reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No właśnie jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę eh te szpitale, nic dla pacjenta byleby się w kasie zgadzało, szkoda tylko że takim podejście niepotrzebnie krzywdzą wiele pacjentek, no bo nie oszukujmy się ale łyżeczkowanie obojętne dla organizmu nie jest. Powiem Wam że to jest chore w tym kraju że jak człowiek nie wie jak powinien być leczony i nie wykłóci się o swoje to zrobią byleby kolejną osobę odhaczyć.

Ale tu się u nas posypało pozytywów ostatnio :D @roki_1991 Gratuluję i trzymam kciuki za bezproblemową ciążę :)
Cieszę się ogromnie że ostatnio tylu dziewczynom u nas udało się zajść w ciążę, daje to nadzieję dla tych, które wciąż czekają :)
Ktoś pytał ile kosztuje badanie homocysteiny, ja niedawno robiłam i płaciłam 72 zł :( a za kwas foliowy 43 zł robiłam jeszcze B12 i za to poszło 42 zł :( bardzo drogie mam laboratorium no ale cóż począć.

reklama
@ivvonka to z tą znajomością własnego cyklu i objawów to masz jak ja ;-) ciekawy z Ciebie przypadek. Oby @ nie przyszła.

@roki_1991 nawet nie wiesz jak się cieszę.

To zrobię betę, progesteron, homocysteine i może ten kwas foliowy ;-)

@madzia0902 dziekuje. To ja za b12 płaciłamnu siebie 25zł mimo że do synevo wysyłali to może reszta też będzie tańsza ;-) beta chyba też 25zł u nich

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mam pytanie - koleżanka w końcu po namowach poszła do ginekologa - po stracie dziecka w zeszłym roku nie poszła w ogóle do ginekologa i w końcu kopnęłam ją w cztery litery i poszła.. Zrobiła badania bo nie mogła zajść od tego czasu w ciążę.. Po opisie tego jak wygląda jej @ oczywiście nie będąc lekarzem i nie dając jej gwarancji obstawiałam że ma zbyt wysoki poziom prolaktyny - odebrała wyniki i miałam rację - teraz pytanie do was? Miała któraś doświadczenie z tym?? Jak się to leczy i czy długo bo ona biedna już mi płakała w pracy i strasznie mi się przykro zrobiło..

27.06.17 Anastazja [*]

Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@AgaB33 tak hemoglobine masz w normie.
Nie wiem,jesli jest jakis cel to rob to zelazo ale nie wiem co to wnosi,tylko tak jak mowie,ja tam sie na tym nie znam.
Akurat ja mam podejscie ,ze szkoda mi kasy na niepotrzebne badanie.
Homocysteina z krwi i chyba cos 50-70 zl ,ale to o labu zalezy[emoji4]

@ivvonka trzymam kciuki[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Można mieć hemoglobine w normie a żelazo poniżej normy.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 ja miałam problem z prolaktyną 2lata temu. Brałam hormony. Bromergon jest straszny w skutkach ubocznych. Są lepsze leki ale pełnopłatne no ale skutki uboczne mniejsze. Mi już po miesiącu spadła do norm. Ze względu na zapaść po zmianie leku odstawiłam wszystko. Trzymała się sama w miarę. Normy nie przekraczała ale była wysoko. Zmieniłam pracę i po dwóch moesiącach spadła bardzo nisko sama. Także u mnie winny był stres... Ważne aby znaleźć przyczynę, lepsza eliminacja niż leki. One działają ale naprawdę mają skutki uboczne. Po pierwszej dawce 1/4 dawki docelowej miałam helikopter jak po 3 browarach

Dziewczyny Wasze zdrowie ! ♡
Za jajeczka , za bety , za wyniki , za wizyty , za kropeczki , brzuszki , za szczęśliwe rozwiązania, za bobaski nowo narodzone ♡ [emoji8]
No i za moja @ która chce przywołać %%% [emoji23][emoji23][emoji23]
Siup [emoji16]
1508781918-0a12d48c88c183b1-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 widzę że nie tylko ja dziś przyjmuje trunki procentowe hehe :D ja chyba zalewem samotność w mieszkaniu.. Byle do czwartku :) zdrowie wasze jak napisała przedmówczyni :)

27.06.17 Anastazja [*]

@roxie123 widzę że nie tylko ja dziś przyjmuje trunki procentowe hehe :D ja chyba zalewem samotność w mieszkaniu.. Byle do czwartku :) zdrowie wasze jak napisała przedmówczyni :)

27.06.17 Anastazja [*]

Potwierdzam[emoji2] zdrówko[emoji482]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry