reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kobietki wlasnie wrocilam do Polski takze bede juz na bierzaco z postami
@roxie123 ja tez jakos dziwnoe teraz mialam spoznila mi sie kilka dni i sopiero lot samolotem przyspieszyl wredote:) przykro mi ze juz nie jestem z mezem juz za nom tesknie ale 15 wrzesien sie widzimy na urlopie:)))) jutroWas wszystkie nasrobie bo juz dzisiaj padam wyczekalam sie na lotnisku lot sie opoznil
Widzę, że nie tylko ja faceta mam za granicą :/ jakoś mi raźniej od razu :D też wróciłam od niego tydzień temu ale widzimy się 5 września ;)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 powiedz mi kochana, jak robisz testy owulacyjne i masz 2 tłuste krechy to czy potem robisz testy jeszcze aż kreska będzie blednąć? Bo ja tak robię i wtedy wiem, że owulacja na 99% była. I dopóki kreska nie blednie to seksy u mnie są :)

@mamcia2014 normalnie jestem pełna podziwiu Twojej motywacji :) Ja gdyby nie kontuzja to pewnie też bym ćwiczyła. Nie ważę jakoś dużo bo 57 kg ale jestem niska bo 160 cm i wyglądam słabo. Cellulit mam ogromny i generalnie uda i całe nogi brzydkie.

@roxie123 jeszcze nie ma tej @?? Noz ona na prawde jest wredna,moze podskocz do tego lekarza i moze rzeczywiscie owu byla jakos pozniej u Ciebie niz myslalas:/

@Calineczka24 wrocilismy wczoraj ale juz nie mialam sily sie odezwac bo jeszcze zakupy po drodze i padlam[emoji4]

@zosiak ciesze sie ,ze milo spedziliscie czas[emoji5]to teraz kiedy sie widzicie?a juz doczytalam ,ze 15 ,to juz niedlugo[emoji4]

@ivvonka ciekawa jestem co tam w tej kukurydzy sie dzialo[emoji16]

@AgaB33 ja mialam 2 lata tenu 4 wesela [emoji28]

@Frezja_1 teoja stoi w miejscu a moja idzie w gore[emoji23]mam nadzieje,ze niedlugo bedziesz tyla a nie chudla[emoji12]

Wlasnie brzuchatki @Calineczka24 @Katarina91 @...Margotka9022... jak wasza waga tylko blagam napiszcie ,ze tyjecie [emoji12]

@hona mam nadzieje,za zadnych torbieli nie ma[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Olasec to może spróbuj coś z odżywianiem podziałać zmień to i owo coś zastap np warzywami owocami ja np na drugie śniadanie owoce jadam na pierwsze owsianke a na kolacje sałatki różne podwieczorki też lekkie i najlepiej jesc 5 razy dziennie o tej samej porze i pić dużo wody niektórzy myślą że jak będą jeść częściej to utyją ale jak się je zdrowo i nieduże porcje to jest odwrotnie.A obiady jem normalne takie jak domownicy tylko mniejsze porcje .

@mamcia2014 właśnie do jedzenia to się nie mam co przyczepić bo staram się jeść zdrowo. Nie jem słodyczy praktycznie wcale, nie pije soków (raz na czas sama sok wyciskam z marchewki i jabłka), pije wode mineralną, jem warzywa i owoce. Fakt, że muszę przypilnować żeby jeść regularnie i nie jest za późno kolacji. Ostatnio jem na noc kasze z warzywami i uwielbiam to jeść i ważę 1 kg mniej :) I muszę więcej wody pić tak jak kiedyś :) Dziękuję Ci za rady :*

A zeby bylo smieszniej to juz napisalam urlop na 15 a przeciez cykl mi sie opoznil i znowu jakprzyjedzie pewnie bedzie marynarzem ehhh a ja za noedlugo do pracy ide na 14 jestem taka zmeczona taki eyjazd fajny ale zdecydowanie za krotki.
Roxie wspolczuje Ci bo ja jiz w glowie mialam menopauze a jsk widzisz w koncu dostalam.

reklama
Witam się i ja :)
Kochane podziwiam wszystkie te ktore walczą lub chcą się wziąć za walkę z kilogramami. :)
Ja nie mam silnej woli także boję się co będzie po porodzie :D

@roxie123 dalej nic? :errr:
To może faktycznie podjedź do lekarza i sprawdź co tam się dzieje?

@Marika92 to u Ciebie już wielkie odliczanie do spotkania z lubym? ;)

@Funia90 u mnie cały kilogram w górę :-) :) - znowu lekarz mnie pochwalił :rofl:

Zostałam dzisiaj miło zaskoczona w biedronce. Stałam na końcu kolejki, oczywiście ludzi od groma a pani kasjerka do mnie " Przepraszam, czy mogę panią prosić do przodu ? " - byłam w szoku i poczułam się trochę głupio bo ludzie patrzeli na mnie jakbym im nie wiadomo co zrobiła :szok: - koniec końców jak już doszłam do siebie to się oczywiście ucieszyłam :tak:

Ja dzisiaj mam w planach do koleżanki skoczyć w odwiedzinki ;)

Do góry