reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ZoryaX77 ja stracilam samoistnie ale i tak musialam miec zabieg:/ ale gin powiedzial ze wszystko odbudowane i ok bo mialam mala ingerencje i generalnie juz po pierwszej@mozna sie starac ale ja zaczelam po drugiej tzn zaczne bo wlasnie zaczynam kolejny cykl, czyli trzeci cykl po stracie:) mi najwiecej powiedzialo ze @przyszla po 28 dniach i byla taka jak normalnie druga tak samo wiec teraz licze na owocny cykl:)

reklama
Witam,
trochę przejrzałam forum, widzę, że bardzo się wspieracie więc postanowiłam dołączyć i opisać swoją dość świeżą historię.
Na początku września dowiedziałam się o ciąży, wiadomo radość przeogromna, w czwartek pod koniec września byłam na usg - słyszałam serduszko, a 3 dni później bo w niedzielę trafiłam do szpitala z dosłownie kroplą krwi na bieliźnie, przyjęli mnie na oddział zrobili badania - nie było już tętna dziecka :( dwa dni pozniej zrobili badania, beta zaczeła spadac, a dzidziuś dalej bez czynności życiowych to był 7\8 tydz. Leżałam 5 dni w szpitalu wśród ciężarnych kobiet, praktycznie płacząc dzień w dzień. Przez 3 dni próbowali wywołać poronienie tabletkami ale tylko mnie to tak osłabiło że mdlałam, wzmocnili mnie kroplówkami i zrobili łyzeczkowanie - tego samego dnia wyszłam do domu. Od tamtej pory minęlo juz 1,5 miesiąca, jestem kilka dni przed 2 już owulacją (wczoraj sprawdzone przez lekarza), wszystko jest dobrze, ale dla świętego spokoju ten cykl sobie jeszcze odpuszczę. Nie wiem jak szybko się uda, ale boję się. Pociesza mnie myśl że mam w domu prawie 2 letnią córeczkę :)
Buziaki dla wszystkich :*

@gosia100 witaj wśród nas. Zatem czekasz do trzeciego cyklu?

U mnie wit d3 na.poziomie 39,5 mimo suplementacji 10tys j.m. takze zwiekszam dawke od dzis, estradiol 109 w 19dc, prolaktyna 9,3 także wg wypisanych na wyniku norm.jest ok. Czekam jeszcze na homocysteine b12 i kwas foliowy.

@roki_1991 a jak tam Twoja homocysteina?

@AgaB33 pisałam wczoraj. 6.14 :) czekam na ciebie teraz :)
@gosia100 witaj. Dobrze ze napisałaś, w grupie zawsze raźniej, choć po przeczytaniu posta mam wrażenie że całkiem dobrze sobie radzisz :) i oby tak dalej, Życzę Ci tego :)
Kurcze, tyle tu nowych osób, że aż ciężko się połapać w tym... Szkoda że tyle kobiet to spotyka

reklama
@gosia100 współczuję ci straty, a mam pytanie leżałaś na jednej sali z ciężarnymi? to tak nie powinno być moim zdaniem poronienie to tak delikatna sytuacja że powinna być zapewniona osobna sala

Do góry