reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@...Margotka9022...noz w koncu nie jestem sama[emoji3]ja tez 2,5 kilo[emoji4]a jak sie czujesz?

@Frezja_1 jak tyc to tylko z powodu dzidzi[emoji8]

@zosiak hmm nie wiem co Ci polecic,ja lubie Grecje[emoji4]w tej cenie to na pewno znajdziecie

@Calineczka24 tylko kilogram to super ,wow ,ja juz 2,5[emoji4]ale mnie to dlugo w kolejce nie przepuszcza:/
@roxie123 fajnie,ze mozesz przyjsc na monit[emoji4]

@Marika92 moze i dobrze ,ze wracasz do pracy,pierwsze dni trudne ale potem bedzie z gorki[emoji4]no chyba ,ze wrocisz i pojdziesz odrazu na l4 bo beda kreseczki[emoji4]

@mifif04 @madzia0902 trzymam kciuki za wyniki[emoji4]jak cos sprobujemy pomoc w interpretacji

@witch84 fajnie,czasem trzeba cos zmienic.
Od kiedy karnet bedziesz miala?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@witch84 to trzymam kciuki za Ciebie ja wiecie co nie wiem ile zjadam kalorii mam przy każdym posiłku ile ma kalorii ale nie liczyłam tego w sumie.

Jak mi się chce spać normalnie siedzę i oczy mi się zamykają mąż śpi mama śpi Wiktor się bawi a ja siedzę na krześle jak zawsze.Łóżka mi pozajmowali i tyle mam leżenia zaraz sobie zrobię herbatkę może trochę mnie pobudzi a potem się wezme za podwieczorek .

Chyba wybierzemy Grecje bo mielismy na poczatku pomysl na Chorwacje ale to nie jest odpoczynek jazda samochodem zreszya nigdzie nie bylismy po naszym slubie to teraz gdzoes polecimy :)) jutro ide bukowac

@mfifi04 do mnie też dzisiaj przyszedł :D Wymaz już pobrałam, kurier ma przyjechać jutro odebrać, już się nie mogę wyników doczekać :D A Ty który wzięłaś zestaw ten za 330 zł czy ten droższy za ponad 500? Bo ja się tak właśnie zastanawiam kto mi wyniki wyjaśni, no chyba że tam zrozumiale będzie napisane, albo mądre głowy z forum podpowiedzą co i jak :D
330. Gin napewno wyjasni wyniki albo dziewczyny :) kurier jutro tez przyjedzie po odbior. Wiec czekamy razem

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@hona zawsze warto sprawdzić co w trawie piszczy , usg to moment a może dać wiele odpowiedzi :)
@zosiak leć na santorini albo znane zakhyntos moje marzenie poleciec do Grecji :) ciesze się ,że wizyta u męża poprawiła Ci nastrój :)
@Olasec wg w tym cyklu to było tak... ,że była ciemna kreska i myślałam ,że to to póxniej bledła a później po 20dc byłą taka ciemna bardziej niz w dniach ow ...no i pewnie dopiero wtedy ta ow była... także mam nauczkę ...ale gdzie tak późno koszmar ... w tym cyklu bede wiedziec co i jak
@...Margotka9022... no widac widać ... tak teraz sexy prawie cały cykl co 2 dzień xD i oczywiście M miał racje że ow była po 20dc . Czytałam artykuł , ale wiesz jak to z nami kobietami każda inna :)
Ty mi tu nie mów , że do bani....ciesz się tym co masz i w jakim stanie jesteś :* nie jedna by się chciała pomęczyć dla takiego dobra :)
@witch84 ciąża odpada ... jak widać sexy jednak były przed ow ...
@mfifi04 @madzia0902 czekam na Wasze wyniki :)
@Funia90 też chce widzieć ile brzusio większy :)

Ja jestem rozbita ... nie mam planu...ciągle coś ;/ do dupy z tym wszystkim ;/
Ta @ nie wiadomo kiedy będzie , cykl się rozpindolił ... zamiast do przodu być , to ja do tyłu ...

@roxie123 no proste ze się ciesze z tego stanu. W życiu nie przyszło by mi do głowy żałować ze skazalam się na taki dyskomfort. Ale wiesz jak jest. Druga ciąża w tym roku. Mamy koniec sierpnia a licząc od stycznia to dobrze się czułam kwiecień i maj kiedy to w tych miesiącach w ciąży nie byłam. Wiec ciut jestem zmęczona. No i Julka. Ona w tym wszystkim najbardziej biedna bo ma wakacje a matka kurs kibel - łóżko... wiec choćby ze względu na nią wyczekuje chwil kiedy będziemy mogły coś fajnego zrobić poza domem. Bo o swoim wyglądzie juz nie wspominam. Jak widzę te wszystkie laski na instagramie które kwitną w ciąży to aż się boje do lustra popatrzeć. .

Ja Cię Roxie będę pilnować w tym cyklu żeby bzykanko było przez cały cykl. Nawet po potwierdzonej owulacji!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 no proste ze się ciesze z tego stanu. W życiu nie przyszło by mi do głowy żałować ze skazalam się na taki dyskomfort. Ale wiesz jak jest. Druga ciąża w tym roku. Mamy koniec sierpnia a licząc od stycznia to dobrze się czułam kwiecień i maj kiedy to w tych miesiącach w ciąży nie byłam. Wiec ciut jestem zmęczona. No i Julka. Ona w tym wszystkim najbardziej biedna bo ma wakacje a matka kurs kibel - łóżko... wiec choćby ze względu na nią wyczekuje chwil kiedy będziemy mogły coś fajnego zrobić poza domem. Bo o swoim wyglądzie juz nie wspominam. Jak widzę te wszystkie laski na instagramie które kwitną w ciąży to aż się boje do lustra popatrzeć. .

Ja Cię Roxie będę pilnować w tym cyklu żeby bzykanko było przez cały cykl. Nawet po potwierdzonej owulacji!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
A pod tym względem to się nie dziwię młoda pewnie się nudzi ...
Dasz rade :) wszyscy dacie a córcia dostanie w efekcie super prezent w postaci rodzeństwa :)
A my hm z sexami damy rade :D grunt żeby w końcu coś się odmieniło

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak ja bylam na Krecie i na Korfu za rok we wrzesniu planuje wlasnie Zakyntos[emoji4]
Chorwacja tez jest super i jak lubicie jezdzic autem to podroz nie meczy[emoji4]

@...Margotka9022... oki wrzucam foto[emoji4]ale Ty tez sie pokaz[emoji12]

@roxie123 sexy caly cykl i juz[emoji4]wtedy na pewno nie ominiesz[emoji4][emoji5]wspolczuje tak dlugiego cyklu ale mam cichutka nadzieje,ze nastepny bedzie dopiero latem nastepnego roku[emoji8]

Ps zdjecie robione wczoraj jak przymierzalam kostium kapielowy[emoji4]
1503338450-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry