reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny a to ja i moja piłeczka w 21tc:)
1504869458-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@ivvonka ja zdecydowanie na nadmiar wolnego czasu nie narzekam, nie potrzebuje wiecej zajęć, o nie. tylko, ze u mnie sytuacja jest taka, ze maz obecnie pracuje w delegacji. W domu jest kilka dni w miesiacu i staramy sie ustawic tak zjazdy, zeby trafic w te dni, więc u mnie jest jeszcze trudniej.
Na razie jest ok. Dalam sobie wmówić, ze jak nie będzie drugiego dziecka, to tez będzie dobrze i tak mam ogromne szczęście, ze mam córeczkę a jak sie uda miec parke to bedzie cudowny dar od losu i Boga. Trzymam kciuki za staraczki i za brzuchatki.
@roxie123 dziękuję za wyniki m. Moj ma wszystkie parametry bardzo dobre, tylko morfologia 4%. Fajnie, ze sie urzadzacie. Niedlugo "zaprosisz" nas na obsiedliny.

@madzia0902 Myślę, że możesz od razu te metyle zamówić i brać. Z pozostałymi lekami wstrzymałabym się do wizyty - normalnie w szoku jestem jak szybko udało Ci się tą wizytę zorganizować!

@hajmal To już końcówka??? Ciąża donoszona, więc rodzić możesz :D

@agatush Jeszcze w dwupaku? Melduj nam się :D
Melduję się :-) jesteśmy nieustannie u dwupaku. Usg w porządku. Jeśli Mała nie eksmituje się do końca tygodnia w poniedziałek zaczynamy działać z wywołaniem... Tyle u nas...

@hajmal cc juz 20 jej jak to zlecialo[emoji5]

@hona mowisz ,ze pawie tez bierzesz hahah[emoji23]tak ,podobno do 6 tyg po poronieniu sa wiarygodne te na zespol

@Frezja_1 nie wiem co Ci doradzic kochana,musisz tak jak mowisz sama wypracowac sobie spokoj i taktyke bo u kazdej dziala cos innego[emoji4]bedzie drugie dzidzi zobaczysz[emoji8]

@mififi04 ja nic nie mysle o tym,bo tego nie bralam. ,ale slyszlam opinie,ze femibion ma duzo zbednych skladnikow.
Prenatal bralam i mam sprawdzony,dlatego polecam[emoji4]

@madzia0902 ja bralam juz przy staraniach ,a potem lekarka gentyczka powiedziala ,ze dobrze(acard)

@zosiak mozesz zaczac juz siplementowac,a min tak z 3 miesiace przed[emoji4]

@Katarina91 piekny brzusio[emoji7]jestem w szoku,moj to malizna przy Tobie ,tylko moje kilogramy ida w gore(3-,3,5 kg) a Ty pisalas ,ze ponad kg ,ja nie wiem gdzie mi one poszly skoro nie w brzuch[emoji848]w tylek hahah?

@agatush kciukasy za Was[emoji8][emoji8][emoji8]jak sie urodzi malutka to caluj ja odrazu od ciotek[emoji7]

A to moj brzucholek zeby nie bylo ,ze nie rosniemy .leginsy ciazowe ,troche za duze jeszcze ale beda rosly z nami[emoji5]
1504882049-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 jaki brzusio :* 21 tydzień ... laseczka :D mówie Ci urodzisz ani śladu nie będzie po brzuszku :) malutka tak się przytuliła gdzieś w głębi ,że pokaże się dopiero na swiecie :*

reklama
Witch84 jeszcze nie dzis dopiero 36,1 tc wiec jeszcze tydzien a konkretnie do nastepnej srody.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry