reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@gosia100 ja zabieg miałam 27.04. Ale długo mój organizm nie mógł dojść do siebie, od lipca dostałam zielone światło na starania. Teraz jestem w ciąży, wg om 9+1 a wg usg 7+2. Stres jest duży, ale staram się myśleć pozytywnie, ale czasem jest ciężko

@roki_1991 Ja też miałam zabieg jeśli dobrze pamiętam 27.04 - coś chyba pechowa data (ale w 2010 roku... szmat czasu temu).
@gosia100 Pozwolenie na starania dostałam po pierwszej @, zaszłam w ciążę po drugiej (tj. w lipcu). Ale są też dziewczyny, które nie doczekały się nawet pierwszej @ i są już szczęśliwymi mamami. Ja jednak polecam odczekać chociaż do pierwszej @.

@membaris i inne dziewczyny aaaa sprobuje z tymi testami owulacyjnymi tylko pytanie o co chodzi i gdzie to kupic;) na necie to na razie nie, sprobuje takie proste wiem ze moze malo dokladne ale to tak przy okazji, w rossmanku takie cos dostane?

@Totois30 ja kupiłam na allegro 50 szt owulacyjnych i do tego jest 5 szt ciążowych zapłaciłam za to ok 25zl z wysyłką. Widziałam że są też w aptece :) te moje testy sa najprostsze. Pozniej wstawię zdjęcie to zobaczysz jak wyglądają :)

@roki_1991 @witch84 dla mnie data 27.04 jest piękna bo to data mojego ślubu. Ale już no 1.04 okropna bo wtedy poroniłam.

Dziewczyny dziś miałam badania prenatalne pierwszego trymestru. Wszystko jest super wg USG. Czekam jeszcze na opis wraz z testem pappa. Mój bobas ma już 5,5 cm. Dziś zaczynam 13 tydzień. Tak się cieszę :) mdłości po mału odpuszczają. Mam tylko wieczorem ale już nie takie silne. Muszę jeść często a mało i wtedy lepiej z mdłościami. Jeszcze ten okropny posmak w ustach mam ale on raczej nie zniknie.

Noo powiem Ci że ja kupiłam też trochę z ciekawości. No i żeby sie sprawdzić. Okazało się że poronienie nic nie zmieniło bo miesiaczka i owulacja jak w zegarku :)

reklama
Do góry