie ostatnio mąz mial urodziny i listopad to bardzo fajny czas na swietowanie :p wiec dla mnie miesiac juz tez nie gra roli.. :-) :-)

reklama
@roki_1991 bóle jak na okres to normalne w ciąży. Rozumiem twoj niepokój, ale staraj sie myslec pozytywnie. Tak jak @roxie123 napisala nie da sie przygotowac na najgorsze, wiec trzeba myslec, ze bedzie dobrze.:) i tego Ci życzę.

Hej dziewczyny pozdrawiam Was .
Wczoraj byłam u gina na kontroli i po recepty na pigułki i pożegnałam się z nim bo odchodzi na emeryturę to była ostatnia wizyta.

A dziś dentystka mnie czeka .

Wstałam kawę wypilam i muszę zjeść śniadanko.

Buziaki dla wszystkich.

@anja93 hehe, ale zbieg okoliczności - ja ostatnio też zaszłam w 2 cyklu :) też miałam zabieg 5.10. no i @ wypada nam w podobnym terminie ;) za to pierwszą ciążę zaszłam dopiero w 7 cyklu (ta ciąża była szczęśliwa i mam dwulatkę w domu) :)

Dziewczyny czekam na Wasze pozytywne testy - szczęście dla Was a nadzieja dla jeszcze oczekujących! :)

@roki_1991 dziękuję. Obyś mi przepowiedziala :-) Bardzo bym chciała. Ale ja właśnie piersi wcale nie tkliwe także... biedne te Twoje cycochy. Ale może jak je tak nonstop masujesz to dlatego nie takie twarde :-) Ja wierzę że będzie wszystko dobrze u Ciebie.

@anja93 to bedziemy działać. W kupie raźniej

Ostatnia edycja:
@gosia100 to jestesmy takie bratnie dusze, szczescie w nieszczesciu mozna powiedziec :-) najwazniejsze ze w ogole mozemy zajsc w ciaze. Ty jeszcze masz ten plus ze masz corcie to wiesz ze mozesz donosic ciaze, ale ja tez licze ze moje poronienie to byl przypadek, nie ma opcji :-) w sumie wiele dziewczyn z tego watku jest juz w ciazy i szczesliwie ją donosi w to akurat wierze, a te ktore sie staraja na pewno sie doczekaja. Cos mi sie wydaje ze 2018 rok bedzie SUPER. Dla kazdej z nas :-D

@angie te co odebrałam tydzień temu są ok. Po 14 M ma jechać dziś odebrać resztę badan czyli te ważniejsze: homocysteina b12 i kwas. Czekam na szpilkach

reklama
Do góry