reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
U Nas wszystko dobrze :)
Mamy dziś 25t2d a Julka waży 793 gramy :) - rośnie prawidłowo :)
Cieszę się bardzo, że wszystko ok :)

@Funia90 kupiliśmy wózek :) nie mam zdjęcia a wózek mam u teściów :p
Wrzucę fotkę następnym razem :)
Szary wózek z zielonym dodatkiem. Bardzo ładny :)

@roki_1991 dalej nie ma wyniku z bety? Bo ja trzymam kciuki ;)

@anja93 zdrówko :)

Dzisiaj mi cukier skoczył po śniadaniu do 206 i lekarz mi pado, że mam jeść mniejsze śniadania :D

@Calineczka24 alez sie ciesze[emoji5]
Super ,ze kupiliscie wozio,bede czekac na foteczke[emoji5]
Co on nienormlalny?tosz ty schudniesz nam calkiem[emoji23]
Dalej jestes na minusie?
Ja juz ponad 5 kilo.
@...Margotka9022... @Katarina91 a Wy jak sie macie?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na ostatniej wizycie ważyłam 62 a dzisiaj jak mnie ważył to 60 :D
Dieta robi swoje. :p
Na tą anemie to mi powiedział, że mam brać to żelazo cały czas.
Muszę poczytać co mogę jeść przy tej cukrzycy, żeby podnieść sobie tą hemoglobinę:)

Jak masz przyrost wagi prawidłowy to się nie ma czym martwić :)

@roki_1991 możesz Paniom z labo powiedzieć przy okazji że wiedzą jak zbudować napięcie. Ciekawe co Ci doktorek na tą morfologię powie... Są antybiotyki które w ciąży można brać ale wiadomo że lepiej unikać.

@anja93 Twoje zdrówko. I wypij za pomyślność nas wszystkich ;-)

@Funia90 racja. To namówię M na poprawkę. Jak się powiedziało "a" to teraz trzeba powiedziec "b"

Ostatnia edycja:
@Calineczka24 apka mi ciagle pokazuje niedowage,wg niej w ciazy powinnam przybrac ok 16 kg takze zobaczymy na ilu sie zakonczy[emoji4]
No podpytaj,jakby nie cukrzyca to moglabys wszystko:/
A ile Ty masz wzrostu bo wcale duzo nie wazysz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 5 kg? Ty pchelko. Ja mam 8 juz na plusie. Superancko normalnie. Znów przytyje 18 jak z Julka.
U mnie ogólnie dobrze, mały kopie strasznie i juz widać te ruchy przez brzuch a ten duży się być wydaje. Trochę poleguje, trochę nadrabiam zaległości. Was też muszę nadrobić. Odkąd mniej leżę to tez mniej czasu na forum. Jutro jadę oglądać wózki. Chce zobaczyć co jest ciekawego w jakich cenach.

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
@...Margotka9022... Rany kolejna szczesliwa mama, super. Jestem na forum od wczoraj i nie znam Twojej historii moglabys mi troche ja przyblizyc? :-) najwazniejsze ze nosisz pod sercem malenstwo !
Kochana, jestem mamą 5 latki, o drugą ciążę starałam się dwa lata, udało się w styczniu, straciłam ciaze w marcu w 9 tc. Ponownie dwie kreski zobaczyłam w czerwcu. Aktualnie 23 tc prawie bezproblemowej ciąży. Mam też tylozgiecie macicy (ktoś tutaj o to pytal!)

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

Do góry