reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny... Czy po poronieniu obfita miesiączka to norma?? .. Nie ukrywam że ta daje mi w kość.. Mam nadzieję że to nie jesy żaden zły objaw

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja tak mialam dwa razy bardziej obfity kolejny normalny pytalas czy sie starac po nim ja bym nie ryzykowala moja gin pracuje od wielu lat na patologii ciazy mowila zebym poczekala 3 cykle minimum ale to twoja decyzja pozdrawiam :*

reklama
Ale mnie zjarało na plaży, masakra. Wyglądam jak jakiś lampard w cętki.... Dramat. Ale cieszę się z pogody :)
@Marika92 nie martw się, to normalne. Ja pierwszą @ miałam taką, że podpaska night nie dawała rady nawet 2 godziny. I tak przez pierwsze 3 dni, więc wiem co czujesz
@roxie123 nie mów tak, bo ja tu liczę na nasze dwie piękne grube krechy :D wiem że @Frezja_1 też testuje. Ktoś jeszcze? :)

@roxie123 bardzo dobrze mysl o przeprowadzce a testowanie samo nadejdzie[emoji5]z lekow postaraj sie zrobic codziennosc[emoji4]

Wlasnie kto testuje na dniach[emoji1]?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 mam pytanko jak dziala na Ciebie ten enorton spychlas przytylas masz wachania nastrojow czy zauwazylas jakies skitki uboczne?
Zosiak mi po sterydach tez nic nie było a wloski miałam i przed.

@roxie123 właśnie właśnie myśl o przeprowadzce, my się zajmiemy resztą :) ps chyba będziesz musiała przyjechać do mnie do pracy a tak w ogóle to super by było jakby taki piketujący tłum się zjawił i krzyczał "Asia to dobra baba jest!" :D :D :D

@Funia90 z niecierpliwością czekam i jakoś pasuje mi syn

Wszystkim zaciążonym serdecznie współczuje, u nas afryka dzika

Zosiak mi po sterydach tez nic nie było a wloski miałam i przed.

@roxie123 właśnie właśnie myśl o przeprowadzce, my się zajmiemy resztą :) ps chyba będziesz musiała przyjechać do mnie do pracy a tak w ogóle to super by było jakby taki piketujący tłum się zjawił i krzyczał "Asia to dobra baba jest!" :D :D :D

@Funia90 z niecierpliwością czekam i jakoś pasuje mi syn

Wszystkim zaciążonym serdecznie współczuje, u nas afryka dzika
W centralnej Polsce też masakra.... Poce się od samego oddychania....

Hej dziewczynki ja po gościach zrobilam sobie kilkudniowy urlopik u siostry, wiec moge byc mniej aktywna, wybaczycie?
Bede wszystko czytała, by byc na biezaco.
Ja testuje za tydzien i jestem pozytywnie nastawiona. Ktos testuje przede mna?:D
Ściskam Was.cieplutko w te upały. Odpoczywajacym nad morzem zazdroszczę.:p

Heloł heloł :) Jestem i ja :p
Ta pogoda mnie wykańcza pomimo, że siedziałam na działce cały dzień :D
Ja już wykapana i UWAGA ! Nasmarowana :D
Od wczoraj nabrałam motywacji jak mnie koleżanka opierdzieliła, że będę miała rozstępy :D
Ja się smaruję oliwką dla dzieci bo to jest podobno najlepsze co może być :p

@Funia90 ja czuję się gites :) Nie narzekam, aczkolwiek upały dają mi w dupę, ale jestem tego zdania, że jest lato i ma być ciepło a nawet gorąco. Przyjdzie zima to będziemy narzekać, że się trzeba ubierać i że zimno jak nie wiem :D Wspomnicie moje słowa :p

@Frezja_1 nabieraj mocy i wracaj :)
@roki_1991 wypoczywaj kochana, opal się na murzyna :D
@nafoczka Ty to dzisiaj w pracy byłaś dobrze kojarzę ?
Opowiadaj jak tam było :p

Jakoś cicho dzisiaj - chyba prośbę @nafoczka spełniacie - no właśnie: Jak tam wielki powrót do pracy? Jak chłopcy znieśli rozstanie?

Ja się melduje, że wróciłam - ale zanim skończę prać i prasować, to mnie zaskoczy przyszły poniedziałek. Wyjazd w kratkę - trochę słońca, trochę deszczu. Za dużych upałów nie było, ale i nieco opalenizny przywiozłam. Dzieciaki w morzu (a raczej zatoce) też się nieco pomoczyły, bo nawet temperatury wody nie była taka zła jak na nasze morze (ok. 19 stopni). Ktoś pytał gdzie byłam - więc odpowiadam - Krynica Morska. Ogólnie to nie mój klimat - mnóstwo ludzi, wszędzie śmierdzi smażonymi frytkami, aczkolwiek ceny w sklepach i knajpach znośne. Jak ogarnę zdjęcia, to postaram się coś wrzucić na wątek prywatny.

Niestety nie pamiętam, co tam pisałyście, ale postaram się już być na bieżąco.

@witch84 tez zauważyłam że prośbę spełniają :) ja jak mam przeglądnąć cały nasz dział czyli przynajmniej 3-4 wątki to mi czasu brakuje :)
Tak dzis byl wielki come back. Od 6- 11 byłam w medycynie pracy u niestety musze iść do gina po skierowanie na usg cycka bo mam guzka. Potem trochę się rozpakowalam w biurze i poszlam na plotki do dyrekcji. Ona tylko czeka na mój powrót bo ma milion pomysłów a i czeka na "porzadki" :D niestety podjęłam próbę rozmowy po dobroci z "podwladnym kolega" Cóż nie ma to sensu bo jestem dla niego nikim a na pewno nie kimś kto coś znaczy. Opcje są dwie albo dam spokuj i bede robić swoje albo zakończy się to wspólna rozmowa z naczelna dyr. Bardzo mnie to trapi
A co do dzieci :D żyją! Tatuś ich nie zaglodzil ♡ :) jednak po 2 dniach mycia garnków po każdym posiłku mowi: chyba kupie zmywarkę :D

reklama
@witch84 tez zauważyłam że prośbę spełniają :) ja jak mam przeglądnąć cały nasz dział czyli przynajmniej 3-4 wątki to mi czasu brakuje :)
Tak dzis byl wielki come back. Od 6- 11 byłam w medycynie pracy u niestety musze iść do gina po skierowanie na usg cycka bo mam guzka. Potem trochę się rozpakowalam w biurze i poszlam na plotki do dyrekcji. Ona tylko czeka na mój powrót bo ma milion pomysłów a i czeka na "porzadki" :D niestety podjęłam próbę rozmowy po dobroci z "podwladnym kolega" Cóż nie ma to sensu bo jestem dla niego nikim a na pewno nie kimś kto coś znaczy. Opcje są dwie albo dam spokuj i bede robić swoje albo zakończy się to wspólna rozmowa z naczelna dyr. Bardzo mnie to trapi
A co do dzieci :D żyją! Tatuś ich nie zaglodzil ♡ :) jednak po 2 dniach mycia garnków po każdym posiłku mowi: chyba kupie zmywarkę :D
O widzisz kochana to i zmywarki się doczekasz :D
Trzeba było wcześniej chłopa do mycia zagonić :D
Dzieci pewnie tęskniły za mamusią ;)
Guzek pewnie okaże się niczym groźnym, trzymam za to kciuki :)

Do góry