reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mfifi04 też mam nadzieję że nie spotka mnie to już, ale nigdy nic nie wiadomo.... Dlatego zastanawiam się czy nie zrobić tego badania jednak, a nawet jakby się miało okazać że jestem w ciąży to może by się udało....

reklama
Hajmal to moze ja bym sie jakos z Toba dogadala na Twoj brzuszek,czy juz ktorejs zapowiedzialas,ze oddasz??:D:D Bo ja bardzo chetnie przyjme ze wszystkimi nawet "najfajniejszymi skutkami ubocznymi". Pawie tez mi nie straszne ;):)
Ja niby zespolu antyfosfolipidowego nie mam,ale badania robilam na przelomie 6/7 tyg. po poronieniu,podobniez powinno sie robic do 6 wiec czy sa to wyniki wiarygodne?Nie wiem.

Hona daj mi s ie nacieszyc jeszcze tw 12 dni :)

Mi pobrali teraz krew na zespol, bo w tedy po poronieniu jakis nieuk z labolatorium mi powiedzial ze pc antyfosfolipidowe to to samo co zespol, a ja bylam glupia i nie wiedzialam co i jak a wszystkie nazwy mi sie w tym calym stresie mieszaly. Te przeciw ciala wyszly mi ujemne teraz musze czekac az beda wyniki i na interpretacje do polowy marca.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@hona żartuje [emoji4] tak tylko sobie gdybalam do agatush ze biorę i u niej rezerwację [emoji4] ja na razie jeszcze nie wyobrażam sobie ciąży takie to odległe i nierealne dla mnie teraz...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam, ze dopiero teraz pisze, ale wyszlam z wizyty o 19:30. Jak dotarłam do domu, to musiałam wszystko ogarnąć, corcie polozyc spac itd. I dopiero mam chwilę dla siebie.
Doktorek powiedzial, ze lepiej tego nie leczyc, bo jak wezme antybiotyki to moze przypaletac sie cos gorszego. Dal mi recepte na jakis specyfik z jodem dowcipny i mam go aplikować po kazdej @ 3 dawki i mam stosowac jakis probiotyk dowcipny. Sama nie wiem, ale musze mu zaufac.

@Frezja_1 dobrze ze napisałaś, myślałam właśnie jak po wizycie u Ciebie ...a co powiedział o staraniach?

Powiedział, ze można. Ciezka sprawa ze mną, ale jestem na dobrej drodze do odpuszczenia. Pracuje nad swoja psychika, ze jak ma byc to super, a jak nie uda sie to tez ma swoje plusy- zeby nie miec takiego parcia. Jak mi sie skoncza testy owulacyjne, to chyba juz nie kupię. Bedę ćwiczyc cierpliwość taj kak hona.
A Ty jak sie czujesz?
A Ty @roki_1991 ?
@roxie123 napisz prosze ile u Twojego M jest form prawidlowych, w procentach albo wrzuc fotke jak mozesz z badania, to sobie porownam mojego staruszka(36 lat);)

reklama
Frezja skoro można się starać to nie odpuszczaj [emoji8] jak nie ma to wpływu na dzidzi to wiesz.
Ok już Ci wysyłam to co robił. Ale on miał podstawowe badanie nie jakieś rozszerzone bo Pani w gabinecie powiedziała że jeśli wyjdą ok to nie trzeba . Robiliśmy jeszcze posiew i ciala przeciwplemnikowe to wynik też dobry . Ja się zupełnie nie znam na tym ale już kiedyś wstawiłam tutaj i dziewczyny mówiły że wyniki b.dobre . Wiesz że wyniki się zmieniają też od wysiłku choroby brania leków. Mój wiecznie przemeczony jest to też pewnie miało wpływ na wynik .
1504852071-aaaaaa.jpeg

Do góry