Funia90
Fanka BB :)
@...Margotka9022...noz w koncu nie jestem sama[emoji3]ja tez 2,5 kilo[emoji4]a jak sie czujesz?
@Frezja_1 jak tyc to tylko z powodu dzidzi[emoji8]
@zosiak hmm nie wiem co Ci polecic,ja lubie Grecje[emoji4]w tej cenie to na pewno znajdziecie
@Calineczka24 tylko kilogram to super ,wow ,ja juz 2,5[emoji4]ale mnie to dlugo w kolejce nie przepuszcza:/
@roxie123 fajnie,ze mozesz przyjsc na monit[emoji4]
@Marika92 moze i dobrze ,ze wracasz do pracy,pierwsze dni trudne ale potem bedzie z gorki[emoji4]no chyba ,ze wrocisz i pojdziesz odrazu na l4 bo beda kreseczki[emoji4]
@mifif04 @madzia0902 trzymam kciuki za wyniki[emoji4]jak cos sprobujemy pomoc w interpretacji
@witch84 fajnie,czasem trzeba cos zmienic.
Od kiedy karnet bedziesz miala?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Frezja_1 jak tyc to tylko z powodu dzidzi[emoji8]
@zosiak hmm nie wiem co Ci polecic,ja lubie Grecje[emoji4]w tej cenie to na pewno znajdziecie
@Calineczka24 tylko kilogram to super ,wow ,ja juz 2,5[emoji4]ale mnie to dlugo w kolejce nie przepuszcza:/
@roxie123 fajnie,ze mozesz przyjsc na monit[emoji4]
@Marika92 moze i dobrze ,ze wracasz do pracy,pierwsze dni trudne ale potem bedzie z gorki[emoji4]no chyba ,ze wrocisz i pojdziesz odrazu na l4 bo beda kreseczki[emoji4]
@mifif04 @madzia0902 trzymam kciuki za wyniki[emoji4]jak cos sprobujemy pomoc w interpretacji
@witch84 fajnie,czasem trzeba cos zmienic.
Od kiedy karnet bedziesz miala?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom