reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 powiem Ci tak że nawet jakby trzeba było leżeć całe 9miesiecy to warto. Damy radę :) ja jak zaskoczę to od razu mam zalecenie 2x dziennie duphaston i kontrola beta hcg. Zobaczymy jak to będzie . Powiem Wam że trochę zazdroszczę brzuchatkom :) i z niecierpliwością czekam na wiadomości po Waszych wizytach itp. Ale wiem że każda z nas będzie miała swój czas :) wiec nadal cierpliwie stoję w kolejce ;)

reklama
@roki_1991 wynik.nie jest wysoki. Ja czekam teraz na te z wczoraj. M ma dzis odebrac ale to tylko d3, estradiol i prolaktyna bedzie dzis. Homocysteina b12 i kwas po niedzieli dopiero. A taki niepewny czas teraz. A ja do cierpliwych nie należę niestety. Ogólnie nastrój mam dziś taki be... ta pogoda tak sie waha że szok

@roxie123 mój M ma takie leki że wraz ze zwiekszaniem dawek może być zatrzymana produkcja materiału

Ostatnia edycja:
@zosiak prenatal ma metylowane witaminy także myślę , że będzie ok teraz mam 4/5 także luzik :) ale ma więcej witamin tez i selen więc się przerzucę z polecenia :) z resztą coś czuję , że ten miesiąc się chyba do mnie uśmiecha hehe

U mnie też słońce :))

reklama
@roxie123 Takie wytyczne dostalam od naszej kolezanki ktora dostala zlecenia od genetyka;) wszystko mi wyjasnila;) wiec tylko prenatal i folian

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry