reklama
Olasec
Fanka BB :)
@Marika92 ciesze sie, ze zostalo na strachu. Bierz l4 i lezec. Takie plamienia zdarzaja sie w okolicy @, ale nam trzeba uwazac na dzieciaczki. Odpoczywaj, polez, pospij. Chocby to miala byc najnudniejsza ciaza. Trzymaj sie dzielnie.
Ja plamilam od 4tc do 12-14tc. Teraz jestem w 29tc i wczoraj bylam w szpitalu bo znowu leci krew. Czasem tak jest. I wiem jak wielki to strach. Jedno co morzemy to zamienic sie w bezpieczne inkubatorki na kanapie. Powodzenia
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja plamilam od 4tc do 12-14tc. Teraz jestem w 29tc i wczoraj bylam w szpitalu bo znowu leci krew. Czasem tak jest. I wiem jak wielki to strach. Jedno co morzemy to zamienic sie w bezpieczne inkubatorki na kanapie. Powodzenia
roki_1991
Fanka BB :)
@Marika92 bardzo się cieszę lez i odpoczywaj teraz grzecznie
A ja dziś miałam swój pierwszy raz z zastrzykiem chwilę piekło, ale dałam radę jutro pójdzie lepiej bo zrobię go w domu a nie na szybko w pracy. Ale chciałam zrobić jak najszybciej zaczęłam brać dupka też. I teraz takie pytanie. Czy trzeba robić jakąś przerwę pomiędzy dupkiem a luteine czy można je brać w jednym czasie? Bo kurcze, ciężko to rozłożyć w czasie jak się idzie na 5.30 do praco
A ja dziś miałam swój pierwszy raz z zastrzykiem chwilę piekło, ale dałam radę jutro pójdzie lepiej bo zrobię go w domu a nie na szybko w pracy. Ale chciałam zrobić jak najszybciej zaczęłam brać dupka też. I teraz takie pytanie. Czy trzeba robić jakąś przerwę pomiędzy dupkiem a luteine czy można je brać w jednym czasie? Bo kurcze, ciężko to rozłożyć w czasie jak się idzie na 5.30 do praco
@Frezja_1 test na mutacje jak najbardziej i zbijadz homocysteine burakami lub metylami, albo jednym i drugim. Wybor nalezy do ciebie. Tsk do 5 najlepiej. Ja robilam tylko buraki kiszone i barszcz kiszony. Nie dosc, ze homocysteina spadla to odbudowalam flore bakteryjna, a smakowalo mi i tanio bylo.
@Roki_1991 nie trzeba przerwy. Tylko wkladke polecam.
@Roki_1991 nie trzeba przerwy. Tylko wkladke polecam.
reklama