reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 to mój pierwszy cykl po poronieniu i chyba zwariowałam ale idziemy na żywioł i staramy się :) powiem Wam że mam w sobie jakiś luz że co wyjdzie to wyjdzie :) a że mamy z tych starań niezłą zabawę to jeszcze lepiej :)

reklama
Tak, mam zamiar czekać do 3 cyklu, badań nie robiłam (lekarz mówi, że najprawdopodobniej wada genetyczna - przypadkowa), miałam dobrą opiekę w szpitalu, dużo mi pomogli, dzięki nim się podniosłam, mam świetnego ginekologa; wiadomo są dni gdzie płaczę do poduszki i nie mogę pojąć dlaczego to właśnie mi się przytrafiło.... ale trzeba żyć dalej, uśmiechać się do mojego brzdąca, bo już dużo łez widziała.
Ja przyjmuję kwas foliowy w sumie juz od dawna, po poronieniu nie przestałam, wit d, no i wit b complex. Bardzo chciałabym zostać mamą w 2018 roku - liczę, że się uda :)

@membaris na sali leżałam z jedną ciężarną (była w 13 tyg.ciąży), i jedna nieciężarna. Tam dzielili na dwie grupy, kobiety w ciąży od połowy ciąży (im już badali detektorem tętno) i takie na początku ciąży, plus inne.

@gosia100 pewnie że Ci się uda. Wrócisz do formy i do dzieła.

@membaris nie jesteś szalona. Jeśli lekarz nie zakazał i psychicznie czujesz się gotowa to do dzieła :-) no i powodzenia życzę. Wykorzystajcie dobrze te dwie kreski :-)

A Wy jak się czujecie? Ile się już staracie? Czy jesteście po jednym poronieniu? Macie już dzieci? Czy są tu osoby którym się udało szybko zajść w ciążę? :)

Ja mam 31 lat, córcię 6,5 roku :) teraz w ciążę zaszłam od razu i niestety poroniłam. Zabieg miałam 9 października także całkiem niedawno. Teraz jestesmy w trakcie starań :D

reklama
Do góry