reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Byłam [emoji4] na szczęście czysto nie ma torbieli ani nic . Kazał mi brać dupka na wywołanie okresu ale chyba poczekam do jutra moze dostanę. Jeszcze mi mówi ze ciąża się może jeszcze pokazać a ja mu ze z kosmosu chyba [emoji23] mam przyjść na podgląd od 11 dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Calineczka24 ehh jakby to powiedzieć już po spotkaniu, byłam u niego od 3-15 sierpnia.. Wróciłam, tydzień we Wrocławiu j jutro wieki come back do pracy.... Po 4,5 miesiąca... Strasznie mi się nie chce, to wszystko tak strasznie pokazuje że to już koniec "podróży" z tamtą ciążą.. Troszkę jestem dziś przybita ale nic już nie poradzę.. Mogłabym ciągnąć l4 ale na co mi to? Dziecka mi to nie wróci.. Mam tylko nadzieję, że może szybko uda mi się zajść w ciążę i znów się tym cieszyć
.. Z lekką nutką strachu ale jednak cieszyć :) może uda się (chociaż się nie łudze) w tym cyklu.. Tzn jak miało się udać to już powinnam za 1,5 tyg o tym wiedzieć bo powinnam jakoś wtedy dostać @.. Zobaczymy. :) dziś zabieram się za pracę domowe.. Sprzątanie, pranie, kiszenie ogórków :D jakoś tak mnie naszło.. Ale coś mnie dziś brzuch pobolewa i sama nie wiem już od czego.. Wpatruje się w swój organizm i to jak funkcjonuje jak głupia, szukając chyba nadziei, a nóż się udało i znów będę mamą.. Sama już nie wiem czy głupio gadam.. Najpierw dobiła mnie pierwsza @ chociaż powinnam się cieszyć bo nie czekałam na nią długo, a teraz powrót do pracy, to wszystko zaznacza ewidentny koniec jakiegoś etapu..

A tak ogólnie do wszystkich dziewczyn - czy ból jajnika - taki owulacyjny jest typowo w dzień owulacji czy może też być po?? To na pewno był owulacyjny bo zawsze taki miałam i to akurat dla mnie nic nowego, chociaż śluz był wcześniej, później ustał i dopiero ból jajnika po jakiś 4 dniach. Co myślicie?? Może ja już świruje.. :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczynki a ja z innej beczki mamy z mezem 15 wrzesnia urlop i nie mozemy sie zdecydowac gdzie pojechwc moze ktoras cos poradzi?

Ale coś mnie dziś brzuch pobolewa i sama nie wiem już od czego.. Wpatruje się w swój organizm i to jak funkcjonuje jak głupia, szukając chyba nadziei, a nóż się udało i znów będę mamą.. Sama już nie wiem czy głupio gadam..
Marika, spoko gadasz. Na moje oko to masz regulaminowe objawy, charakterystyczne dla staraczek forumowych.;)

Wlasnie przyszla paczka.
1503312866-aaaaaa.jpeg

Teraz tylko zrobic wymaz i wyslac :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak A jakiego typu wyjazd Was interesuje? Zwiedzanie, aktywny wypoczynek, leżenie na plaży czy mieszany? W Polsce czy za granicą? I na jak długo i jakie macie fundusze?

@mfifi04 No i jeszcze poczekać na wynik. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie w porządku!

@Marika92 A kto to wie? Może fasolka próbuje się właśnie wgryzać!

@roxie123 Ale lekarz dobrze mówi - póki nie ma @ to jeszcze wszystko może się zdarzyć.

Ja już pisałam - zazdroszczę Wam chudnięcia 1kg/tydzień. Wszystkie wyniki mam książkowe, a maksymalny spadek miałam 0,5kg - z reguły mam ok. 0,1-0,2kg i to przy diecie do max 1300kcal ;/ No ale się nie poddaję, zaraz kupię karnet na siłownię - to i większa motywacja będzie.

No i zdecydowaliśmy z mężem, że zmodernizujemy pokój dzieci. Jak postanowiliśmy, tak zaraz uczyniliśmy. Łóżko piętrowe i meble zamówione już są. Pozostało wymierzyć pokój i zamówić wykładzinę (też już wybraną). Jedynie biurek jeszcze brak - bo chciałam zamówić takie z grubszym blatem, a producent coś mówił, że redukuje koszty produkcji na blacie... Dowiem się 4 września czy uda się je zamówić.

Interesuje nas mieszany z tego wzgledu ze ja luboe pochodzic ale jak nedzie trzeba to tez polezec fundusze czy ja wiem do 6 tys maks od ok 16 wrzesnia moze byc na tydz.

reklama
@mfifi04 do mnie też dzisiaj przyszedł :D Wymaz już pobrałam, kurier ma przyjechać jutro odebrać, już się nie mogę wyników doczekać :D A Ty który wzięłaś zestaw ten za 330 zł czy ten droższy za ponad 500? Bo ja się tak właśnie zastanawiam kto mi wyniki wyjaśni, no chyba że tam zrozumiale będzie napisane, albo mądre głowy z forum podpowiedzą co i jak :D

Do góry