reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny a to ja i moja piłeczka w 21tc:)
1504869458-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@ivvonka ja zdecydowanie na nadmiar wolnego czasu nie narzekam, nie potrzebuje wiecej zajęć, o nie. tylko, ze u mnie sytuacja jest taka, ze maz obecnie pracuje w delegacji. W domu jest kilka dni w miesiacu i staramy sie ustawic tak zjazdy, zeby trafic w te dni, więc u mnie jest jeszcze trudniej.
Na razie jest ok. Dalam sobie wmówić, ze jak nie będzie drugiego dziecka, to tez będzie dobrze i tak mam ogromne szczęście, ze mam córeczkę a jak sie uda miec parke to bedzie cudowny dar od losu i Boga. Trzymam kciuki za staraczki i za brzuchatki.
@roxie123 dziękuję za wyniki m. Moj ma wszystkie parametry bardzo dobre, tylko morfologia 4%. Fajnie, ze sie urzadzacie. Niedlugo "zaprosisz" nas na obsiedliny.

@madzia0902 Myślę, że możesz od razu te metyle zamówić i brać. Z pozostałymi lekami wstrzymałabym się do wizyty - normalnie w szoku jestem jak szybko udało Ci się tą wizytę zorganizować!

@hajmal To już końcówka??? Ciąża donoszona, więc rodzić możesz :D

@agatush Jeszcze w dwupaku? Melduj nam się :D
Melduję się :-) jesteśmy nieustannie u dwupaku. Usg w porządku. Jeśli Mała nie eksmituje się do końca tygodnia w poniedziałek zaczynamy działać z wywołaniem... Tyle u nas...

@hajmal cc juz 20 jej jak to zlecialo[emoji5]

@hona mowisz ,ze pawie tez bierzesz hahah[emoji23]tak ,podobno do 6 tyg po poronieniu sa wiarygodne te na zespol

@Frezja_1 nie wiem co Ci doradzic kochana,musisz tak jak mowisz sama wypracowac sobie spokoj i taktyke bo u kazdej dziala cos innego[emoji4]bedzie drugie dzidzi zobaczysz[emoji8]

@mififi04 ja nic nie mysle o tym,bo tego nie bralam. ,ale slyszlam opinie,ze femibion ma duzo zbednych skladnikow.
Prenatal bralam i mam sprawdzony,dlatego polecam[emoji4]

@madzia0902 ja bralam juz przy staraniach ,a potem lekarka gentyczka powiedziala ,ze dobrze(acard)

@zosiak mozesz zaczac juz siplementowac,a min tak z 3 miesiace przed[emoji4]

@Katarina91 piekny brzusio[emoji7]jestem w szoku,moj to malizna przy Tobie ,tylko moje kilogramy ida w gore(3-,3,5 kg) a Ty pisalas ,ze ponad kg ,ja nie wiem gdzie mi one poszly skoro nie w brzuch[emoji848]w tylek hahah?

@agatush kciukasy za Was[emoji8][emoji8][emoji8]jak sie urodzi malutka to caluj ja odrazu od ciotek[emoji7]

A to moj brzucholek zeby nie bylo ,ze nie rosniemy .leginsy ciazowe ,troche za duze jeszcze ale beda rosly z nami[emoji5]
1504882049-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 jaki brzusio :* 21 tydzień ... laseczka :D mówie Ci urodzisz ani śladu nie będzie po brzuszku :) malutka tak się przytuliła gdzieś w głębi ,że pokaże się dopiero na swiecie :*

reklama
Witch84 jeszcze nie dzis dopiero 36,1 tc wiec jeszcze tydzien a konkretnie do nastepnej srody.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry