reklama
ivvonka
Fanka BB :)
eee tu wszystko po staremu...z racji tego, że zawaliłam się inteligentnie (po tej integracji) pracą i nie mogłam tego już poprzekładać, to poszłam do przychodni nr 2, w której wyniki są dopiero jutro wieczorem... ewentualnie ok.13.00 w wersji jakiegoś ogólnego wydruku. Muszę posiedzieć spokojnie na czterech lyterach i poczekać jak cierpliwa iwona.
Funia90
@AgaB33 tak hemoglobine masz w normie.
Nie wiem,jesli jest jakis cel to rob to zelazo ale nie wiem co to wnosi,tylko tak jak mowie,ja tam sie na tym nie znam.
Akurat ja mam podejscie ,ze szkoda mi kasy na niepotrzebne badanie.
Homocysteina z krwi i chyba cos 50-70 zl ,ale to o labu zalezy[emoji4]
@ivvonka trzymam kciuki[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie wiem,jesli jest jakis cel to rob to zelazo ale nie wiem co to wnosi,tylko tak jak mowie,ja tam sie na tym nie znam.
Akurat ja mam podejscie ,ze szkoda mi kasy na niepotrzebne badanie.
Homocysteina z krwi i chyba cos 50-70 zl ,ale to o labu zalezy[emoji4]
@ivvonka trzymam kciuki[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Olasec
@roki_1991 super, Gratulacje. Tak się cieszę
@ivvonka u Ciebie to zapewne implantacja. Czekamy na wyniki bety.
@ivvonka u Ciebie to zapewne implantacja. Czekamy na wyniki bety.
reklama
ivvonka
@Funia90 jakbyś mogła to trzymaj i najlepiej jeszcze kracz, bo Roki wykrakałaś coś miłego i fajnego
@roxie123 ja prosta dziołcha, ja sie nie znam na tych zagnieżdżaniach. Ja nawet w trakcie owulacji nie umiem w siebie się ammmm...wsłuchać i wyczuć to co powinnam. A chyba miałam dość podobną sytuację w lipcu...zaraz, niech pogrzebię. Tak, dokładnie dzień 29 lipiec. (tylko bez atrakcji typu znikająca@)
Kurcze, wynika z tego, że pod koniec długiego cyklu chadzam na imprezy
Czyli, ale to nic, wyjaśni się na dniach.
@roxie123 ja prosta dziołcha, ja sie nie znam na tych zagnieżdżaniach. Ja nawet w trakcie owulacji nie umiem w siebie się ammmm...wsłuchać i wyczuć to co powinnam. A chyba miałam dość podobną sytuację w lipcu...zaraz, niech pogrzebię. Tak, dokładnie dzień 29 lipiec. (tylko bez atrakcji typu znikająca@)
@Funia90 Cykl mam 28-30 dniowy, a dziś jest 35 dzień, więc może być lekkie spóźnienie. Fakt też, że mi te testy zwykle późno wychodziły. Ale to nic, wyjaśni się na dniach.
Mam wynik bety. Też wygląda jak jedna kreska. Nie jestem w ciąży. Nie mój czas. Dobra, będzie grane piwo na grillu.
Kurcze, wynika z tego, że pod koniec długiego cyklu chadzam na imprezy
Czyli, ale to nic, wyjaśni się na dniach.