madzia0902
Fanka BB :)
No właśnie jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę eh te szpitale, nic dla pacjenta byleby się w kasie zgadzało, szkoda tylko że takim podejście niepotrzebnie krzywdzą wiele pacjentek, no bo nie oszukujmy się ale łyżeczkowanie obojętne dla organizmu nie jest. Powiem Wam że to jest chore w tym kraju że jak człowiek nie wie jak powinien być leczony i nie wykłóci się o swoje to zrobią byleby kolejną osobę odhaczyć.
Ale tu się u nas posypało pozytywów ostatnio @roki_1991 Gratuluję i trzymam kciuki za bezproblemową ciążę
Cieszę się ogromnie że ostatnio tylu dziewczynom u nas udało się zajść w ciążę, daje to nadzieję dla tych, które wciąż czekają
Ktoś pytał ile kosztuje badanie homocysteiny, ja niedawno robiłam i płaciłam 72 zł a za kwas foliowy 43 zł robiłam jeszcze B12 i za to poszło 42 zł bardzo drogie mam laboratorium no ale cóż począć.
Ale tu się u nas posypało pozytywów ostatnio @roki_1991 Gratuluję i trzymam kciuki za bezproblemową ciążę
Cieszę się ogromnie że ostatnio tylu dziewczynom u nas udało się zajść w ciążę, daje to nadzieję dla tych, które wciąż czekają
Ktoś pytał ile kosztuje badanie homocysteiny, ja niedawno robiłam i płaciłam 72 zł a za kwas foliowy 43 zł robiłam jeszcze B12 i za to poszło 42 zł bardzo drogie mam laboratorium no ale cóż począć.