reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 nic nie wiem...niby w normie ale na ostatnim haczyku,hematolog twierdzi ,ze wiekszej dawki nie powinnam brac ze wzgledu na wage i zeby sie nie martwic bo nic sie nie stanie.
Mam nadzieje,ze moja ciaza zakonczy sie szczesliwie ,o nic wiecej nie prosze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A powiem Wam ze po tych przejsciach To swojemu mexowi kiedys nawrzucalam ze ma isc do innej bo ja mu dziecka nie dam to naprawde byla dla nas proba bo sie uparlam i go odtracilam z rozpaczy.
@Funia90 trzymam kciuki tak jak mowilam musisz byc gotowa na wczesniejsze rozwiazanie ale bedzie dobrze.

@roki_1991 Bardzo bylo mi przykro bo tak sie cieszyl i mial do ostatniej chwili nadzieje a jak wyszlam od lekarza to nie wiedzialam co mu mam powiedziec pamietam jak kiwalam glowa ze nie jest dobrze bo tylko na tyle mnie stac wtedy bylo:/

Kochana rozumiem Cię doskonale... Ja swojemu mężowi musiałam powiedzieć przez telefon, bo musiał mi spakować rzeczy do szpitala... To było okropne. Nie mógł mnie przytulić, a ja wyłam do księżyca. Jechałam autem nic nie widząc przez łzy. Przyjechałam do rodziców i tam czekałam na męża. Pierwszy raz widziałam jak mój tata płacze tak bardzo... To było straszne, aż mam łzy w oczach jak to wspominam.....

@roki_1991 to byl tylko poczatek bo potem mu napisalam ze nie ide do czyszczenia tylko na stol a jak zobaczyl mnie podpieta pod kroplowke to sie tez zalamal tak bardzo bym chciala juz tego nie przezywac a i tak to byl poczatek ciazy nie wyobrazam sobie tego na pozniejszym etapie:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry