Totois30
Fanka BB :)
@roki_1991 luteina? Gin Ci zalecil?a czemu? Widze ze bralas juz w poorzedniej ciazy a jakie masz do tego wskazania??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie chodzę na NFZ, prywatnie chodziłam i chodzę cały czas. Starszy Pan po 50tce na pewno. No widzisz, co lekarz to inne teorie..@zosiak a kiedy planujesz ponowic kwas foliowy? Zazdraszczam witaminy d z Grecji..mi tylko suplementacja zostaje a niedobor spory..wynik 17.. @p_a_t_i jestem w szoku pol roku?? A wiesz ze w szpitalu sie pytalam i lekarka powiedziala ze po pierwszej prawidlowej @ mozna zaczynac?chociaz zobaczymy czym mnie gin zaskoczy we wt.. a powiedz czy to jest gin na nfz? i ile ma lat? Ciekawa jestem
Organizm samoistnie niby zwalczy tego wirusa. Po poronieniu dostałam opryszczkę, co tylko potwierdziło niby. Ja nie wiem, dopóki nie zrobię sobie badania na cytomegalie najpierw to się nie dowiem.@p_a_t_i jaki niby wirus?? Lekarz podejrzewa że przyczyną poronienia był jakiś wirus, nie robiąc ci żadnych badań? Przecież to jest totalnie bez sensu. I niby co ci powiedział, że jak się masz pozbyć wirusa? Przecież nawet nie wiesz co to. Ja bym na twoim miejscu poczekala do @, potem poszła do innego gin i zapytała o zdanie. I jeśli jesteś gotowa psychicznie, to bym się starała. A jeśli chcesz poczekać do nowego roku, to jak najbardziej spoko tylko te tabletki są bez sensu totalnie. Tylko sobie rozwalisz nimi organizm