reklama
Hajmal to moze ja bym sie jakos z Toba dogadala na Twoj brzuszek,czy juz ktorejs zapowiedzialas,ze oddasz?? Bo ja bardzo chetnie przyjme ze wszystkimi nawet "najfajniejszymi skutkami ubocznymi". Pawie tez mi nie straszne
Ja niby zespolu antyfosfolipidowego nie mam,ale badania robilam na przelomie 6/7 tyg. po poronieniu,podobniez powinno sie robic do 6 wiec czy sa to wyniki wiarygodne?Nie wiem.
Ja niby zespolu antyfosfolipidowego nie mam,ale badania robilam na przelomie 6/7 tyg. po poronieniu,podobniez powinno sie robic do 6 wiec czy sa to wyniki wiarygodne?Nie wiem.
hajmal
Fanka BB :)
Hona daj mi s ie nacieszyc jeszcze tw 12 dni
Mi pobrali teraz krew na zespol, bo w tedy po poronieniu jakis nieuk z labolatorium mi powiedzial ze pc antyfosfolipidowe to to samo co zespol, a ja bylam glupia i nie wiedzialam co i jak a wszystkie nazwy mi sie w tym calym stresie mieszaly. Te przeciw ciala wyszly mi ujemne teraz musze czekac az beda wyniki i na interpretacje do polowy marca.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi pobrali teraz krew na zespol, bo w tedy po poronieniu jakis nieuk z labolatorium mi powiedzial ze pc antyfosfolipidowe to to samo co zespol, a ja bylam glupia i nie wiedzialam co i jak a wszystkie nazwy mi sie w tym calym stresie mieszaly. Te przeciw ciala wyszly mi ujemne teraz musze czekac az beda wyniki i na interpretacje do polowy marca.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Frezja_1
Przepraszam, ze dopiero teraz pisze, ale wyszlam z wizyty o 19:30. Jak dotarłam do domu, to musiałam wszystko ogarnąć, corcie polozyc spac itd. I dopiero mam chwilę dla siebie.
Doktorek powiedzial, ze lepiej tego nie leczyc, bo jak wezme antybiotyki to moze przypaletac sie cos gorszego. Dal mi recepte na jakis specyfik z jodem dowcipny i mam go aplikować po kazdej @ 3 dawki i mam stosowac jakis probiotyk dowcipny. Sama nie wiem, ale musze mu zaufac.
Doktorek powiedzial, ze lepiej tego nie leczyc, bo jak wezme antybiotyki to moze przypaletac sie cos gorszego. Dal mi recepte na jakis specyfik z jodem dowcipny i mam go aplikować po kazdej @ 3 dawki i mam stosowac jakis probiotyk dowcipny. Sama nie wiem, ale musze mu zaufac.
Frezja_1
Powiedział, ze można. Ciezka sprawa ze mną, ale jestem na dobrej drodze do odpuszczenia. Pracuje nad swoja psychika, ze jak ma byc to super, a jak nie uda sie to tez ma swoje plusy- zeby nie miec takiego parcia. Jak mi sie skoncza testy owulacyjne, to chyba juz nie kupię. Bedę ćwiczyc cierpliwość taj kak hona.@Frezja_1 dobrze ze napisałaś, myślałam właśnie jak po wizycie u Ciebie ...a co powiedział o staraniach?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty jak sie czujesz?
A Ty @roki_1991 ?
@roxie123 napisz prosze ile u Twojego M jest form prawidlowych, w procentach albo wrzuc fotke jak mozesz z badania, to sobie porownam mojego staruszka(36 lat)
reklama
roxie123
Frezja skoro można się starać to nie odpuszczaj [emoji8] jak nie ma to wpływu na dzidzi to wiesz.
Ok już Ci wysyłam to co robił. Ale on miał podstawowe badanie nie jakieś rozszerzone bo Pani w gabinecie powiedziała że jeśli wyjdą ok to nie trzeba . Robiliśmy jeszcze posiew i ciala przeciwplemnikowe to wynik też dobry . Ja się zupełnie nie znam na tym ale już kiedyś wstawiłam tutaj i dziewczyny mówiły że wyniki b.dobre . Wiesz że wyniki się zmieniają też od wysiłku choroby brania leków. Mój wiecznie przemeczony jest to też pewnie miało wpływ na wynik .
Ok już Ci wysyłam to co robił. Ale on miał podstawowe badanie nie jakieś rozszerzone bo Pani w gabinecie powiedziała że jeśli wyjdą ok to nie trzeba . Robiliśmy jeszcze posiew i ciala przeciwplemnikowe to wynik też dobry . Ja się zupełnie nie znam na tym ale już kiedyś wstawiłam tutaj i dziewczyny mówiły że wyniki b.dobre . Wiesz że wyniki się zmieniają też od wysiłku choroby brania leków. Mój wiecznie przemeczony jest to też pewnie miało wpływ na wynik .