reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@p_a_t_i mój też mi dał anty tylko w tym samym celu. Po miesiącu jak u niego byłam pytał czy biorę to powiedziałam że nie. Nie po to od trzech lat nie brałam aby organizm oczyścić żeby teraz brać. I powiedział że ok. No i że książkowo zaleca się pół roku ale kobitki po trzech zachodzą i jest ok
No jest ok właśnie.. Mówię, że nie ma reguły. Dlatego nie będę brać tabletek. Będziemy uważać i myślę, że będzie ok..

reklama
@zosiak a kiedy planujesz ponowic kwas foliowy? Zazdraszczam witaminy d z Grecji..mi tylko suplementacja zostaje a niedobor spory..wynik 17.. @p_a_t_i jestem w szoku o_O pol roku?? A wiesz ze w szpitalu sie pytalam i lekarka powiedziala ze po pierwszej prawidlowej @ mozna zaczynac?chociaz zobaczymy czym mnie gin zaskoczy we wt..:) a powiedz czy to jest gin na nfz? i ile ma lat? Ciekawa jestem;)

@p_a_t_i jaki niby wirus?? Lekarz podejrzewa że przyczyną poronienia był jakiś wirus, nie robiąc ci żadnych badań? Przecież to jest totalnie bez sensu. I niby co ci powiedział, że jak się masz pozbyć wirusa? Przecież nawet nie wiesz co to. Ja bym na twoim miejscu poczekala do @, potem poszła do innego gin i zapytała o zdanie. I jeśli jesteś gotowa psychicznie, to bym się starała. A jeśli chcesz poczekać do nowego roku, to jak najbardziej spoko :) tylko te tabletki są bez sensu totalnie. Tylko sobie rozwalisz nimi organizm

Taka sytuacja ... sprzatalam w torebce na wyjazd iii znalazłam smietki na dnie miałam wyrzucić ale patrzę i czytam i nie mogę ogarnąć... skąd to się wzięło tam ??? Cały czas jestem w szoku ...
1508533743-d1432e900a85893d-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 ciężko przeczytać, a szkoda bo zapowiadały się fajne cytaty, z tego co udało mi się zobaczyć. Czasem fajnie znaleźć takie skarby po jakimś czasie ;)

Dziewczyny, powiedzcie mi jedną rzecz. Może to będzie głupie pytanie, ale trudno... Przełamałam się i udało mi się dzisiaj rano zaaplikować luteine dowcipna po raz pierwszy. Poszło gładko, bez problemów. A jak brałam ja teraz, to po pierwsze miałam problem żeby ten aplikator tam złożyć, a po drugie zaraz potem zaczął mnie boleć brzuch... Nie mocno, ale trochę czuje. Powiedzcie mi, czy jest możliwość żebym sobie tam coś zrobiła tym patykiem? Czy nie ma takiej opcji i tylko świruje??

@roki_1991 czesto dziewczyny podraznily i zdarzały się plamienia dopytaj ale można też z drugiej strony aplikować coś któraś kiedyś pisała. Ja nie mam lutki: /

To nie moje!!! :o Ja nie wiem ... nie mogę tego zrozumieć ale chyba ktoś mi podrzucił... pierwszy raz widzę takie coś... chcialybyście widzieć jak mi kopara opadła jak rozwinęłam [emoji23][emoji23][emoji23] ok spróbuje z lampą ciemno i żarówka
1508535329-67ce3a66b7d747d0-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 podrażnienie przeżyję, bylebym sobie czegoś nie uszkodziła.. Nie za bardzo wiem która stronę masz na myśli mówiąc druga :p ale liczę na to że dziewczyny też coś napiszą :p ja mam luteine jeszcze z poprzedniej ciąży. Zostało mi 2.5 opakowania
A co do tych karteczek, to sama prawda :) nie wiem kto Ci to podrzucił, ale chyba ktoś dla kogo jesteś ważna :)

Do góry