reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Marika92 ciesze sie, ze zostalo na strachu. Bierz l4 i lezec. Takie plamienia zdarzaja sie w okolicy @, ale nam trzeba uwazac na dzieciaczki. Odpoczywaj, polez, pospij. Chocby to miala byc najnudniejsza ciaza. Trzymaj sie dzielnie.
Ja plamilam od 4tc do 12-14tc. Teraz jestem w 29tc i wczoraj bylam w szpitalu bo znowu leci krew. Czasem tak jest. I wiem jak wielki to strach. Jedno co morzemy to zamienic sie w bezpieczne inkubatorki na kanapie. Powodzenia

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 bardzo się cieszę :) lez i odpoczywaj teraz grzecznie :)
A ja dziś miałam swój pierwszy raz z zastrzykiem :p chwilę piekło, ale dałam radę :) jutro pójdzie lepiej bo zrobię go w domu a nie na szybko w pracy. Ale chciałam zrobić jak najszybciej :) zaczęłam brać dupka też. I teraz takie pytanie. Czy trzeba robić jakąś przerwę pomiędzy dupkiem a luteine czy można je brać w jednym czasie? Bo kurcze, ciężko to rozłożyć w czasie jak się idzie na 5.30 do praco

@Frezja_1 test na mutacje jak najbardziej i zbijadz homocysteine burakami lub metylami, albo jednym i drugim. Wybor nalezy do ciebie. Tsk do 5 najlepiej. Ja robilam tylko buraki kiszone i barszcz kiszony. Nie dosc, ze homocysteina spadla to odbudowalam flore bakteryjna, a smakowalo mi i tanio bylo.

@Roki_1991 nie trzeba przerwy. Tylko wkladke polecam.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No mam zalecane odpoczywanie.. L4 to była propozycja mojej ginekolog, więc raczej wie co robi

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry