reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roxie kochana ja wiem,ze przejmujesz brzuszek po Agatush dlatego pytalam,kto nastepny w kolejce do rozpakowania,bo moze po chamsku wepchalabym sie w kolejke :D:D

Dziewczynki z mutacja, ja mutacji nie robilam,ale badalam homocysteine,mialam wysoka,w gornej granicy,bralam metylki,te o ktorych Roxie pisze i w tym momencie homocysteina spadla do 7,9.Nadal walcze aby ja zbic,oprocz metylkow pije sok z czerwonych burakow i lykam acard.Powodzenia.

reklama
@mfifi04 nie wiem właśnie :/ póki co jutro zamierzam kupić ten prenatal uno i zacząć brać i spróbuję dodzwonić się do ginekologa i spytać czy ma w ogóle pojęcie o tych mutacjach, jeśli tak to się umówię na wizytę i zobaczę co mi powie. Szukałam też jakiegoś genetyka ale w moim zadupiu nie ma żadnego :O więc się zastanawiam czy nie wykupić konsultacji z genetykiem na tej stronie co badanie robiłyśmy. Nie wiem czy kupić acard i brać czy nie robić nic na własną rękę. Nie wiem. Wkurzyłam się że mnie to zawsze jakieś gów...o musi się czepić :( a Ty co masz w planie?

@madzia0902 zastanawiam sie wlasnie nad kupnem prenatal. Jutro przejde sie po aptekach zobacze czy wogole jest.
Acard biore juz 3 miesiac.
@roki_1991 jestes po 1 poronieniu?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biore prenatal uno potem duoa potem to nie wiem dopytam lekarza we wtorek bo wtedy mam ostatnia wizyte.
Cc mam miec 20 stego podobno, ale dam wam znac jak by byla wczesniej wiec trzymajcie kciuki.

Co do mutacji to warto podjechac na wizyte do poradni nadkrzrpliwosci krwi, tam maja wiedze co grozne a co mniej. No i bardzo wazne jest czy ma sie czy nie zespol antygosfolipidowy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To lepiej :)

Mi mimo to warto tam podejsc, ja bylam ostanio w Krakowie na Skawinskiej, to co mam to mtrf(czy jakos tak) to nie jest grozne, pai-1 jest gozniejsze a zespol jeszcze bardziej. Lekarka mowila ze jak bysmy planowali kolejne dziecko to koniecznie musze sie u niej pokazac. Na razie zostawila mi clexsan do 6 tyg po cc

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry