reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92 Odpoczywaj (lub raczej odpoczywajcie). Praca nie ucieknie - a pracodawcy łatwiej znaleźć kogoś na zastępstwo, jeśli pójdziesz na całą ciążę na zwolnienie (a potem urlop macierzyński) niż jakbyś na trochę wróciła. To tak z własnego doświadczenia ;-) Ja bym się nie decydowała na powrót w drugim trymestrze, zwłaszcza po przejściach

@Frezja_1 Przy takiej homocysteinie to już metyle. A co do badań na mutacje - teraz Ci już nie dadzą spokoju, więc i tak je zrobisz - chociażby z ciekawości.

reklama
@Marika92 bardzo się cieszę :) lez i odpoczywaj teraz grzecznie :)
A ja dziś miałam swój pierwszy raz z zastrzykiem [emoji14] chwilę piekło, ale dałam radę :) jutro pójdzie lepiej bo zrobię go w domu a nie na szybko w pracy. Ale chciałam zrobić jak najszybciej :) zaczęłam brać dupka też. I teraz takie pytanie. Czy trzeba robić jakąś przerwę pomiędzy dupkiem a luteine czy można je brać w jednym czasie? Bo kurcze, ciężko to rozłożyć w czasie jak się idzie na 5.30 do praco
Pierwszy raz z zastrzykami??? Ja już jestem zaproszona ale siniaki umiem sobie świetne zrobić :D kolory tęczy jak nic hehe

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Marika92 Ja bym nie chciała Cię straszyć, ale mam nadzieję, że to nie wina wycieczki samolotowej. Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku. Ja we wszystkich 3 ciążach miałam brązowe plamienia, a tylko jedna zakończyła się niepowodzeniem. Mój ginekolog mówił, że póki plamienie jest brązowe, to nie panikować.

@Marika92 Ja bym nie chciała Cię straszyć, ale mam nadzieję, że to nie wina wycieczki samolotowej. Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku. Ja we wszystkich 3 ciążach miałam brązowe plamienia, a tylko jedna zakończyła się niepowodzeniem. Mój ginekolog mówił, że póki plamienie jest brązowe, to nie panikować.
Bardziej obstawiałabym wczorajsze dźwiganie w pracy.. Ale kto to wie, tego się nie dowiem, jedyne co mogę to brać leki, dobrze się odżywiać i być dobrej myśli

27.06.17 Anastazja [*]

@Marika92 to trzeba było od razu mówić o serduszku ;* ja na 3 ciąże ani razu nie zdążyłam usłyszeć :< aczkolwiek może to i lepiej , bo chyba bym jeszcze gorzej przeżywała . Coż wszystko przede mną :)
Słyszeć nie słyszałam ale widziałam migające :) to dobry znak

27.06.17 Anastazja [*]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry